Microsoft Lumia 950 (Dual sim)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Windows OS ●
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Re: Microsoft Lumia 950 (Dual sim)
Inače, naručio ja Mozo masku/poklopac baterije za devojku za l650. Maska bolja (lepša i kvalitetnija) od originalne. Brzo stigla, za par dana, i dobili i poklon još jedan poklopac, pa eto ima malo da menja. Da, i ima dve folije od njih za ekran, samo još nismo zalepili.
Sent from mTalk on Windows 10 phone
@Evindzer sviDja mi ovaj Mozo iz klipa,hvala 
@Apolo možda bidne još jedan,mnogo sam zapenio za 950
@Gari daj još koji info,gde i koja svota?
Sent from my Nokia L925 using mTalk

@Apolo možda bidne još jedan,mnogo sam zapenio za 950

@Gari daj još koji info,gde i koja svota?
Sent from my Nokia L925 using mTalk
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Na njihovom sajtu, samo ukucaš u pretragu, malo jače od 10€ bio poklopac, a tako nešto i poštarina. A sa tim poklon poklopcem izašlo kao da sam ovde kupio sve te maske bez poštarine, samo što kod nas to valjda ni nema da se kupi.
Ne kažem da je povoljno, ali mislim da im maske vrede taj novac.
Jedino sa tim poklopcem bude malo deblji telefon (ona originalna je baš tanka), pa nismo mogli preko nje lepo da stavimo Nillkin futrolu/masku na preklapanje, ako dobro - zašto bismo to i radili.
I tako nema poente stavljati taj poklopac ako ćeš preko nje Nillkin futrolu/masku. A ona silikonska maska što nije na preklapanje lepo legne i kad je Mozo poklopac, i kad je originalni.
EDIT: Ima Mozo još zanimljive maske na preklapanje za telefon - takva da je ne navlačiš preko celog telefona zajedno sa poklopcem na njemu, nego maska da legne na leđa telefona umesto poklopca baterije. Displej zaštićen, a telefon tanji i lepši. Jedino možda ipak manje otporan na padove nego da uzmeš masku koja dođe oko celog telefona. Imaju oni dosta maski koje koštaju o po 30-40€, ako kad je ovo već tema za l950, kad neko onako pristojno plati sam telefon - možda bi ipak dao i za kako neku lepšu masku još. Podrazumeva se da neću ja za Lumiju 532 naručivati masku koja košta kao pola mog telefona.
Ne kažem da je povoljno, ali mislim da im maske vrede taj novac.
Jedino sa tim poklopcem bude malo deblji telefon (ona originalna je baš tanka), pa nismo mogli preko nje lepo da stavimo Nillkin futrolu/masku na preklapanje, ako dobro - zašto bismo to i radili.

EDIT: Ima Mozo još zanimljive maske na preklapanje za telefon - takva da je ne navlačiš preko celog telefona zajedno sa poklopcem na njemu, nego maska da legne na leđa telefona umesto poklopca baterije. Displej zaštićen, a telefon tanji i lepši. Jedino možda ipak manje otporan na padove nego da uzmeš masku koja dođe oko celog telefona. Imaju oni dosta maski koje koštaju o po 30-40€, ako kad je ovo već tema za l950, kad neko onako pristojno plati sam telefon - možda bi ipak dao i za kako neku lepšu masku još. Podrazumeva se da neću ja za Lumiju 532 naručivati masku koja košta kao pola mog telefona.

Ma držaćemo se teme,reko možda ima negde povoljnija nabavka Mozo za 950.Što više pratim dešavanja ovde,sve više me opseda 950 
Sent from mTalk on Windows 10 PC

Sent from mTalk on Windows 10 PC
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Pa Mozo maske su jeftine za L650 ali za L950/XL su najjeftinije 30$ a imas i od 40 i 50$ plus postarina 10$ pa izadje fina svotica. E sad kad bi garantovali da daju uvekndve u paketu pa i da platis 5000 din za 2 maske. Za jednu je previse. Ipak ne to maska samo.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Pa, još ranije sam negde pisao da mi se kod 950(xl) najviše sviđaju kožne maske iz Mozoa.Apolo napisao:Koliko vidim kupices ti Mozo pa ce maska cekati telefon da dodje na stanjehahahha

- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
sizif, Resi to opsedanje sa nekom kupovinom 
Evindzer, E jos kad bi maska sama za sebe funkcionisala xD

Evindzer, E jos kad bi maska sama za sebe funkcionisala xD
Festina lente.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Jeste, a s te strane kad gledamo, šta će nekome i dve maske.rock9855 napisao:Pa Mozo maske su jeftine za L650 ali za L950/XL su najjeftinije 30$ a imas i od 40 i 50$ plus postarina 10$ pa izadje fina svotica. E sad kad bi garantovali da daju uvekndve u paketu pa i da platis 5000 din za 2 maske. Za jednu je previse. Ipak ne to maska samo.

Prate se informacije po pitanju M$ tipa podrske,oglasi,zatvara se finansijska konstrukcija,pripremaju se pitanja u vezi nabavke itdApolo napisao:sizif, Resi to opsedanje sa nekom kupovinom![]()

Sent from my Nokis 925 using mTalk
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ako dajem 5 hiljada, daću i hiljadu više, uopšte ne bih razmišljao o tome.гари napisao:(...) ako neko kupuje nešto u vrednosti 5.000 može da plati oko hiljadu dinara carinu.
Evo i ja se javim .. Stigla 950-tica .. Utisak, veoma pozitivan. Svakako je lepše koristiti w10m na lumiji nego na mi4 .. Razlika je generalno u utisku ne toliko u softveru. Ažurirao sam Windows nema greške ... Ko satić
.. Za insider je rano ..

- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Čestitam, i da te lepo sluzi. Telefon zaista lepo radi, posebno nakon AU.
Sent from my Lumia 950 using mTalk
Sent from my Lumia 950 using mTalk
Festina lente.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Kinkel, svaka čast. Nadam se da će lepo da ti radi, i čekam neki review.
Poslato sa najboljeg telefona današnjice
Poslato sa najboljeg telefona današnjice
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- TosaNS
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 19. Sep 2016. 16:36
- :: Xiaomi Mi 9 lite
- :: Huawei p10 lite
Pridružujem se sve čestitke ...
da te lepo služi i da budeš zadovoljan

Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.
- banet64
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 30. Mar 2015. 12:32
- :: Blackberry Passport
- :: Lumia 640 DS
Нека је са срећом и да те одлично служи
а и нема разлога да буде другачије,телефон је врх!

Hvala, svima .. Jos sam u test fazi
,a svakako sam mislio napisati neki review o w10 na 950 i na mi4 razlike i sl .. Hvala jos jednom. 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Čestitke i od mene.
A neko poređenje svakako očekujemo kad se slegnu utisci.
Mene najviše interesuje brzina, odnosno, da li je sistem brži nego na MI4.

A neko poređenje svakako očekujemo kad se slegnu utisci.

Mene najviše interesuje brzina, odnosno, da li je sistem brži nego na MI4.
Odmah da ti kažem .. Nije brzi, mi4 ima veoma dobro optimizovan windows, ali osakaćeni zbog nedostatka nekih funkcija koje se mogu naći na l950, a o kameri da ne govorim .. Zato kažem ko želi potpuni ugođaj win platforme, svakako prednost dajem l950. Mi4 može da posluži onima koji nisu sigurni sta hoće.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
I i ja da se pridružim čestitkama. 

- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
kinkel, evo da se i ja javim, ali sa drukčijim komentarom jer prozordžije uvek potenciraju na različitosti.
Dakle, neću da ti čestitam, jer nema na čemu. Sam si odabrao, pa sad kako ti bude.
Dakle, neću da ti čestitam, jer nema na čemu. Sam si odabrao, pa sad kako ti bude.