Koji ekran ti više prija: na 735 ili na novom?
Pritom ne mislim na veličinu, već na prikaz.
Hahaha izvinjavam se i u potpunosti se slazem sa ovom tvojom konstatacijom.miodrage napisao:milan2904, prvo nemoj WP da poredis sa Android (fuj fuj fuj), nije lepo.
milan2904 napisao:....da li moze da se nekako promeni izvestaj od poslate poruke da ne stize kao poruka,nego kao na Androidu ?
Ha, ha, ha,.... nemoj da porediš WP sa Androidom, mada bi bilo dobro da ova opcija radi kao na Androidu.miodrage napisao:.....nemoj WP da poredis sa Android (fuj fuj fuj), nije lepo. SMS izvestaj ne moze da bude drugaciji (nazalost), nije da i ja to ne bih voleo.
Nisam bas siguran, al bilo je govora da ce ipak 640 medju prvim dobiti W10. Cini mi se da je tako bilo i za 8.1, da je 930 prva dobila.miodrage napisao:novak, si siguran u to? Ja bas i nisam. Mislim da ce update da krene zajedno za 640, 73x, 930 i 830. U sledecem talasu ce da obuhvate verovatno 63x, 1520, 1320, i 92x. I u poslednjem sve ostale.
Naravno, mogu i da gresim, ali mislim da ce nekako ovim redom ici update. A i on ce da dodje najmanje mesec-dva nakon pustanja u prodaju najnovijih uredjaja.