Microsoft Lumia 640
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Windows OS ●
Re: Microsoft Lumia 640
@rock9855 Jer ti to pricas za Lumie kod nasih operatera ili generalno telefone od nasih operatera?
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Pricam za L730/5 da ima povremene restarte. Ostali telefoni generalno nemaju problema sa tim kao i svudaAlly napisao:@rock9855 Jer ti to pricas za Lumie kod nasih operatera ili generalno telefone od nasih operatera?
O tome se vec pricalo za reset jer postoji mali zazor izmedu baterije i poklopca. Postavise parce papira and problem is solved.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 20. Feb 2015. 21:19
- :: nemam u nabavci
- :: samsung galaxy tab 3
A da li i novije verzije imaju taj problem ? Valjda su napravili novu hardversku verziju
Moja devojka je imala problem sa time na l520 ali njoj se to javilo posle nekog vremena tacnije posle 2 godine koriscenja telefona tako da verujem da se to desilo usled ispadanja telefona i naravno papric je to resio uglavnom nije se bas potpuno resio problem ali ja mislim to je do papira ili maska oslabila ne znam tacno u svakom slucaju restartovao se i dalje ali bas retko mozda kad ispadne ili u torbi kad se negde izudara .
-
- Entuzijasta
Sto se tice izrade jedino je kvalitetna na lumiama 830 I 930 od ovih koje sam ja video
-
- Mobil manijak
Ako mislis na Aluminijumsko kuciste onda i l925 ima premijum izgled. Kvalitetno su uradjeni i l920, l1520,l720... Jes da nisu od aluminijuma ali su sasvim kvalitetno odradjeni modeli
-
- Entuzijasta
Nzm kazem za one koje sam video uzivo mozda ima jos koja. Skoro svaka ima probles sa poklopcem i skripucanjem
-
- Mobil manijak
Upravo ove sto sam naveo su unibody i tu nema poklopca pa i nema sta da skripuca. A imo sam l625 koja nimalo nije skripucala. Ja ne znam koje modele si imao prilike da koristis od lumia serije?
-
- Entuzijasta
Ja samo 535 ali drustvo 630,635,530,730 i koji god da uzmem u ruke skripuca. Isto drug ima i lumiu 830 i 930 koje su mnogo lepse i ne skripuca im poklopac
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
pa svaki telefon ce da skripucka kad pokusas da ga krivis ili jako pritiskas...a neki kosta 700e pa se i iskrivi 

Kao Mujo kada je kupio najnoviji iPhone 6 plus, stavio ga u zadnji dzep farmerki i kada je sedao u autobus i cuo "krc" samo se pomolio bogu da je kicma 

-
- Mobil manijak
Ja sam imao l630 i nisam primetio neko skriputanje. Mozda kad prislonis uz uvo pa pritisnes ali u normalnom koriscenju nisam primetio neki specijalni problem.
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
ovaj model će biti pun pogodak, samo šteta što će ga biti sigurno kupovati tek nekad na leto ili jesen (poučeni prvim serijama lumie 535, mada ne mora da znači).
da mi se ne žuri kupovati mob, čekao bih ovaj... ali ovako, nemam izbora nego uzeti 535.
da mi se ne žuri kupovati mob, čekao bih ovaj... ali ovako, nemam izbora nego uzeti 535.
Lumia 535 je jedan izuzetak,evo gledajuci po netu lumia 435 i 532 koji su jeftiniji modeli nemaju nikakvih problema . Kod nas svejedno nece doci do kraja aprila i pocetka maja ,tada ce se vec znati da li ima nekog problema...
- kopitaneskita
- Mobil fan
uzeo ipak danas 535, nisam mogao čekati, koristio jedan stari mob koji je softverski u stanju raspadanja bio.
možda nekad na jesen zamenim ovu za 640.
možda nekad na jesen zamenim ovu za 640.
- demius
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 04. Maj 2014. 18:51
- :: Samsung Galaxy A8
Misliš, molio Alaha da je samo kičma...9R94 napisao:Kao Mujo kada je kupio najnoviji iPhone 6 plus, stavio ga u zadnji dzep farmerki i kada je sedao u autobus i cuo "krc" samo se pomolio bogu da je kicma

@kopitaneskita
Menjaj to obavezno za L640, tj. čim skupiš lovu za doplatu.

Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.
- kopitaneskita
- Mobil fan
@demius
ma ovo je meni više kao test neki lumie i windows phone-a, pa ako mi se svidi sistem, ići ću svakako na nešto bolje.
ma ovo je meni više kao test neki lumie i windows phone-a, pa ako mi se svidi sistem, ići ću svakako na nešto bolje.

- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
kopitaneskita, taman ces isprobati 535 (koja vidim da je postala jako popularna jer se manje-vise samo o njoj pise), neka te srecno sluzi pa otom-potom... ako ti se nesto ne svidi skupis koji evric i kupis malo jaci uredjaj (a jaci u smislu bolje rezolucije ekrana i kamere jer sto se tice fluidnosti sistema tu neces imati zamerki):)
Festina lente.
- kopitaneskita
- Mobil fan
@apolo
veruj da nisam sekunde požalio što sam kupio upravo ovaj wp model... bilo bi mi krivo da sam dao nešto više love. ja za ekran nemam nikakve zamerke, meni je rezolucija dobra, isto tako i ppi, kao i boje... koristio sam nexus 5 i ako posle nexusa kažem da nema problema sa ovakvim ekranom, onda zaista i nema.
a da li ću i u budućnosti ostati na wp, to je upitno
... videt ćemo. u svakom slučaju, ko prvi put kupuje wp moj savet je da uzme prvo neki uređaj tipa ovog 535.
veruj da nisam sekunde požalio što sam kupio upravo ovaj wp model... bilo bi mi krivo da sam dao nešto više love. ja za ekran nemam nikakve zamerke, meni je rezolucija dobra, isto tako i ppi, kao i boje... koristio sam nexus 5 i ako posle nexusa kažem da nema problema sa ovakvim ekranom, onda zaista i nema.
a da li ću i u budućnosti ostati na wp, to je upitno