Microsoft Lumia 535 (i 535 DualSim)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Windows OS ●
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Re: Microsoft Lumia 535 (i 535 DualSim)
480p video? Opet??? I nije im neki apgrejd osim 720p ekrana.... Bolje skupiti malo vise kesa i uzeti 640.
480p je verovatno zbog procesora.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Jos niko nije otvorio temu za njega?staff napisao:Izasa naslednik. Lumia 540.

Otvorio bih ja, ali me mrzi.

A i necu njega kupovati, pa sto da se mucim.

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Snapdragon 200 podrzava do 720p snimanje i reprodukciju. Tako pise na zvanicnom sajtu.
Podrzava ali to ne radi bas najbolje. Bolje je da ogranice nego da laguje. Sa druge strane procesor je preslab za ovu rezoluciju.
Da li je nekom zaista bitno snimanje 720p videa i kvaliteto tog snimka na telefonu od 100e.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Pa, sumnjam da ce kod nas biti bas 100e, bar ne po radnjama. Pre ce biti oko 160, znajuci nase prodavce.. 

@Evindzer Prvi put vidim ovaj channel
Od tih "nasih" pratim samo smarthphone hrvatska zaista odlicne recenzije koje redovno gledam . Nisam pogledao ostale klipove ovo sto si poslao nije bas recenzija nego vise kratak pregled deluje ok samo mozda malo kvalitetniji mikrofon ne bi skodio .

- Evindzer
- Prijatelj foruma
U pravu si, nije recenzija, samo pregled, pogresno sam se izrazio.
Ali, najbolje od svega je sto svaki telefon nahvale i daju svoju "iskrenu preporuku za kupovinu".. kod njih, naravno.

Ali, najbolje od svega je sto svaki telefon nahvale i daju svoju "iskrenu preporuku za kupovinu".. kod njih, naravno.

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Pa dobro, daj šta daš, bolje i to da ima na našem jeziku nego ništa. Kaže da ima stereo zvučnike, hmm ima ili nema?
drugari jel zna neko da li je ispravljen problem sa tacem,posto planiram da uzmem ovaj telefon
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Sasabor, iako neki korisnici i dalje prijavljuju problem, kod velikog broja je sredjen. Ako sada uzimas nov uredjaj, ne bi trebalo da brines.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Uzeo bih nov iz vipa nadam se da je ispravljen bug,znam samo da im je hardver 3.0.0.0
Nema veze sto je hardver 3.0.0.0 ja sam bio u vipu,telenoru i mtsu testirao par 535 uglavnom nije bilo problema sa touchom na onim test modelima doduse u jednoj poslovnici u Telenoru je imao bagove, ali mislim da ces svakako moci da ga vratis i dobijes novi no cisto sumnjam da imaju takve telefone nisu ni oni naivni .
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Uzeo sam danas L535 za brata ali ce biti kod mene dok ne dodjem u Srbiju i donesem. Telefon je bio na akciji i kostao je nesto malo preko 70€. Sto je i vise nego povoljna cena za tell sa garancijom bez ugovora. Krenucu prvo od pozitinih utisaka: Telefon je veoma dobre izrade za svoju kategoriju. Nista nisam osetio da krcka ili skripi. Kvalitet izrade je na nivou l625 koju sam imao priliku da koristim par nedelja. Ekran je jako solidan, ne vidi se pixelizacija a problem sa tachom nema iako je 3.0.0 verzija hardvera. Neprimecuje se nikakva nepreciznost. Kamera me je isto prijatno iznenadila. Jako je upotrebljiva i nemam nekih zamerki. Uporedjivao sam sa lg l70 koji mu je konkurent i lumia ga je oduvala u svim uslovima. Bateriju nisam imao priliku da testiram pa nemam jos utiske. Brzina u radu i otvaranje aplikacija je fluidno i brzo. Viber isto radi super za sada i pokazuje notifikacije skoro momentalno. Viber otvara za sekundu i po maximalno dve mozda.
E sad malo negativne utiske da iznesem. Na prvom mestu nema usb kabal. Jako Jebruznobda tel u 2015 nema usb u pakovanju. Takodje nema ni slusalice ali to je malo manja zamerka. Punjac je isto tako jako jeftin i ima samo 550mah. Na nivou nokie 1100
Mislim da treba sa tim punjacem 5 sati da se puni 0-100%. Trebali su da stavi bar od 1A. Druga stvar koja meni smeta je nepostojanje kapacitivnih tastera vec samo softverskih. Prvo smanjuju dijagonalu a druga kad udjem u galeriju slika tasteri se cesto ne pojave vec moram da spustim notifikacioni centar da bi se pojavili. Toliko za sada pa za neki dan jos po nesto 
E sad malo negativne utiske da iznesem. Na prvom mestu nema usb kabal. Jako Jebruznobda tel u 2015 nema usb u pakovanju. Takodje nema ni slusalice ali to je malo manja zamerka. Punjac je isto tako jako jeftin i ima samo 550mah. Na nivou nokie 1100

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Imas opciju da ukljucis taj bar sa tasterima, ili da je samo po remeno tu a da ukljucujes lakim svajpom odozdo. Pogledaj u opcijama.
Sto se punjaca tice, moja devojka je dobila od 1000mAh, i isti kabl moze da koristi i kao USB.
Sto se punjaca tice, moja devojka je dobila od 1000mAh, i isti kabl moze da koristi i kao USB.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Eto vidis. A ovde u pakovanju onaj obicni bez usb-a i samo 550mah. Nije problem punjac svako ima par komada ali vidis negde bas zakinu sa tim. Jel dobila i slusalice ili je isto bez njih u pakovanju?
Koja je fora da se ne dobiju slusalice?