Vesti od Microsofta
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za OS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● Windows OS ●
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Re: Vesti od Microsofta
Acer M330 recimo bi bio ok pored Lumija, da je dostupan. Kod nas ga ni nema. I naravno, da je cena u skladu s tim da je u pitanju Acer, a ne naši cenu da naduvaju.
HP isto nema svuda da se kupi, a i skup je u božiju mater. Pogotovo ako bi se kupovao sa lapdockom, a što je jedan od njegovih glavnih aduta. Jbg, sam HP je odlučio da napravi tako skup telefon.
Za Alcatel si si sam rekao.
Ali ako je takva bila situacija bila do sad ne vidim zašto bi takva situacija morala biti i dalje. Windows je danas u prilično dobrom stanju što se tiče sistema. Sa onim novinama koje dolaze sa Creators Update samo će postati kompletniji i imaće dodatno još ono malo stvari koje su mu falile.
Ali kao što niko ne može znati da li će se neki novi značajni telefoni uskoro pojaviti, tako niko ne može znati ni da je sistem ugasio i da se neće ništa pojavljivati.
Sent from mTalk on Windows 10 phone
HP isto nema svuda da se kupi, a i skup je u božiju mater. Pogotovo ako bi se kupovao sa lapdockom, a što je jedan od njegovih glavnih aduta. Jbg, sam HP je odlučio da napravi tako skup telefon.
Za Alcatel si si sam rekao.
Ali ako je takva bila situacija bila do sad ne vidim zašto bi takva situacija morala biti i dalje. Windows je danas u prilično dobrom stanju što se tiče sistema. Sa onim novinama koje dolaze sa Creators Update samo će postati kompletniji i imaće dodatno još ono malo stvari koje su mu falile.
Ali kao što niko ne može znati da li će se neki novi značajni telefoni uskoro pojaviti, tako niko ne može znati ni da je sistem ugasio i da se neće ništa pojavljivati.
- knezevic76
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
- Kontakt:
Pa na sajmu u Barseloni svi kreću sa novitetima, očekuje se nešto i od MS, dal surface il nešto drugo to ćemo videti. Nisam rekao da će izbaciti novu Lumiu.
Kako god, nešto se uvek dešava, nisam pesimista, ako bude biće, u suprotnim uvek postoje alternative.
Sent from mTalk
Kako god, nešto se uvek dešava, nisam pesimista, ako bude biće, u suprotnim uvek postoje alternative.
Sent from mTalk
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Završen sajam u Barseloni, ali nisam nešto baš pratio.... kakvih je to noviteta bilo od Microsofta pošto vidim da si dobro informisan.knezevic76 napisao:Pa na sajmu u Barseloni svi kreću sa novitetima, očekuje se nešto i od MS, dal surface il nešto drugo to ćemo videti.

- TosaNS
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 19. Sep 2016. 16:36
- :: Xiaomi Mi 9 lite
- :: Huawei p10 lite
Si srećan
čini mi se da je kod Samsunga predstavljen tab sa win os

Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Prikazani su naslednik od HP Elite X3 i veći i opremljeniji lapdock od njih.
Mada ipak nisu još zvanično najavili ova dva.

- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Pitanje je bilo sledeće....

...a onda se pojavite vas dvoica i pišete šta su najavili Samsung i HP.1808 napisao:... kakvih je to noviteta bilo od Microsofta.......

- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Microsoft skoro sigurno neće objaviti novi telefon bar još godinu dana. Ako iko nešto očekuje od nekog po pitanju Windows telefona, to onda očekuje od nekog trećeg.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Microsoft ako bude nešto izbacio biće krajem ove ili početkom iduće godine, i biće to taj famozni Surface Phone, kakav mu god bude naziv. Po svim najavama, analizama i ostalo, biće, odnosno mora da bude nešto revolucionarno, do sada neviđeno. Verovatno će imati te Win32, x86, a možda i x64 app, i velika je pretpostavka da li će da bude klasičan telefon, vrlo verovatno da neće. Za neupućene, spekuliše se da će biti 2u1, telefon i tablet, sa savitljivim ekranom kompaktnih dimenzija.
Ostaje da se čeka.
Poslato sa najboljeg telefona današnjice
Ostaje da se čeka.
Poslato sa najboljeg telefona današnjice
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Što se lagano pomera termin... [emoji38]
Prvo je bilo krajem 2016./početkom 2017., a sad je već krajem 2017./početkom 2018.
Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
Prvo je bilo krajem 2016./početkom 2017., a sad je već krajem 2017./početkom 2018.

Sent from HUAWEI P9 lite via tapatalk
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Činjenica je da izbacuju telefone na svake 2-3 godine, sto je porazavajuce. I da izadje taj Surface to znaci da ce naredni telefon biti izbacen 2022. otprilike. A sta to revolucionarno mogu da izbace kad ni OS nisu sredili kako treba...
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Festina lente.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
A za Microsoft, za sad ne možemo reći da izbacuju telefone bilo kojom učestalošću. Imali su Lumije nakon kupovine Nokije, i njih su objavljivali recimo nekim sličnim tempom, ali nakon tri Lumije sa w10m su zastali.
I ne znam što se ovde insistira toliko na tome da li Microsoft nešto objavljuje ili najavljuje. Puca mi uvo za taj čudesni Microsoft telefon nebeske cene. [emoji38] Mene zanima telefon koji košta do 20 hiljada dinara, ili maksimum do 200 evra, a to skoro sigurno od Microsofta nećemo videti.
I ne znam što se ovde insistira toliko na tome da li Microsoft nešto objavljuje ili najavljuje. Puca mi uvo za taj čudesni Microsoft telefon nebeske cene. [emoji38] Mene zanima telefon koji košta do 20 hiljada dinara, ili maksimum do 200 evra, a to skoro sigurno od Microsofta nećemo videti.
- srđan obradović
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 13. Maj 2014. 15:35
- :: microsoft lumia 532
Pouzdana informacija, novi microsoft 2in1 smart tablet feature x86 surface izlazi krajem 2017 - početkom 2050.godine[emoji1] Pokušavaju da proguraju te neke hibrid varijante, ali nisu prvi, lenovo yoga ima nešto slično. Taj win10 u PC varijanti je meni ok, ali daleko od nečega što bih nosio u džepu, ako i može da stane u džep. Nemam nešto poverenja u celu tu priču, a pogotovu da će tako neka skalamerija da se pojavi u našim prodavnicama. Dobićemo taj RS3 i to je to.
Lumia 532ds
Lumia 532ds
lumia-lumia-lumiaaaaa-lumia-lumia-lumiaaaaa
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Ne ocekuje niko preskupe telefone, ali oni ne izbacuju ni te od 20.000. Kada su izasli L550, L650 i koji je telefon u tom rangu izbacen u medjuvremenu? Nijedan, vec su HP, Alcatel, Acer i ostali izbacili svoje uredjaje a MS mlati praznu slamu hoce li ili nece vise praviti telefone. U medjuvremenu Nokia se pokrenula, cak I da MS izbaci taj Surface ona ce vec imati udeo od bar 3%, sto je za MS sa svojom poslovnom politikom misaona imenica.гари napisao:A za Microsoft, za sad ne možemo reći da izbacuju telefone bilo kojom učestalošću. Imali su Lumije nakon kupovine Nokije, i njih su objavljivali recimo nekim sličnim tempom, ali nakon tri Lumije sa w10m su zastali.
Sent from Xiaomi Mi5 using mTalk
Festina lente.
- TosaNS
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 19. Sep 2016. 16:36
- :: Xiaomi Mi 9 lite
- :: Huawei p10 lite
Odlična vest Gari jedva čekam da vidim taj telefon iskreno se nadam da neće izgledati poput samsunga i njemu sličnih modela sa zaobljenim ivicama. Voleo bih da je sličan Lumia modelima.
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
I ja isto (mislim za dizajn). I bilo bi dobro zapravo da nas "počaste" sa nekoliko modela, pa svakome za svoj džep. Nadam se da se Microsoft odlučuje na ovo uviđajući da je već i ovo prevelika pauza bez novih telefona. Već sad kod nas mogu samo tri modela da se kupe, a u nekim zemljama me ne bi čudilo da nema ništa. HP preskup, Alcatel skup i tek sad stiže u Evropu, a oni Aceri sumnjivi i isto ih nema svugde... Neka rade oni na Surface telefonu, ali da daju bilo šta dok on ne dođe.
Ali videćemo, ni ovo nije zvanična informacija.
DODATAK: Da, i da ovaj put daju i čitač otiska prsta pored skenera zenice.
Ali videćemo, ni ovo nije zvanična informacija.

DODATAK: Da, i da ovaj put daju i čitač otiska prsta pored skenera zenice.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Najverovatnije nema od toga ništa, braćo. Nisu džaba ugasili Lumije, da bi sad opet oživljavali proizvodnju. Mada, MS je to, sa njima se nikad ne zna, kad su telefoni u pitanju, oni su poznati da vole da trče unaokolo sa povezom preko očiju. 

- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ovaj put računamo to da trče sa povezom preko očiju. 
Mislim, ako su skontali da su ih ostali proizvođači "ispalili" za telefone, a neki od njih upravo iz razloga što ni oni sami nemaju ni jedan svoj telefon trenutno.

Mislim, ako su skontali da su ih ostali proizvođači "ispalili" za telefone, a neki od njih upravo iz razloga što ni oni sami nemaju ni jedan svoj telefon trenutno.
Neka Microsoft izbaci bilo šta, samo nek' izbaci, pa makar koštalo boga oca i makar nikad ništa videli uživo. Svašta, čemu se vi radujete...
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
^ Što se mene tiče, neka izbace nešto sa zaokruženim sistemom, ekranom od barem 6" i 4K rezolucije, kamerom od jedno 50-tak MP i memorijom od 1 TB. I obavezno da uz sve to ima olovku, inače kod mene neće imati prođu.