Koje bi ti fotografije odabrao ovde da sacuvas u "album"? Plavkaste sa G4 ili realne sa Lumie?
Ne komentarisem kvalitet G4 kamere samo primere u Yt gore
Ne zna se koji je telefon od kojeg bolji i ljepsi poslednjih nekoliko godina.L920 ili L930 ili L950...ali ja sam bijesan i ljut na Microsoft jer ne cini nista,ali bukvalno nista da taj sistem ima sve aplikacije koje ima i Android i iOS.Jer developeri iz nekog razloga nemaju zelju da azuriraju svoje male programcice tako da rade i na Windowsu.Ja sam sada prinudjen,primoran,natjeran...kako god hocete da kupim neki raspali Android telefon umjesto Lumia uredjaj jer na Windowsu ne mogu da instaliram Grinder i Planet Romeo a te aplikacije su mi vazne kao Whats App i Viber.A prezirem Android sistem...:-/
Trenutno sam u Becu. Svratio do nekog Saturna, i uzeo 950xl u ruke... Nisam nesto odusevljen. Ekran je zaista perverzija, a cena je jos bolja, 719€. Mislim da mi je ipak ona pokvarila uzitak u najvecoj meri. Elem, telefon je fiksiran za stalak, te nisam mogao da ga uzmem u ruku i isprobam neke stvari. Mislim da cu malo da cekam sa upgradeom.
Poprilcno jednostavan dizajn ako mene pitate. Ova najavljena L850, bar sudeci po renderima, izgleda mnogo lepse i ozbiljnije... Opet je tu metalni ram, a mozda ce mu i pocetna cena biti manja od ovog flagshipa.
Rock, nisam dovio wow efekat kao kad sam uzeo u ruke 920. Sa 930 nije bio wow, ali je bilo u jeeee... Sad nista, ravna linija....
Evindzer: Mislim da ce tako i da bude
gledao sam neku video recenziju datog moba.veoma lep dizajn pogotovo ledja i kamera kako je upakovana mnogo bolje nego kod verzije bez xl.
e sada koliko sam video sa nekim dodatkom ovo čudo se priključi na monitor i ima se praktično pc..naravno miš i tastarura idu na to isto čudo.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.