Ah, Green nas opet teši.

Nemoj tako, pa Microsoft još nije objavio nikakvo zvanično saopštenje da je W10M mrtav, a to znači da nešto rade i da se sistem razvija,... mislim, ko bi ga znao... niko nezna šta se tačno dešava, možda tu ima nešto,... ma samo kad bi pustili nekoliko novih uređaja u prodaju, jer to je najbolji OS, itd, itd, itd, itd, itd, itd, itd.....Green napisao:Trebalo bi vas okorele prozordžije ošišati, a bogami i išamarati, jer su vam trebale godine da konačno uklavirite u kom pravcu vam ide sistem.
Ne samo tebi, već i Toši. Ako nisi primetio,... tako vas dvojica tupite od kada ste stigli na ovaj forum, a zbog istog ste proterani sa onog drugog.гари napisao:^ Uze mi reči iz usta!....
Nije baš tako, koliko smo puta ti i ja oftopikovali i pisali čisto iz svoje zabave, pa smo bili samo zamoljeni da se uozbiljimo, a nismo bili uklonjeni. Što se mene tiče, Nemanja i Petar su više nego korektni i ne mogu se porediti sa samovlašćem na Benčmarku.sugarcoated_ass napisao: Polako i ovde vuče na tu stranu, ali jbg. [emoji38]
+1fannY napisao:Posto je Microsoft odustao od windows-a za mobilne telefone, tema moze da se zakljuca. [emoji1]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk