114 dolara austalisjkih mesecno na 2 godine?Koliko je dolar vas prema euru?
Sent from my Sony Xperia Z5
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Eto 114 Australijskih dolara mesečno a pun forum sveznalica kako telefoni preko uz paket idu skoro pa besplatno samo kod nas deru jel smo mi ne znam kakvi sve. Ja bi pixel XL crni pazario bez puno razmišljanja i sviđa mi se skroz. Nedostatke koju vidim je što nema bežično punjenje i cena koja je zaista visoka.
1 Australijski Dolar 87 RSD
Nisam obraćao detaljnu pažnju na ugovor, samo sam zapazio cenu koja je stajala pored telefona. Koga interesuje šta je sve uključeno neka pogleda na sajtu Telstra operatera.
L plan je 70$ mesečno za običan Pixel, a uz taj paket je telefon 99$. Znači 29$ mesečno za telefon što je ~700$ na dve godine. To je ta cena otprilike.
A za XL je ovo što sam napisao u prethodnom postu. Al' sam ga ubo'.
Juče bas njakao ova dva telefona, hmm... I lepo i nekako čudno, meni bre to isto iphone, da nije iznad reklama pisala Google, onako na prvi pogled pomisliš iphone. Ovaj XL mi nekako lepši a opet nekako, ne znam ni sam... Sve mi to nekako baš liči na iPhone, nexus 6p i Huawei P9... A cena, da se useres, sačuvaj boze...
Zadnja kamera je po meni definitivno bolja na 7+, dok je prednja u noćnim uslovima bolja na Pixel-u. Koliko vidim ipak je napravljen malo veći hajp za kameru po izlasku Pixela... Sve u svemu nikad ga ne bih kupio.
iPhone 7 plus definitivno odnosi pobedu, osetno bolji iPhone. Ne znam zašto je Pixel pokupio tolike poene na kameri, kada nije ništa posebno. Da me ne shvatite pogrešno, kamera na Pixel-u je odlična, ali nije ništa spektakularno.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.