Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
That"onaj koji je postavio uputstvo"would be ME!! I nije bas da se i u servisima potpuno isto flesuje kao u kucnoj radinosti,oni ipak placaju box-ove koji ne kostaju malo,onda kad god izadje novi model telefona oni moraju da kupe kabal za njega jer skoro nikad ne pasuje nijedan od nekog drugog modela,a to sve kosta i jos treba placati troskove radnje,struje,telefona,interneta,radnika,treba nesto i zaraditi... zato nije bas sve isto i zato flesovanje kosta po 10-15 eura iako je to posao od 5 minuta!
Pozdrav
@Lomnica_city:
Slazem se sa tvojim komentarom, ali ima prodavnica koje to obavljaju kao i mi kod kuce. A sad o bezobrazluku oko otklucavanja BB5 telefona npr. mogli bismo da otvorimo posebnu temu jer se ogromne pare uzimaju na tome, a tacno na internetu moze da se vidi koliko kosta oprema za to..
janka_88, fabričke teme se nalaze na Z disku, a ostale teme mogu da se prebacuju bez instalacije, nalaze se (u mom slučaju) na E:\Private\10207114\import\ pa onda razni folderi tipa 68066f444ed81af7, 2cf725684e007898, itd, a u njima imaš po četiri fajla:
2CF725684E007898.ini
themepackage.mbm
themepackage.mif
themepackage.skn
djoxie, jeste to bacanje para ako imas brzi internet kod kuce, a ako imas dial-up mislim da ti na kraju dodje isto . A kao sto rekoh oni ce to uraditi besplatno jer sam fon kupio kod njih.
Pozdrav
Evo da se nadovezem na moj post iz teme Nokia Firmware Updater. Uspjesno sam uradio update na verziju:
V4.0726.2.0.1
26-06-2007
RM-133
Nokia N73 (07)
Za sada sam prezadovoljan i dosta brze radi nego na prethodnoj verziji koju sam imao. Prijatno me je iznenadio "Muzicki centar" koji posjeduje i ME verzija sa svim onim dodacim stereo widening i ostale stvari. Ne znam kako da provjerim da li bi prihvatio stereo bluetooth sluske ali mislim da bi prihvatio jer na sajtu pise da ima podrska za A2DP u ovoj verziji. Jedina mana je sto nema Snake igre, ali moze se i bez toga. Sve u svemu sam prezadovoljan za sada.
Zanima me da li moze da se namesti da kao zvuk poruke bude neki mp3
odem u profile pa personalize pa na zvucni signal poruke ima ponudjeni oni "fabricki" zvukovi i opcija "preuzmi melodiju" ali ona vodi na net bla bla bla ...
zanima me kako da pesmu iz galerije postavim da mi zvoni jer zasada nisam nasao opciju da i nju direktno postavim
Nemus, Konvertuj u MP4 ili 3GP filmove a muziku u mp3.
Imaš celu temu oko konvertovanja ovde na sajtu sa linkom za free software.
Potrudi se i koristi "traži", nemoj da čekaš sve na gotovo.
Poslednja izmena od gameforce u Čet, 05. Jul 2007. 21:43, izmenjeno 1 put ukupno.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Ljudi zanima me da li se na N73 mogu instalirati i pregledati Nokijine mape sto se ubacuju u N95? Znam da nema navodjenje ali bih volio kada bi ih mogao pregledati na N73 ako nista drugo.
I da ne pisem novi post... Kako kod vas stoji punjac u telefonu, da li lako ispada. Ja cim malo vise pomjerim telefon onaj kablic ispadne i ne puni se vise. Jel to kod sviju ili je kod mene los punjac? A inace za nekih sat i po napuni bateriju do kraja.
Primetio sam da kada tel zvoni onda zvoni tek posle 1-2 sek
da li je to normalno ili je problem do mene jer mi je ovo znacajno jer ne cujem cimanje
da li ima negde opcija da se to izmeni
Ljudi stvarno bih hteo da uzmem N73, ali me zanima da li postoji neki veci problem sa telefono.
Da li tastatura mnogo ne zgodna i dali cu se navici na nju.
ne znam da li je u redu sto ovo pitam al ok.. nov sam na forumu pa mi oprostite.. lol
ako neko zna neku radnju u kojoj se moze kupiti nokia n73me u originalnom pakovanju, da nije skidana sa neke mreze, i da jos daju na 6 ili vise rata, neka mi se javi na pp..
hvala unapred..
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.