D900 USB kabal problem

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
zoid
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 02:27

D900 USB kabal problem

Post od zoid »

Kada aktiviram konekciju kao mass storage komp ne vidi fon uposte, i u studio phone exploreru ne vidim Mem. karticu ? sve ostalo fukcionise ? Koristim Windows Vista Ultimate. U cemu je problem ?

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Hmmm iskreno ako cemo nisi jedini koji ima taj problem... Recimo to ovako! Moj stari ima taj fon i ja sam se patio da mu napravim to da radi, ali nisam uspio. U ovom slucaju nije bitan OS koji imas, nego mislim da je problem u sledecem: Mislim da je SAMSUNG u ovom slucaju napravio veliku gresku sa USB kablovima koju nece da priznaju, jer i od mog caleta prijatelji imaju taj fon i njima takodje ne radi, a kad odes da reklamiras fon ... nemaju pojma o cemu se radi :) No bilo je zalbi i u samom SAMSUNG-u ali taj problem nisu prihvatili kao validan...:)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

PaRaDOX
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 19. Jul 2007. 08:32
Kontakt:

Post od PaRaDOX »

Desavalo se i kod mene u pocetku...sada kada podesim da ga pc cita kao mass storage device otvori memorijsku karticu,kao Removable Drive (flash memorija ili slicno..) :wink:
Slika

bebabeba
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 18. Avg 2007. 18:10

Post od bebabeba »

Slican problem i kod mog sada bivseg D900, ali sam ga resio updejtom i downloadom ponudjenog
i cini se jaceg softwera.Inace Vista Ultimate Lic. je izvrsila taj update cini mi se kompletnog softvera
sa samsung sajta,tako da na istom kablu i PC Studio 3.12 koji je instaliran i updejtovan,rade sledeci mobilni telefoni:
- samsung D600
- samsung D900I i
- samsung U600.

Verovali ili ne,sam program PC Studio kad se otvori automatski otvara software za sve navedene telefone.

Odgovori