Nokia N95

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Jul 2007. 20:24

Post od mile500 »

pa evo imam telefon i ovako:
1.Baterija traje dan ako se stalno cacka mada moze da izdrzi dva dana sa normalnom upotrebom...
2.Telefon za te pare ne vredi i skup je.Za te pare nema koliko ja znam boljih telefona ali neuzimaj me za rec
3.Ima bagova meni licno nece da obrise neku muziku i nekada se restartuje mada softver stize u septembar i treba da je dobar za njega...
4.Mene nije nista neprijatno iznenadilo....
5.Cena ce padati sada negde u radnjama kosta 490eura.... ali realna cena treba da mu bude od 300 do 450 eura ja mislim da ce do septembra cena biti oko 350eura ili 400eura
6.Za ovo neznam meni je podrzao sve do sada sto sam ubacio u njega.....
I ja bi pitao da li neko moze da mi objasni sta znaci original telefon i da li ima neki kod ili neka oznaka po kojoj se sigurno moze reci da je original?
Hvala unapred :)

pale
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 18. Mar 2006. 21:59

Post od pale »

Miškoni napisao:Elem, na Nokia sajtu su puštene GPS mape za DL, ima i nas, mapa je oko 6MB, pa ko je u prilici da proba, evo linka...
Nokia Maps
Da li ovaj map loader moze da se koristi i sa Nokiom 6110 Navigator?

Pix
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 08. Maj 2007. 17:51
Kontakt:

Post od Pix »

Alien,
1. Dan sa silovanjem, dva dana normalnog koriscenja.
2. Vredi. Nema nish bolje, mozda neki sa touchscreenom ali teeeeesko.
3. 4. RAM jede. Malo zahebava sa velikim veb stranicama, nista strasno ako se koristi opera umesto standardnog browsera. U svakom slucaju ne bi falilo vise RAMa. Neprijatno me iznenadio S60 imenik koji je 100x gori od SEovog.

5. Sumnjam da ce ici ispod 450 u skorije vreme, ali iskeno, samo nagadjam nemam pojma.
6. Meni sve radi.
You hear the one about the fella who died? Went to the Pearly Gates and St. Peter let him in. Sees a guy in a suit making a closing argument and says, "Who's that?" St. Peter says, "Oooohhh, that's God. Thinks he's Denny Crane."

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Jel ima neko N95 sa TIM mreže? Ako tom nekom nije teško, bilo bi lepo, da postavi slike fona...htela bih da vidim gde se na masci nalaze nalepnice TIM-a... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Slucajno nesto gledao po netu i naletim na ovo :D N95 ME,e sad koliko je tacno prosudite sami,a meni se definitivno uvek vise svidjala ME od obicne,bar kad je rec o N73 i N70. Jos kartica od 8gb :P ,evo linka,samo opet je su mogli da promene bateriju,ali videcemo ako izadje http://www.popularelect.com/product_inf ... cts_id=648
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

pale, ako se ne varam, 6110 Navigator koristi "Route 66" za navigaciju pa ove Nokia Mape verovatno neće raditi, ali možeš da probaš. Imaš na ovom linku Nokia Maps 1.0 Pre-Launch, pa se poigraj...

Samo ću da dodam malo zapažanja u vezi zvuka na N95. Slušalice nisu baš za pohvalu ali se to lako da srediti kupovinom drugih. Kvalitet i jačina reprodukcije su ono što me je "pogodilo", relativno slab izlaz koji kreće da se guši kada je prisutan jači bas i blago "frfljanje" visokih. Ukratko - očekivao sam više. :smutny:

Pix
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 08. Maj 2007. 17:51
Kontakt:

Post od Pix »

Ninolina napisao:Jel ima neko N95 sa TIM mreže?
Nemam sliku, ali sam video takav fon, ima velika crvena UTMS nalepnica odmah ispod ekrana, malo uza od samog ekrana, siroka koliko razmak od ekrana do dpada.

Ja sam se jos malo igrao sa mojim n95, postam detaljnije o GPSu i kameri kad budem imao vremena.

I sad sam skinuo Route 66 za interni GPS u n95, znate li postoje li mape za CG?
You hear the one about the fella who died? Went to the Pearly Gates and St. Peter let him in. Sees a guy in a suit making a closing argument and says, "Who's that?" St. Peter says, "Oooohhh, that's God. Thinks he's Denny Crane."

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

N95 Lavirint - Nokia N95 za najbrže

U prodajnim objektima „Tehnomobile” od 20. do 28. jula kompanija Nokia organizuje jedinstvenu akciju „N95 Lavirint”.

U ukupno 11 prodajnih objekata „Tehnomobile”, 2 u Beogradu (u Knez Mihailovoj i na Terazijama), kao i u Novom Sadu, Šapcu, Nišu, Kruševcu i Kraljevu svi posetioci imaće priliku da, ukoliko posete jednu od radnji onoga dana kada su tu i Nokia promoteri, probaju da u najkraćem vremenskom roku pređu put kroz Nokia lavirint.

Najbržeg učesnika kao poklon očekuje jedan od trenutno najtraženijih mobilnih telefona, multimedijalni kompjuter N95.

Proglašenje najbržeg i najspretnijeg učesnika održaće se 28. jula u 18 časova u „Tehnomobile” radnji u Knez Mihailovoj 2-4 u Beogradu. Tom prilikom pobedniku će biti uručen N95.

http://www.b92.net/tehnopolis/gadgets.php?nav_id=256024

ima jos malo,pa ko moze neka ode da proba :P
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Xaavi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 28. Jul 2007. 22:45

Post od Xaavi »

Imam NOKIU N95, mob je extra. Koliko ste vi pukli za nju? Ja 605 evra. Jel imate neke probleme sa njom? NOKIA N73 mi se znala slogirati ponekad.

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

pa jeste kartica od 8gb kosta skoro ko sama n95,ko ce to kupiti,4gb max,sta ces vise,ja kad bi imao 20gb,ja bi to napunio ali zasto? mislim da je 4gb kartica za n95 me super,a nisam znao da ima micro sd od 8gb,ja cu uzeti n95 za jedno 2 nedelje pa me interesuje da li su sad uglavnom sve n95 sa neke mreze(brendirane) posto burazova nije,a ja necu da uzmem brendiranu(tim) i koliko je kod zvanicnog distributera
i jos nesto da vas obradujem,n95 izgleda sem malo klimavog slajdera nema ostalih problema sto se tice izrade,brat ga urnise(mts mu je izvadio prosek od 15000 dinara mesecno i ponudio mu ugovor-oni su njega zvali i nudili mu svasta) znaci on dnevno potrosi 500 din. kredita,a fon mu ne miruje ni cela 2 minuta,slajder radi sve vreme a radi super,a ni ispadnje kamere iz lezista ga nije ostetilo tako da je fon uradjen za 10,nadam se da ste sigurniji sto se tioce flata i ostalog
nokia c7

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

llulle, pa ti si pre samo 10-ak dana napljuvao kvalitet izrade n95, a sad hvalis da je uradjen za 10?!? :o Takodje si tvrdio da je P1 bolji od N95, posto sad imas para, sto ne kupis P1, nego se odlucujes za N95? :blinky: I kako moze biti za 10 kvalitet izrade, ako kamera ispadne iz lezista - ja nisam nikad cuo da je na nekom telefonu ispala kamera, to je katastrofa...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Da, nešto se tu zbiiiiva, što se nikako ne slaaaažeeeeee (Sofronije)

Elem, jel dobar ili nije? Znam 2 koji jesu, relativno se drndaju ali u normalnim granicama, već oko 3 meseca u proseku. Znači očigledno dobro radi slajder, mada nokia fanovima je sve što je bolje od n80 je dovoljno dobro :P

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

napluvao sam kvalitet izrade zato sto se slajder drma,a to nije lepo ,priznajem,al i pored tog drmanja,fon je izdrzljiv,ja sam ocekivao da ce se razdvojiti sine,al izgleda da je taj luft jedino sto nije dobro sa fonom,ostalo je super,obicno kad fon tresnes o beton on se ne pali vise,barem ne slajderi,o tome govorim,daleko da je savrsen
nokia c7

Koshuta
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 05. Sep 2006. 23:10

Post od Koshuta »

ee sada, posto mi je prosli post lockovan a ja pomoc nisam dobio pitacu ovde, jel zna iko gde mogu da nabavim ovaj telefon u Novom Sadu, da bude original, moze i Private mesage, i slicno , nije problem, samo molim vas da mi neko kaze gde ima i koliko kosta jer na http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1224/Nokia/N95 imaju samo cene iz bg-a

pinkybgd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 14. Avg 2007. 12:10

Post od pinkybgd »

Da li ima razlike izmedju kartice na kojoj pise Nokia i one obicne?
Svi mi kazu da je bolje da uzmem original, jer ove druge mogu da uspore telefon i sl.

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

pinkybgd, pa i sam si rekao da ima... Na nokijinoj PISE NOKIJA :lol:

Ma sve jedno je sve to, ja sam uvek koristio sandisk, i nikad nisam imao problema...
iPhone + CX300

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

pinkybgd, imam Nokia MicroSD od 1GB i PQI MicroSD od 2GB...Veruj mi da telefon dobro i istom brzinom radi i sa jednom i sa drugom...Tako da u ovom slučaju nema razlike u karticama... :) :wink: :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

eeeee ovako,pre 20-ak dana kupih i ja N95 i pukoh 525 jura i naravno karticu od 2GB ...telefon je extra uradjen,slike su super sa camere,video me odusevio sto ne secka kao na N80,a koliko memorije maximalno podrzava?pozzzzzz svimaaaaa 8)
<<<Black N96>>>

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

neki lik na stranom forumu je uradio sliku gde je prikazano da je ubacena memorijska od 8GB znaci verovatno max 8GB mozda i vise :unsure:
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

rajker
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 14. Avg 2007. 19:30

Post od rajker »

Pre neki dan sam pazario nokiu n 95.Imam problema sa gps navigacijom.Ako se ne konektujem na neki acces point onda imam samo tacan polozaj na ekranu ali bez mape.Stoga sam resio da skinem maploader,pa preko nje da instaliram mape,makar srbiju samo za probu.Kad namesti usb konekciju,vec me upozorava tlf da ANY ONGOING DATA TRANSFERS WILL BE STOPPED Ako cekiram ovo pojavljulje se USB DATA TRANSFER MODE ACTIVATED.MEMORY CARD MAY NOT BE USED DURING THIS TIME.Ako opet stanem na OK pustim maploader program.Krene lepo odaberem europe,posle serbia i download.Sve se skine 7.3 MB ali tu dodje do zastoja kad hoce podatke upisati na mem karticu.Informacija sledeca : CONNECTION TO THE STORAGE MEDIUM HAS BEEN INTERRUPTED.ATTACH YOURE STORAGE MEDIUM AND RETRY.Eto tu mi je stao pamet pa neznam sta bi moglo da se radi dalje.Ako mozete nekako da mi pomognete,ja bi se zahvalio unapred !

Odgovori