Sony Ericsson K750i VS W810i
Sony Ericsson K750i VS W810i
Kai šta kaže naslov..
Dakle, uzeo bih novi mob, pa sam malo gledao na netu i zanima me koji je od ovo dvoje bolji? K750i je jeftiniji i ima cybershot, no ne sviđa mi se baš joystick, a w810i mi je ljepsi i stvarno ne znam kojeg od ovo dvoje izabrati. Meni se odoka cini da su to vrlo slicni, gotovo isti mobiteli, pa stoga ne razumijem kako je w810i skuplji a nema cybershot i ima manje memorije.. Uglavom, očito je da ja puno toga ne znam, pa zato molim one koji su dolazili u doticaj sa oba da kazu koji je isplativija investicija. Hvala unapred ljudi!
Dakle, uzeo bih novi mob, pa sam malo gledao na netu i zanima me koji je od ovo dvoje bolji? K750i je jeftiniji i ima cybershot, no ne sviđa mi se baš joystick, a w810i mi je ljepsi i stvarno ne znam kojeg od ovo dvoje izabrati. Meni se odoka cini da su to vrlo slicni, gotovo isti mobiteli, pa stoga ne razumijem kako je w810i skuplji a nema cybershot i ima manje memorije.. Uglavom, očito je da ja puno toga ne znam, pa zato molim one koji su dolazili u doticaj sa oba da kazu koji je isplativija investicija. Hvala unapred ljudi!
Kao prvo, k750i nema cyber-shot. Ne znam ko ti je to rekao ali to je velika LAZ!
w810i i k750i imaju identicnu kameru, jedino w810i ima jaci flash light! k750i ima 41mb interne memorije, a uz njega dolazi kartica od 64mb dok w810i ima 20mb ali uz njega dolazi kartica od 512MB!!! w810i ima veci ekran, ima bolji player za muziku, stereo zvucnik, extra kvalitetne slusalice i opciju da slusas muziku dok telefon nije upaljen. Testirao sam oba telefona, a posedujem w810i. Mnogo je lepsi od k750i i funkcionalniji.
Tako da, ako imas para, uzmi w810i, sto ce te i ostali savetovati.

w810i i k750i imaju identicnu kameru, jedino w810i ima jaci flash light! k750i ima 41mb interne memorije, a uz njega dolazi kartica od 64mb dok w810i ima 20mb ali uz njega dolazi kartica od 512MB!!! w810i ima veci ekran, ima bolji player za muziku, stereo zvucnik, extra kvalitetne slusalice i opciju da slusas muziku dok telefon nije upaljen. Testirao sam oba telefona, a posedujem w810i. Mnogo je lepsi od k750i i funkcionalniji.
Tako da, ako imas para, uzmi w810i, sto ce te i ostali savetovati.
5800 XM
@n3mke@: w810 "stereo zvucnik" (kako moze da bude stereo ako je jedan
) a sto se tice svetla, moze se reci da je malo jaci (malo je drugacije boje, malo vishe vuce prema zutoj boji), uglavnom isti djavo.
Ja takodje imam telefona i kazem ti da kupish w810.
Pozz

Ja takodje imam telefona i kazem ti da kupish w810.
Pozz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- nevidljivi
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
- :: LG Optimus L7 II
- :: Samsung GT-C3322
Ja takođe dajem glas za W810, kupio sam ga pre par dana, a mislim isto kao i ljudi u postovima iznad-nema džojstik, bolje multimedijalne mogućnosti, odlične sluške, u paketu dolazi kartica od 512 MB, a ako kupiš K750, uz njega dolazi samo 64 MB i dok dokupiš veću karticu, izađe te skoro na isto. Za K750 jedino je prednost povoljnija cena (ali samo u startu, jer posle izađe skoro na isto). Vidim da dosta kasnim sa ovim postom, ali sam ovu temu tek skoro video.
Ghost
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
A ja ipak dajem glas k750i
Posto sam imao i w810i dosta stvari mi je zasmetalo.
Prvo sto mi je zasmetalo jeste poklopac kamere, svako ko uzme telefon ili cak ja otisci prstiju ostaju na njoj, sve se mrljavi i mnogo me je nerviralo.Onda +/- taster je mnogo u kucistu, takodje i play/pause, krckanje maske postoji tako da to nije samo na k750i
Takodje i d pad me nije nesto odusevio, mnogo je teze igranje igrica i kretanje kroz meni, nekako uvek mi je smetao potvrdni taster, mislim da su bolji d pad-ovi koji imaju potvrdni uvucen u kuciste(kao k550i)
Takodje zvuk preko slusalica me je dosta dosta iznenadio, ocekivao sam nesto jako i dobro, ali kad sam sve lepo namestio i pojacao do kraja to je bilo bas tiho, da ima jos one 3-4 crtice onda bi tek bilo dobro.Tastatura jeste bolja nego na k750i jer ima razmaka tako da moze lepo da se kuca, ekran takodje jeste bolji nego na k750i, ali samo u direktnom poredjenju se vidi da je w810i bolji, mnogo bolje prikazivanje boja.Flash theme nisu nista posebno ali lepo izgledaju
Jedina prednost koja je meni odlicno prijala jeste postojanje walkman i activity menu tastera, tako da se mogu koristiti oba, dok kod k750i imate samo act. menu, a kad prebacite u w800i imate walkman.
Telefon je bio sa vodafone mreze, u full pakovanju, sa "original" sw i srpskim jezikom.Kad sam pogledao verziju iznenadio sam se
pisalo je da ima verziju R4GC010, ja koliko pratim w810i nisam cuo za tu verziju, tek posle sam video i nasao nesto malo da je to neka verzija koju su rusi napravili.Sve u svemu ja se nisam puno odusevio w810i, tako da sam ga prodao za 10 dana 
I da opet kad bih birao izmedju k750i i w810i uzeo bih k750i
Iako uz w810i ide sva oprema odmah u startu, nije toliko tesko uzeti k750i i tu opremu, meni licno nije odgovaralo to sto ide 512mb jer sam je popunio tako da kad bih kupovao uzeo bih 1gb.Iako sam uvek davao prednost w810i na osnovu nekog koriscenje koje je trajalo kratko tek sam doneo pravu prednost nakon malo duzeg koriscenja 

Prvo sto mi je zasmetalo jeste poklopac kamere, svako ko uzme telefon ili cak ja otisci prstiju ostaju na njoj, sve se mrljavi i mnogo me je nerviralo.Onda +/- taster je mnogo u kucistu, takodje i play/pause, krckanje maske postoji tako da to nije samo na k750i

Takodje zvuk preko slusalica me je dosta dosta iznenadio, ocekivao sam nesto jako i dobro, ali kad sam sve lepo namestio i pojacao do kraja to je bilo bas tiho, da ima jos one 3-4 crtice onda bi tek bilo dobro.Tastatura jeste bolja nego na k750i jer ima razmaka tako da moze lepo da se kuca, ekran takodje jeste bolji nego na k750i, ali samo u direktnom poredjenju se vidi da je w810i bolji, mnogo bolje prikazivanje boja.Flash theme nisu nista posebno ali lepo izgledaju

Jedina prednost koja je meni odlicno prijala jeste postojanje walkman i activity menu tastera, tako da se mogu koristiti oba, dok kod k750i imate samo act. menu, a kad prebacite u w800i imate walkman.
Telefon je bio sa vodafone mreze, u full pakovanju, sa "original" sw i srpskim jezikom.Kad sam pogledao verziju iznenadio sam se

I da opet kad bih birao izmedju k750i i w810i uzeo bih k750i

- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i