SE W610i VS K550i
SE W610i VS K550i
Moj burazer se dvoumi izmedju ova dva modela. Veoma su slicni i tesko je odluciti se koji uzeti,pa me interesuju vasa misljenja.. 

- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Ja bih uzeo k550i pa nabacio w610i sw i kupio karticu i hpm70
w610i mi se ne svidja jer nema poklopac kamere, i mislim da je d pad bolji kod k550i
Jos nesto sto je kod w610i je sto zeza poklopac baterije, ako to nekom ne smeta sto ne uzeti w610i.Ako ima para za w610i i ne treba mu poklopac za kameru, svidja mu se w610i zasto ga ne uzeti.Ovo je isto kao kad bi pitao sta uzeti k750i ili w800i 

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Ipak glas za w610, jer budzenje do walkman telefona, pod uslovom da radis u servisu gdje naravno to kosta, i kupovina sluski hpn70 plus kartica mikro m2 je daleko skuplja varijanta, tj. dodje vise od 30 evra koliko iznosi razlika u cijeni ova dva modela.
Sacekaj ti jos koji dan jer je cijena k550 nedavno pala i pretpostavljam da ce ostati na tom nivou, jer jos ima modela k750 u prodaji, a ovaj w610 stoji zakucan sa cijenom vec mijesec dana, pa tu pretpostavljam da ce biti mala korekcija na dolje. Ako bude to ti je jos jedan razlog da ga uzmes. A razmisli i o w710 malo ruzniji, ali mu je specifikacija identicna kao i w610 a kosta koliko i k550.
Sacekaj ti jos koji dan jer je cijena k550 nedavno pala i pretpostavljam da ce ostati na tom nivou, jer jos ima modela k750 u prodaji, a ovaj w610 stoji zakucan sa cijenom vec mijesec dana, pa tu pretpostavljam da ce biti mala korekcija na dolje. Ako bude to ti je jos jedan razlog da ga uzmes. A razmisli i o w710 malo ruzniji, ali mu je specifikacija identicna kao i w610 a kosta koliko i k550.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
- MilančeBGD
- Expert
Eto sam si rekao, ukupna investicija, u budzenje je 60evra, sto sa cijenom k550 izadje vise od cijene w610. Rekoh sacekaj jos koji dan jer je cijena w610 zakucana vec mjesec dana, pa je logicno da dodje do korekcije,naravno na dolje, a ako se i nedesi u svakom slucaju je i dalje i bolja i isplativija kupovina.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
- MilančeBGD
- Expert