Pozdrav kolegama,
usled nervoze i nepaznje sam pokidao gumeni poklopac na konektoru za punjac na SE K 700i.Sada mi tel. izgleda kao petao bez kreste,pa bih molio svakoga ko mi moze pomoci sa ovim problemom da mi se javi,moguc je svaki dogovor.
Unapred hvala
Aleksandar
064/189-4242
Sony K 700i gumeni poklopac
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- aleksandar0475
- Banned
- Pridružio se: Uto, 28. Dec 2004. 22:21
- aleksandar0475
- Banned
Aleksandre, mozda ima nade za tebe jer juce sam sam vidio jedan K700i koji je imao taj gumeni poklopac ali se odmah vidilo da nije originalni jer ga je bilo malo viska pa nije mogao bas najbolje da se uklopi u kuciste. Ali i tako je puno ljepse izgledalo nego bez tog poklopca. Pomislio sam da je citava maska menjana, ali maska je bila originalna.
Da sam vidio prije ovu temu, pitao bih ovog decka da li je menjao taj poklopac i gdje pa bih ti javio.
Da sam vidio prije ovu temu, pitao bih ovog decka da li je menjao taj poklopac i gdje pa bih ti javio.
- aleksandar0475
- Banned
La dur,ako mi verujes ja sam moj poklopac i pokidao jer me je nerviralo to sto izgleda kao da ima viska...nisu oni bas najbolje resili pitanje tog poklopca,i mislim da uopste nije bilo potrebe za njim.
Samo su mi sada zakomplikovali situaciju oko toga.Ipak hvala na interesovanju i tebi i svima koji pokusavaju da mi pomognu.Valjda cu uspeti i to da resim.
Svima veliki pozdrav
Aco Vrsac
Samo su mi sada zakomplikovali situaciju oko toga.Ipak hvala na interesovanju i tebi i svima koji pokusavaju da mi pomognu.Valjda cu uspeti i to da resim.
Svima veliki pozdrav
Aco Vrsac