Mobitel do 350 eura i razlika izmedju e65 i e61i

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Simurgh
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 18:19

Mobitel do 350 eura i razlika izmedju e65 i e61i

Post od Simurgh »

Hajd da vidimo misljenja. znaci skupio sam nekih 350 eura za telefon.
preferiram da telefon ima wi-fi.
i kakva je konkreno razlika izmedju e65 i e61i, osim naravno u izgledu i velicini ekrana.

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

onda nema sumnje ako ti ne treba kamera E61 (i) ili jos bolje po mom misljenju P990i cak ces moci da uzmes karticu od 4GB,moj savet neki od ova tri mobilna
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Simurgh
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Simurgh »

pa evo i ja se razmisljam izmedju e65 i e61i. kakva je razlika. nemam nesto potrebu za ogromnim displejom, jer sam se do sada sluzio s m600i i to je za mene bilo sasvim zadovoljavajuce za pregled stranica i to.p990i ima manu koju ja ne mogu da prebolim, a to je vidljivost na svetlu. ne vidi se ama bas nista na direktnom suncu, a TS mi nije neka pretjerana fora(m600i je dosta slican telefon, naravno slabiji).

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

pa izmedju e65 i E61i razlika je u ekranu,izgledu i qwerty tastaturi po specifikacijama.Na tvom mestu ja bih pazario e61i jer je odlican telefon i stvarno mocan
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Simurgh
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Simurgh »

a jel e65 mocan :D
tu i jest moja dilema, nema govora e61i je zver, ali da li je isto tako i e65. (vec sam rekao da mi velicina ekrana i nije toooliko bitna stvar kao ni qwerty tastatura). :|

oktagon
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 27. Jun 2007. 09:49

Post od oktagon »

Pa ako to velicina ekrana nije bitna kao ni qwerty tastatura onda preskoci e61i ! Sta konkretno trazis od telefona ! :roll:

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Ako je velicina ekrana bitna, definitivno p990 jer ima veci ekran od svih telefona na trzistu(osim komunikatora), a funkcije su mu ekstra. e61 je takodje super fon, i za njega imas preporuku, a e61i mi se ne svidja, jer mi je glupo dati toliko vise para zbog kamere...
iPhone + CX300

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

izmedju ova dva modela definitivno e61i. i nekako mi ne ide u glavu kako moze da se poredi aparat kao e61i i slajdercic kao e65
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Definitivno E61 ako kamera nije bitna, naravno i E65 nije za potceniti ali slajd,slajd. :dry:
VeNoM, pa mogu ljudi porediti te telefone jer pored slicnih funkcija nekome je mnogo lakse rukovati sa manjim telefonom i za neke elegantijim modelom,jer ipak E61 ima pozamasne dimenzije. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Simurgh, a zasto bi uzimao e61i ako mozes uzeti e61 za skoro 100e manje, a jedina razlika je kamera. I, ne neka dobra kamera, na e61i kamera nije nista posebno... Ja bih uvek pre uzeo e61 i kupio dodatnu opremu nego uzeo e61i... Pazi, ti za tih 100e mozes uzeti ogromnu memorijsku karticu i dobre slusalice, sto je mnogo bolje imati nego kameru. Isto vazi i za p990, i uz njega bi mogao uzeti dosta opreme i imao bi i bolji zvuk i vise memorije, mnogo(ali bas mnogo) bolju kameru, cak sta vise i manji je, veci ekran... Ali, ako ti je bitna vidljivost na ekranu, onda nista...

Bilo kako bilo ili e61 ili p990, e61i ne preporucujem bas kao ovih dvoje, a e65 zaobidji u sirokom luku...
iPhone + CX300

Simurgh
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Simurgh »

zasto da zaobidjem e65. mobitel je dobio dosta dobre ocene a i najlepsa je nokia trenutno. nekako mi je to bila najprihvatljivija opcija. e61/e61i odlicni ali preveliki, p990i ima tu ogromnu manu s displejom koju ne mogu oprostiti.
stoga dosta se prica o drugim modelima a niko ne prica o e65. hajd da cujem sve mane...

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

pa zato sto je losiji, kako sto???

Ekran je najlosiji od ovih telefona, nema qwerty tastaturu, i slajder je. Uglavnom, jednostavno je losiji... Ako trazis fon za internet, najbolji je p990, ima najveci ekran i TS(sto je super za internet), ali mu ekran nije dobar na suncu. Sta da ti kazem moras se zrtvovati...
iPhone + CX300

Simurgh
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Simurgh »

nemoj se ljutiti, ali to da ima najlosiji ekran nije tacno(ima najmanji). najlosiji ekran je kod p990i(zbog mane na suncu + 18bitni, na e65 je 24bitni). TS mi ne igra neku ulogu(imao sam to na M600i i surfao sam int, moze se komotno i bez toga). qwerty tastatura isto lepa stvar ali ne i neophodna jer ne mislim pisati stalno mailove na njemu samo kad mi je neophodno. slider jest, ali ni to mi ni najmanje ne smeta jer je po svim ocenama trenutno ima najkvalitetnije uradjen slider.
zakljucak:
e61i jedina mana GLOMAZAN!
P990i ocajan disp na suncu i ponekad ne praktican OS.
e65 nema qwerty i manji displ(ali po mom misljenju dovoljno velik, nesto kao n73).

mislim da e65 nije nista losiji tel od e61i sto se tice mogucnosti, jer su u biti isti. nesto je neprakticniji zbog manjka qwerty-ja ali to mogu prihvatiti prije nego da moram prekrojiti farmerke da mi stane :lol:
mislim da je p990i(ima mnogo vise mana). sporiji jos uvek i s update-om OS, slab do bola disp na suncu, ponekad nepraktican i pomalo glomazan.

ali sve je ovo sta kome treba.... ali realno je netacno da je e65 slabiji od p990i.

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Odmah cu ti reci da je p990 brzi i od e61 i od e65, evo moze ti Luca potvrditi.

Sta da ti kazem, nisi trebao otvarati temu kad ti svi preporuce jedno, a ti hoces drugo...

I,da, e65 jeste losiji od p990, to je realno. Nema ni jednu prednost osim displeja na suncu.

I, ne mozes reci ovo nije prednost, ono nije prednost. Zavisi sta kome treba, recimo ja obozavam qwerty tastaturu, i stalno je koristim, a ti je recimo ne volis i ne koristis. I, da li je ona prednost? Pa jeste, jer vecini odgovara, naravno ima izuzetaka.

Ako si ti izuzetak(a vidim da jesi) onda nemoj traziti pomoc drugih.

Mi ovde mozemo tebi da kazemo sta bi mi uzeli, ali ako je tebi recimo bitna muzika, a meni kamera, onda ti ja ne mogu preporuciti fon.

Znaci, uzmi ono sto ti mislis da je najbolje, ako je to e65, onda e65, ali nemoj ubedjivati ostale da je to najbolje, jer nije...

I, zasto bih se ljutio, tu smo da razmenimo misljena, zar ne :wink:
iPhone + CX300

Simurgh
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Simurgh »

ma ne bih ni odgovarao da nisi rekao da p990i ima bolji ekran od e65, jer stvarno to nije istina...
slazem se u potpunosti da treba svako birati sta njemu treba.
ne bih sad da ulazim u dublje rasprave ali p990i kad sam ga ja koristio prije nekih mesec dana definitivno nije bio brzi. mozda je stvarno najnoviji update resio stvar. :)
qwerty i ja volim korisio sam ga, samo kazem da sad nemam toliku potrebu za tim(a verujem ni ti sem ako kuci nemas komp :wink: )
stoga ok reci meni je bolji p990i ali molim te nemoj govoriti kao da su to cinjenice jer nisu
:wink:

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

e65 ima mani display od n73.znaci 2,2 incha,a to bas i nije veliko za smartfon,kamera je losija mnogo od p990,mislim da je p990 bolji i od e61i i jos vise od e65,al meni nije prektican,no to nije razlog da ne priznam da je super,mislim da je vreme da nokia izbaci monoblok sa 5 mpx i kvalitetnijim kucistem,boljim videom i 3.5mm prikljuckom.vreme je,ovako je bilo i prosle godine kad se pojavila n80,al posle toga su izasli jos bolji kamera i video telefoni,tako ce biti i sad
nokia c7

Simurgh
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Simurgh »

ma eto svakom sta njemu treba.
ja samo hocu da sitaknem mane i prednosti mob. (neko ce biti zadovoljniji s p990i, a neko bogami s e65).
iskreno ja nisam bio nimalo zadovoljan s p990i, ni sam m600i.
al eto ako ste navalili nek vam bude:
P990i je bolji od E65 :lol: :lol: :lol:

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

mozemo da se lazemo pa da kazemo da je e65 zakon i da hara svetom po pitanju svega,to je e50 sa kamerom istog-loseg kvaliteta i wifijem u drugacijem kucistu koje moze da bude samo mana,mad je dobro uradjeno,al je zdravo los multimedia fon,nema stereo sluski u paketu ni memorijske,zvuk je ispod proseka kada je u pitanju kvalitet al su jaki zvucnici,ako ti je potreban fon u koji ces trpati video ,slike i audio e65 nije za tebe
nokia c7

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

Simurgh, ma nemamo sta da navalimo, ni da se raspravljamo, svako ima svoje potrebe, a od potreba zavisi konacno misljenje :wink:

Znaci, meni je bolji p990, nekome je samsung e700 najbolji jer mu se svidja dizajn, a to mu je bitnije, tvoje zahteve najbolje ispunjava e65, i on je tebi najboljii :D

Pozdrav...
iPhone + CX300

Simurgh
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Simurgh »

llulle, pa sad si rekao da neces da lazes.
a sta je drugo nego laz kad kazes da je e65 e50 s wi-fi om :roll:
al hajd da se vise ne raspravljamo, vjerovatno cu cekati iphone do oktobra(kad ce biti unllock)... il se ipak odlucim ovo vreme koristiti "KATASTROFALNI I TOLIKO LOSI" E65. :lol: :lol: :lol:

Odgovori