Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
oktagon, zvuk u zvučniku može da se pojača i to drastično - ekvilajzerom, možeš i da namestiš da ti fon zvoni dublje, piskavije itd. Namestiš kako ti odgovora, nazoveš taj profil recimo "Phone mode" i menjaš ga samo kad slušaš mjuzu.
ps.Pa to sam i rekao, "prekid razgovora zatv.slajda"
@Super S, pa sredi lepo podatke na kartici po folderima i nema šanse da ti kasni učitavanje
Miškoni, Samo poredim a to mi je najblizi fon loki13, Brate dodji do mene ae se nadjemo pa da ti pokazem da vidis da fon jedva ulazi u meni
-Evo upravo sam poredio 6288 se brze pali od 3250,u meni ulazi brze 3250 od 6288,galeriju brze prebacuje 3250,kameru brze ukjlucuje 6288,u music player ulazi brze 6288 e sad kad listam foldere na kartici bas koci dok 3250 lista normalno,6288 brze lista slike od 3250 i video klipove toliko ako budem imao priliku da uporedjujem brzinu kod Nokija opisacu vam (ako cika miskoni dozvoli)
jel postoji mogucnost da se na 6280 ekran iskrivi, znaci da se ivice ekrana ne nalaze paralelno sa maskicom??
i zasto ja kod druga na ovom telefonu ne mogu da prebacim da radi na gms a ne na dual mode, sve ti ja lepo nadjem ali nigde ne pise gms, ispod dual mode nema nista?
galee, kako bre da se ekran iskrivi???? Ovo drugo je verovatno zato što je mob brendiran, oni su imali samo Dual i UMTS opciju (ili je možda jako star sw), update (debrand) sw je rešenje. oktagon, uđeš u Media pa na Equaliser, poslednja 2 moda možeš da podešavaš po želji, digni sve na gore i sačuvaj/aktiviraj i vidi kako onda mob zvoni.
pa pazi, ja i ortak smo cackali njegov fon (6280) i skinuli mu prednju maskicu (ona sto ide preko ekrana) i kad smo je vratili, ekran nam deluje iskrivljeno.. gledali smo masku, da li je dobro stavljena, ali smo skoro sigurni da je, jer je svuda legla kako valja..
Pa sigurno negde nije legla čim nije paralelna sa ekranom, ne možeš da iskriviš ekran...
Jel'se prednja maska skida na foru - otvoren slajd, pa se na prednjem delu (ekran) odpozadi po sredini malo kvrčne maskica s obe strane i ona ispadne??? Kako ste je skinuli, i zašto (bilo je nešto na youtube ali sam zaboravio)? Koji sw ima mob i da li je brand?
Vlada Zem, da ja sam postavio ima na komentarima za nokiu 6280 (ja sam cuveni Grim Reaper )... gallee, Brate kad vracas masku isto malo slajduj i samo pritisni svugde da se cuje "klik"
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
Vlada Zem, imas na samom vrhu ekrana ''vratance'' koje otvoris i onda ides necim tankim duz spoja maske i razglavljujes polako.. i da, mora da bude otvoren slajd, bar smo mi to tako uradili.. a skinuli smo je jer je bilo mnogo prasine na ekranu..
Super S, "čuveni Grim Reaper"? - Nikad čuo Ti si onaj koji je rastavljao mob i radio debrand? Ili šta? galee, ok, reci mi i ono za problem prebacivanja gsm/dual mode, jel'to brendiran telefon (skidan sa mreže)?
Treba mi pomoc...zakljucao sam tastaturu i namerno 3-4puta ukucao pogresnu sifru i sad mu ne radi ni prawa...ne mogu nigde da udjem, sem da upalim mob...kako da resim owaj problem...???
to se meni desilo na 6230i(kad sam davao telefon drugaricama )jednostavno telefon zaglupi e da na 6288 istoj toj drugarici se desilo pred kraj skolske godine i posle dva tri sata mirovanja telefon se najnormalnije otkljucao .A 6230i je morao kod druga na otkljucavanje
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
Skoro sam imao istu situaciju na n6070, ukucana je pogresna sifra vise puta i nikako nije htela posle ni prava, posle sat vremena mucenja, odjednom se tel otkljucao, naravucenije, ne stavljaj sifru!!
ja imam problem sa 6288 (planet3)
elem ponekad mi se desi da se zaglupi i ne moze niko da me dobije
kad me neko zove dobiju info da sam nedostupan ili da biraju nepostojeci broj
resenje je off/on i onda sve bude ok
mislim da bi resenje bilo da fleshujem fon ali nss nece da sljaka sa 6288
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.