program- bt info
sad ovaj jedan drugar sto je imao Qtek 9000 kaze da je najnormalnije hackovao sve redom wifi ap-ove u sapcu mada on je freak za wireles cak ima i svoju mrezu.A program je cudo svidja mi se kako izvlaci sms-ove iz etlefona a jel ima tih MMS-ova da i mi malo pogledamo 

iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
miodrage, hehe ja samo mogu da radim na telefonima svojih drugova ali kad npr izadjem uvece u grad posto se smaram u kaficu dok gledam kako zvezda ne moze da ugura jedan jedini gol...preko bt -a sam nasao 8 telefona od cega je prepoznao 7 ali samo trojica su drzala default brojeve koji svi stavljaju...0000 ili 1111 ili 123....ali opet nista jer samsung je po tom pitanju skrt...ali je fazon sto kad primeti da mu tel svitka na stolu i okrece se broj iz ceske..hahhaha 

SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Btw program radi i na k750 i to je strava sta sve mogu ni sam nisam verovao kad sam citao prvi post ove teme....ali uglavnom svi primete ko im je to uradio jer kod identifikacije kad bilo koje ime stavim za fon od kasnije pokaze p990i....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
Netacno, nema to nikakve veze sa SE firmware-om. Decopileovao sam program i pogledao source, lik koristi obex protokol koji moze da pushuje i pulluje objekte od klijenta i servera. Pull se ostvaruje tako sto se posalje header file sa odredjenim sadrzajem koji druga strana konekcije prepozna i vrati zatrazene podatke.miodrage napisao:SE telefoni imaju u samom svom default firmware-u mogucnost da preko bluetooth-a browse-uju po drugom telefonu.
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Nekad su postojale silne rupe u BT protokolu i na samim telefonima pa je bilo moguće svašta raditi, ali sada je već druga priča jer se sve više radi na sigurnosti. Bez potvrde sa druge strane vrlo je zeznuto pristupiti drugom telefonu.

Evo vam dva starija teksta koja su se bavila tom tematikom, zanimljivi su.
h**p://www.securityfocus.com/infocus/1830
h**p://www.securityfocus.com/infocus/1836
Posle uparivanja sa tim uređajima prebaciš BT u hidden mod i miran si, sem ako ne nabasaš na opremljenog hakera koji će te tražiti po MAC adresi...gargamel4 napisao:Samo ne znam da li se telefon kada se poveže na BT slušku ili GPS receiver zaključa za ostale uređaje.

Evo vam dva starija teksta koja su se bavila tom tematikom, zanimljivi su.

h**p://www.securityfocus.com/infocus/1830
h**p://www.securityfocus.com/infocus/1836
● PRAVILA FORUMA ●
Dancsi pomocicemo ti samo da promenis taj avatar,
izbezumio sam se kada sam otvorio ovu stranicu
Shalim se , bas je ok, shiri pozitivnu energiju
Kako se ovaj program instalira na samsung telefonima? Sta ako zelimo da vidimo privatan sadrzaj , npr poruke drugog telefona ili slike, video klipove, koji je doticni vlasnik zakljucao? Ima li tome pristupa? Moze li se preskociti lozinka?

Shalim se , bas je ok, shiri pozitivnu energiju

Kako se ovaj program instalira na samsung telefonima? Sta ako zelimo da vidimo privatan sadrzaj , npr poruke drugog telefona ili slike, video klipove, koji je doticni vlasnik zakljucao? Ima li tome pristupa? Moze li se preskociti lozinka?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Nije tacno da je pravljen za SE telefone jer je koliko znam java program tako da radi na manje vise svim telefonima. Drugo, postojali su i ranije slicni programi, ja sam imao jedan takav na 6630 i radio je posao
i trece, mozes da pregledas sve podatke sa drugog telefona, da manipulises s njima ali ce ti pri svakom konektovanju preko BT-a traziti pass koji tesko da ces ubosti ako ti ga taj neko ne kaze. I poslednje je da moze da se upari sa SE, Nokia, Samsung i LG telefonima, jedini problem na koji sam naisao jeste Motorola koju nekad hoce a nekad nece da prepozna iz ne znam ni ja kojih razloga