Nokia N70
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ako mislis samo na pozadinsko svijetlo tastature, o tome je već bilo riječi... Nije ništa strašno, po defaultu je tako, pročitaj u uputstvu telefona (ako si ga dobio), ili obiđi nekoliko prvih strana ovog threada.
A ako nije, nego ti baš NE RADE, onda je u pitanju ozbiljan problem...
Pozdrav!
A ako nije, nego ti baš NE RADE, onda je u pitanju ozbiljan problem...
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
v_slobo, bilo je nekoliko puta priče o tome.
Svakih 10 dana neko postavi isto to pitanje.
Evo jedan od odgovora.
viewtopic.php?p=106755#106755
(Lomnica_city to Stelle)
Čista lenjost da se potraži!
Svakih 10 dana neko postavi isto to pitanje.
Evo jedan od odgovora.
viewtopic.php?p=106755#106755
(Lomnica_city to Stelle)
Čista lenjost da se potraži!
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
E ljudi vi koji ste iz Beograda da li je tacno sto pise na ovom sajtu da samo u 7 prodavnica ima kupiti n70 ili ima u vise. Prije 15 -20 dana bilo ih je kupiti u dvadesetak prodavnica. Mozda sutra idem u bg pa me interesuje jer hocu da ga kupim . I u kojoj prodavnici bi mi vi predlozili da kupim ali da nije skupo
Pomozite !!!

Pomozite !!!

Imam 2 pitanja...
1. telefon mi je prolupao... (
) bez ikakvog razloga (ništa nisam čačkao po telefonu, tj to se dogodilo u pola dopisivanja) prestao je da mi javlja kad mi dođe sms... Samo se pojavi ikonica u gornjem desnom uglu i to je to... Refrešovao sam softver, 2x i ništa... Sve isto... Da, ni deliveri report mi ne prijavljuje, a kad proverim, tamo je, sve je ok... ?! Jel može neko da mi pomogne ili da ga bacam...?
i 2. gde da nađem i kako da ubacim ћирилицу u telefon? Naravno, i da li to mogu sam da uradim...?
Hvala unapred...
1. telefon mi je prolupao... (

i 2. gde da nađem i kako da ubacim ћирилицу u telefon? Naravno, i da li to mogu sam da uradim...?
Hvala unapred...
донт микс фрогс енд грендмадрс
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
matrix77, nije baš da ne može
Ja sam sam pravio ćiriličnu verziju za N70 sa "Easy GDR Creater"
Nisam bio zadovoljan razultatom jer je nemoguće prevesti neke reči a da ne budu rogobatne na ćirilici.
Bilo je tu problema i sa pisanjem poruka i sl...
Sam font kao font se lako ubaci ali nije primenjiv za sve a opet... da imam tel sa pola-pola
Njegovan, ja imam N70 više od godinu dana i nema ni ogrebotine na njemu.
A nešto ga baš i ne pazim

Ja sam sam pravio ćiriličnu verziju za N70 sa "Easy GDR Creater"
Nisam bio zadovoljan razultatom jer je nemoguće prevesti neke reči a da ne budu rogobatne na ćirilici.
Bilo je tu problema i sa pisanjem poruka i sl...
Sam font kao font se lako ubaci ali nije primenjiv za sve a opet... da imam tel sa pola-pola

Njegovan, ja imam N70 više od godinu dana i nema ni ogrebotine na njemu.
A nešto ga baš i ne pazim

Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
zeens, ako nisi formatirao karticu moguće je da ti zaostali programi i podešavanja iz System foldera prave problem. Uradi backup (ne preko PC Suite-a), formatiraj i karticu i telefon ponovo, postavi da poruke idu na internu memoriju i ne bi trebalo da imaš problema. Za "ručni" backup pogledaj link. Znači, ne koristi PC Suite i backup opciju u telefonu jer tako opet može da ti se javi isti problem.
viewtopic.php?p=71005#71005
Srpska ćirilica još nije urađena na sistemskom nivou tako da ostaje jedino ovo što su matrix77 i gameforce naveli.
Njegovan, sive maske hoće da se gule po obodima jer su farbane. To im jeste mana ali ako vodiš računa biće ok. Zato su (kvalitetne) crne maske zahvalnije jer su livene od crne plastike, samo su blago lakirane i ne ljušte se.
viewtopic.php?p=71005#71005
Srpska ćirilica još nije urađena na sistemskom nivou tako da ostaje jedino ovo što su matrix77 i gameforce naveli.
Njegovan, sive maske hoće da se gule po obodima jer su farbane. To im jeste mana ali ako vodiš računa biće ok. Zato su (kvalitetne) crne maske zahvalnije jer su livene od crne plastike, samo su blago lakirane i ne ljušte se.

● PRAVILA FORUMA ●
Miškoni, nisam formatirao... Ni telefon ni karticu... A nisam ništa novo od programa ubacivao, zbog čega bi mogao da mi se javi taj problem... Kažem, u pola dopisivanja mi se to dogodilo, čak ni jednu aplikaciju sem SMSa nisam pokretao... Zato mi nije jasno... A kad sam instalirao novi softver, nisam bekapovao telefon, baš iz tog razloga, jer sam mislio da je neka od aplikacija na njemu dovela do tog "kvara", znači nisam ni memorijsku karticu ubacio kad sam palio telefon... Sve je bilo isto, sem nekih promena u softveru...
U svakom slučaju hvala, i na savetu, probaću to da uradim...
A u vezi ćirilice, mislio sam na T9... Na pisanje poruka ćiriličnim slovima...
Njegovan, moguće da su ti uz telefon uvalili kinesku masku, tako je i moj drug prošao... Ja sam uzeo N70 sitno nakon što se pojavio i još uvek imam foliju na displeju... Da te ne razočaram skroz, imam i jednu crticu na poklopcu...
U svakom slučaju hvala, i na savetu, probaću to da uradim...
A u vezi ćirilice, mislio sam na T9... Na pisanje poruka ćiriličnim slovima...
Njegovan, moguće da su ti uz telefon uvalili kinesku masku, tako je i moj drug prošao... Ja sam uzeo N70 sitno nakon što se pojavio i još uvek imam foliju na displeju... Da te ne razočaram skroz, imam i jednu crticu na poklopcu...

донт микс фрогс енд грендмадрс