Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
vuckovicv, Lomnica odavno nema N70, mada to i nije toliko bitno. Možeš da uzmeš i karticu od 2GB ako ti baš treba - radiće bez problema, mada je 1GB sasvim dovoljno ako ne planiraš da "sve svoje sobom nosiš"...
Dotičnu prodavačicu pozdravi a ti se potrudi ubuduće da pišeš malo razumljivije poruke...
pozdrav i hvala.izvinjavam se za haoticno obracanje, tek sam sada i ja sama uvidela i smejala se sama sebi ali vidim da ste shvatili pitanje
danima gledam za mem.karicu i neznam sta da radim.naravno da 'sve svoje sa sobom nosim' imala sam 6230i pa mi je uvk od 512mb bila mala..a tek sad kad ubacim raznorazne dodatke mogu misliti kako cu zacas popuniti memoriju.pa sam mislila da mi pomognete.nece usporiti normalne funkcije telefona ?bar tako neki kazu!a i uspela sam da je pronadjem u samo jednoj prodavnici na ovom sajtu!
Usporenje će se svakako javiti ako bude mnogo sitnih fajlova, ali se i na to da navići. Samo treba lepo organizovati podatke po folderima i neće biti problema. Trebaće ti i neki fajl menadžer za to - recimo FExplorer ili Profi Explorer. Za kartice pogledaj link, imaš i brojeve telefona radnji pa nazovi i pitaj kako stoje stvari.
hvala na savetu.videla sam vec cene ali kazem retko ko ima od 2gb .30e kosta .mislila saam da ucitam windows mobile standard za mobilne koji je vec 210mb i taj fe explorer....to sam vec skinula i pripremilai dok ja stavim nesto od tema slicica screensavera i mp3 da slisam usput ode memorija.extra za snimanje filmica mi nece trebati pa mi nece ni seckati mislim.
samo jos uvek razmisljam sta da radim sa memorijom kartice.pa zvala sam i preporucenu radnju sa sajta.daju garanciju 5 god.
al kad vec imas dobru volju reci molim te miskoni aplikacije koje su na originalnoj kartici sta cu raditi sa njima?anti virus i mislim ono sto ide uz origin pakovanje iz comtreda da li je moguce kopirati to na telefon(olsobodim memeriju koliko god mogu da bih imala mesta) ili to nije moguce?dosta sam iscitala na netu ali,uvek postoji ali.kupila sam ga pre 15 dana i bas mi se dopada!!!!!!!
Uh uh uh, kakav to Windows mobile pominješ, je l' to neka šala? Da ti nije ona ista prodavačica rekla da to može?
Nema zamene operativnog sistema, N70 koristi Symbian v8.1 i to je to. Možeš da instaliraš svašta za Symbian ali Windows zaboravi. Sadržaj sa originalne kartice možeš doslovno da prekopiraš na novu, ali će ti za to biti potreban čitač kartica, što je svakako pametna investicija. Mada, i nije ti nužno potrebno da sačuvaš to što ti je na kartici, sve to može da se doda naknadno. Antivirus ti nije potreban jer će ti usporavati rad a virusi za Symbian su relativno bezazleni.
e ljudi ja stvarno ne razumem Voki-Toki f-ju na telefonu
niti kako da je aktiviram niti kako se koristi, a sem toga promenio sam karticu pa tako da ga i nemam vise... zar to ne ide preko bluetootha??nista ne razumem oko toga
Cola15, ni netreba da razumes tu funkciju jer je neupotrebljiva kod nas u zemlji.
To ima veze sa mrezom a ne sa bluetooth-om. To ti je neka vrsta razgovora preko GPRS-a.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
El moze neko da mi kaze zasto mi svaki snimak koji sam snimio secka... Da li je to mozda sto imam malo mem. u telefonu(80mb) ili nesto drugo? I el samo kod mene ili je uopste kod nikie N70 slaba baterija?(nov telefon naravno ) . I stvarno ne znam zasto je ovo sto sam pitao ne legalno kao sto kaze gameforce...
izvinjavam se pogresno sam razumeo za ono 1.pitanje tamo za powermp3 player . Gameforce ako ti nije testko samo da mi objasnis zasto je ne legalno da to install u fon.. A za ovo u vezi baterije i snimanja ako neko zna neka mi pomogne hvala
IgoRuma, ti si trazio da ti neko da nekakv mp3 player koji nije trial(sto znaci crackovan-a to spada u nelegalne stvari, zato ti je gameforce rekao da se ovde nerade nelegalne stvari).
Baterija se trosi u zavisnosti koliko telefon koristis(moze da ti traje i 1 dan a moze i 5 dana, ovo je samo poredjenje). Ako ga drndas po ceo dan naravno da ce ti se baterija isprazniti brzo.
To sa videom(seckanje) mozda resis ako ubacis najnoviju verziju update-a za tvoj telefon.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Ja se izvinjavam sto sam mozda i dosadan. Ali, moze li neko da mi kaze kako se attachmenti sa interneta, tj. e-maila sacuvaju (save) na telefon. il' sam glup, ili moja N70 to ne moze.
Pa nijedan attachment ne moze. Najvise mi treba word fajlovi, ali i pdf i excel.
Prosli put si mi napisao da telefon nije comp i da prvo moram da sacuvam fajl na telefonu, pa tek onda da ga otvorim (npr. quickword-om). Ali ja ne znam kako da sacuvam fajl na telefon. nemam tu opciju
Pa u tome i jeste problem sto ja u korisnickim podesavanjima za Web nemam opciju "preuzmi priloge". procitao sam u uputstvu da to treba da uradim, ali te opcije nema u mom telefonu.
A kako se gmail program preuzima i instalira na telefon?
Izvini, uporan sam da dodjem do attachmenta. Hvala unaprijed.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.