Nokia N91
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Kupio sam N91. Jea!!! Telefon je, blago receno, odlican. Bar meni. Samo mi nesto nije jasno. Zasto kada npr. udjem u galeriju i gledam slike i pretisnem crvenu slusalicu da izadjem i galerija se ugasi. Zasto se ne minimizira, kao kod drugih symbiana? Da li to moj zeza ili je tako napravljen?

govna su isplivala, jer kvalitet kad tad izadje na videlo...
- Ibrahim Gueye
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10
Mogg: u pitanju je novi simbyan software koje sve sto je nepotrebno pritiskom na slusalicu gasi a ne minimizira. Npr. kada ti radi mp3 player i pritisnes slusalicu on player minimizira, ali kada se nalazis u porukama, galeriji(sto je tvoj slucaj), on pritiskom na slusalicu misli da ti je to nepotrebno i zato ga ugasi. Razumes?
Tako ide na N91. Reci, da li imaš moj problem, koji je izgleda prisutan kod svih, da ti je galerija spora? Meni to ne smeta uopšte, jer još od N70 koristim Resco Photo Viewer, pa isto i na ovom, ali me zanima u čemu je caka. Inače, da još jednom ponovim, prezadovoljan sam. Jedino mi nedostaje PictBridge...
Pozdrav!
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Vincent, spora je. ali ako izadjem i opet udjem onda odmah otvara. ali posle nekog vremena kad opet hocu da udjem opet sporo otvara...
Poslednja izmena od Mogg u Sre, 24. Okt 2007. 21:35, izmenjeno 2 puta ukupno.
LJUDI, POMAGAJTE !!!
Instalirao sam neki recnik i izgleda da sam zakacio neki VIRUS! imam na hardu neku kao instalaciju od 2kb koja me zeza. Kad iskljucim i ukljucim telefon on odmah automatski pokusa da instalira taj fajl, i kaze da nije uspela instalacija i da pokusam iz app. menadzera. Tamo stoji ta instalacija i odem na options NEMA remove. Kad pokusam da instaliram nista se ne desava. Kad udjem u explorer ima fajl ErrRd u folderu RESOURCE na hardu, koji ne moze da se izbrise. E sad sta je problem. Kad pokusam da povezem sa kompom preko mass storage on kaze da hard drive koristi neka druga aplikacija. Kad pokusam da formatiram hard iz tools / hard drive / options / tools / format kaze da je hard nedostupan (hard unavailable)
Sta da radim?
Da li moze nekako drugacije da se formatira, ili da li ce pomoci ako fleshujem softver posto je taj ErrRd i ta instalacija na hard drajvu?
Instalirao sam neki recnik i izgleda da sam zakacio neki VIRUS! imam na hardu neku kao instalaciju od 2kb koja me zeza. Kad iskljucim i ukljucim telefon on odmah automatski pokusa da instalira taj fajl, i kaze da nije uspela instalacija i da pokusam iz app. menadzera. Tamo stoji ta instalacija i odem na options NEMA remove. Kad pokusam da instaliram nista se ne desava. Kad udjem u explorer ima fajl ErrRd u folderu RESOURCE na hardu, koji ne moze da se izbrise. E sad sta je problem. Kad pokusam da povezem sa kompom preko mass storage on kaze da hard drive koristi neka druga aplikacija. Kad pokusam da formatiram hard iz tools / hard drive / options / tools / format kaze da je hard nedostupan (hard unavailable)
Sta da radim?
Da li moze nekako drugacije da se formatira, ili da li ce pomoci ako fleshujem softver posto je taj ErrRd i ta instalacija na hard drajvu?
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Mogg, očigledno se nisi potrudio da pročitaš celu temu jer bi našao rešenje za to što te muči.
Baci pogled na citirani deo u mom postu:
viewtopic.php?p=101059#101059
Što se tiče te aplikacije koja pokušava da se instalira, verovatno si radio format interne memorije pa sad neki od prethodno instaliranih programa sa HDD-a pokušava da se pokrene. To se i meni desilo, fajlovi koji inače služe za uklanjanje aplikacije se automatski pokreću jer nema informacije da su već instalirani. Probaj da pronađeš šta je u pitanju i ukloni ga iz Mass Storage moda. Ako ne uspeš, uradi format diska i rešio si problem.
Baci pogled na citirani deo u mom postu:
viewtopic.php?p=101059#101059
Što se tiče te aplikacije koja pokušava da se instalira, verovatno si radio format interne memorije pa sad neki od prethodno instaliranih programa sa HDD-a pokušava da se pokrene. To se i meni desilo, fajlovi koji inače služe za uklanjanje aplikacije se automatski pokreću jer nema informacije da su već instalirani. Probaj da pronađeš šta je u pitanju i ukloni ga iz Mass Storage moda. Ako ne uspeš, uradi format diska i rešio si problem.
● PRAVILA FORUMA ●
Imam 2 pitanja:
Gledao sam na Youtube.com klip o rastavljanju i sastavljanju N91. Nije mi izgledalo previše teško... Iz toga slijedi prvo pitanje: da li su kućišta N91 i N91 8gb potpuno ista, tj, da li bi na N91 8gb moglo da se stavi kućište od N91? Drugo pitanje se samo nameće, a glasi: da li je moguće naći kućište za N91, gdje i koliko košta?
Takođe pretpostavljam da bih morao da mijenjam samo prednji metalni dio koji uključuje staklo koje prekriva ekran, tastaturu, vratanca za muzičkom tastaturom i poklopac sa zadnje strane. Može li mi neko pomoći?
Pozdrav!
Gledao sam na Youtube.com klip o rastavljanju i sastavljanju N91. Nije mi izgledalo previše teško... Iz toga slijedi prvo pitanje: da li su kućišta N91 i N91 8gb potpuno ista, tj, da li bi na N91 8gb moglo da se stavi kućište od N91? Drugo pitanje se samo nameće, a glasi: da li je moguće naći kućište za N91, gdje i koliko košta?
Takođe pretpostavljam da bih morao da mijenjam samo prednji metalni dio koji uključuje staklo koje prekriva ekran, tastaturu, vratanca za muzičkom tastaturom i poklopac sa zadnje strane. Može li mi neko pomoći?
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 20. Nov 2007. 09:12
"Bitrate for mp3 files can be inconsistent, there are no problems with that. On the whole around 900-1000 songs with various bitrate length (not lower than 192 kbit/s) can be stored."
http://www.mobile-review.com/review/nok ... 2-en.shtml
Da li je istina ovo sto pise na MR-u da N91 ne moze da pusta mp3 fajlove koji imaju bitrate manji od 192 kbit/s? Ja imam puno mp3 diskova i pesme na njima uglavnom imaju bitrate 128 kbit/s i kada bih kupio N91 njih ne bi mogao da slusam ako je verovati gornjem citatu.
http://www.mobile-review.com/review/nok ... 2-en.shtml
Da li je istina ovo sto pise na MR-u da N91 ne moze da pusta mp3 fajlove koji imaju bitrate manji od 192 kbit/s? Ja imam puno mp3 diskova i pesme na njima uglavnom imaju bitrate 128 kbit/s i kada bih kupio N91 njih ne bi mogao da slusam ako je verovati gornjem citatu.
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Ili preciznije, oni su smestili oko 900-1000 pesama čiji bitrate nije bio ispod 192Kbit VBR, što znači da može da stane još više pesama ako su pakovane u nižem bitrate-u... 

● PRAVILA FORUMA ●
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2