razmisljam da kupim ovaj tel,ali na sajtu pise:
video tel moze da radi samo sa sim karticom "3", sa kojom je kupljen. ovo ogranicenje u ovom trenutku nije moguce otkloniti, cak ni placanjem.
da li tel moze da se dekodira i da li moze bez problema da radi kod nas?da li neko zna kvalitetan servis gde da obavim dekodiranje jer ne bih voleo da se neko vezba na njemu!hvala unapred!
potreban savet za kupovinu e 1000
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 02. Jan 2005. 11:44
-
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48
Pa pre svega, verovatno moze da se dekodira, ali ne znam bas zasto E1000?!! Prvo telefon je preskup za ono sto nudi...Kao i pre kod motorole specifikacije extra, a kad se uzme u ruke, covek se razocara. Mislim da svakako ne vredi dati 500e pogotovo sto je ovaj primerak (verovatno i jedini) skinut sa vodafone mreze, a to automatski povlaci za sobom probleme.
Trebalo bi da bez problema radi i kod nas, ali opet to je ipak velika investicija, a za te pare moze mnogo bolji telefon da se kupi
Pozdrav
Trebalo bi da bez problema radi i kod nas, ali opet to je ipak velika investicija, a za te pare moze mnogo bolji telefon da se kupi
Pozdrav
Ja sam već odgovorio na ovo, ali je neki od moderatora obrisao(fan MOTOa). Ono što sam rekao bilo je da telefon ne treba da se kupi, jer ma koliko se specifikacija činila dobrom napapriu, fon nije baš pouzdan, voli da baguje, tako da ga ne vredi uzimati. Slažem se i sa POPSTEom.
U susret novim izazovima...
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 02. Jan 2005. 11:44
Perice,procitaj malo pitanje pa moj odgovor,a sto se tvog tice,on je "strogo" vezan za silvesterovo pitanje, ti si mu 'bas' dao odgovor koji mu je trebao.
A sad na temu,i ja sam malo pogledala taj telefon,prodavac je i ubacio mobtelovu karticu u njega i sve je bilo ok,pa Silvestre ako ga kupujes ovde, nema potrebe za dekodiranjem.Pozdrav:)
p.s meni uopste ne deluje tako plastikanerski,pre bih to rekla za vecinu nokija koje krckaju od prvog dana kada ih kupis mada ih ja bez obzira najvise volim.
A sad na temu,i ja sam malo pogledala taj telefon,prodavac je i ubacio mobtelovu karticu u njega i sve je bilo ok,pa Silvestre ako ga kupujes ovde, nema potrebe za dekodiranjem.Pozdrav:)
p.s meni uopste ne deluje tako plastikanerski,pre bih to rekla za vecinu nokija koje krckaju od prvog dana kada ih kupis mada ih ja bez obzira najvise volim.
Pa koju si ti to Motorolu držao u ruci?!Ludak napisao:Ja sam malo počačkao ovu MOTO, plastika je jeftina, ceo telefon daje utisak da je kineski(što i jeste, nazad piše made in china). Krcka, šupljikav je,
Jer ovo što si napisao uopšte nije tačno. Naprotiv! Telefon djeluje toliko pouzdano i robusno kao malo koji. A i inače od svih proizvođača mobilnih telefona, baš Motorolini telefoni su "najzategnutiji", odnosno kod njih ima najmanje škripanja i krckanja. Pa ja imam 6630 koji kome puno više krcka i pomjera se poklopac nego na E1000.
U vezi ostalog se slažem. Za te pare se može dobiti puno više ako kupiš 6630 ili S700. Nisam uopšte oduševljen sa E1000. A to što piše da ima 262 hiljade boja .... pa možda i ima ali slika ipak nije tako kvalitetna kao na Sharpu ili Samsungu sa toliko boja.
I još nešto. Nisu sve Motorole kod nas kineske. Ova što je kod mene je Made in Singapur. Mada je to sve isto ....