Nokia 6120 ili n72[n70]
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Prijatelju, ti imas zesci problem, ako imas dilemu izmedju ova dva telefona.
Pa normalno da ces pre uzeti 6120, koji ima malo losiji video i po specifikacijama losiju prednju kameru i nema 3d, a sve ostalo bolje.
6120 ima bolji displej, bolji softver,brzi softver, meni mozes da mu namestis da izgleda svemirski u obliku potkovice,nije cigla kao n70, velika verovatnoca da mu i baerija duze traje, ima vecu int. memoriju, ma uradili su telefon do ] /\ ] /\. Samo mu fali wifi
Pa normalno da ces pre uzeti 6120, koji ima malo losiji video i po specifikacijama losiju prednju kameru i nema 3d, a sve ostalo bolje.
6120 ima bolji displej, bolji softver,brzi softver, meni mozes da mu namestis da izgleda svemirski u obliku potkovice,nije cigla kao n70, velika verovatnoca da mu i baerija duze traje, ima vecu int. memoriju, ma uradili su telefon do ] /\ ] /\. Samo mu fali wifi

N70 ima jos goru tastaturu, tako da u tom smislu bolje da uzme 6120. Meni licno na pocetku su mi malo pravili problem taster "c" i "menu" ali sad kad sam se privikao sve ide podmazano.Dexter napisao:6120 ima skuchene dugmice i tastaturu..
Po meni je 6120 fenomenalan telefon, kvalitet izrade je sasvim pristojna, brz softver, kompatnih dimenzija itd. Kvalitet zvuka na slusalicama je odlican ako dokupis adapter, jer sa njegovim slusalicama je bruka i sramota koliko je ocajno. Ali za te pare je moralo negde i da se ustedi a tu je na prvom mestu kamera(a ja se jedem zasto je morala bas kamera, ali mu oprastam zbog mnogih vrlina). Daje prilicno lose slike (losije i od N70), ali pri dobroj svetlosti uradi i ona neki posao..
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49