Nokia E61

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Spyker,
Da neides slucajno u ekonomsku ili pravno birotehnicku.
I ja sam tamo naucio kucati na 10 prstiju zmireci.
sory za off.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

kefalo, u ekonomsku :)
iPhone + CX300

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 27. Mar 2006. 14:04

Post od sssikisss »

Imam jedan problem,ne dobija izvestaj da je nekom stigla poruka mada mi je report ukljucen,ima li neko ideju sta bi mogao biti problem?

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

Post od kefalo »

Spyker,
Kakava vam je omjer seke-djecaci, nas je u razredu bilo samo 4voro.
Tad nisam shvatao tu prednost, a sada :(
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

A sada je kasno :D :D :D A ako još imaš te telefone možda i nije :wink: :wink: :wink:

sssikisss, ne verujem da je sistemski problem, pre bih rekao da malo baguje. Najjednostavnije je da za početak restartuješ telefon, a ako se nastavi ti javi.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od sssikisss »

restartovao sam ga,formatirao,nije pomoglo ali izgleda da je do mreze sa 64 nema reporta a sa 63 ima,ne znam u cemu je fora... :? :?

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

Probaj sa onim reply via same ctr. Možda se tu nešto razlikuje. Meni stoji na NO. A to kakav je MTS u poslednje vreme neću ni da komentarišem :angry: Mada i Telenor užasno kasni s porukama, kao da i oni iznajmljuju pola opreme VIPu :angry:

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od sssikisss »

Ne vredi prijatelju,sve je podeseno kako treba ali stvarno ne znam u cemu je problem... :dry: :uhuh: :? :?

gargamel4
Expert
Expert

Post od gargamel4 »

A možda su ti svi prijatelji na 064 nedostupni :lol: :lol: :lol:

Pa u čemu, u preopterećenosti. Seljaci. A to što celog prošlog meseca nije moglo da se proverava stanje na postpejdu je :shock: Samo nek mi sad stigne mlao veći račun nego inače - zapaliću ih.

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od sssikisss »

E vidis nisam razmisljao o tome :lol: :D :lol: :D ,stanje nije moglo sa se proveri zbog prenosenja minuta i poruka ali su to sad valjda sredili ali necemo ovde o tome...

lakiboj
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 06. Avg 2007. 11:20

Post od lakiboj »

Pre dva dana sam uzeo ovaj fon i jos ga ispitujem,ali prvi utisci su fenomenalni.Muci me jedino kad skidam neku temu,izbacujemi SERTIFIKAT JE ISTEKAO,probao sam par tema iisto.Ako neko zna neka mi pomogne Hvala :x

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

kefalo, 12 decaka, 21 devojcica... Taj odnos potpuno koristim 8) Samo mi nije jasno zasto devojcice idu u ekonomsku, malo mi je tonakako glupavo, ali nema veze... Bolje to nego u gimnaziju(a Sabacka je toliko jadna, ekonomsku je osetno teze upisati, posle medicinske je najteza za upis)

:lol: Ajde, da ne bude potpuni off, e61 je super telefon, odlicnog kvaliteta, i odlicnog i vrlikog ekrana. Baterija je odlicna. Telefon za pare koliko kosta, pruza jako puno :lol: :lol: :lol:
iPhone + CX300

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

lakiboj, cestitke na kupovini ovog telefona. Za teme i za sve druge programe gde ti se pojavi ovo za sertifikat uradi sledece: Prvo ides u menu>tools>app.manager>options
Tu stavi software installation ALL i online certif. check OFF
Onda ides Menu>tools>settings>time and date settings i vratis datum na neki april recimo ove godine, instaliras sta zelis, i ponovo vratis datum na danasnji. Nista vise od toga. A nimanje :D
Nadam se da sam bio od neke pomoci
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

lakiboj
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od lakiboj »

Miodrage,da ne bi tebe vec sam izgubio volju ,za ovim fonom.Sada,imam jos vise adrenalina.Tebi svaka cis sitnice cine zivot,hvala ti jos jednom. :D :roll:

lakiboj
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od lakiboj »

Posto sam novi i totalna naivcina,mozes li mi reci kako da koristim ispravno E-mail.Sta da odaberam inace ja sam iz Pozarevca i kod nas postoji bezicni internet,probao sam sa fonom aprocita ih ali nece da primi :oops: :oops: :oops: :oops:

Neekoll@89
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 22. Sep 2007. 15:56

Post od Neekoll@89 »

lakiboj, 'de si zemljache.....???I ja sam pre 2 meseca imao e61 i isto me zafrkavao sertifikat i zato sam ga i prodao :x sad mi dodje da se ubijem :smutny:
Ljudi sta sam ja izgubio pare na telefone...le le...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

lakiboj, za koji mail ti treba? Ima dosta podesavanja, a za E-mail ti preporucjem da koristis Mail for Exchange. Program je zaista odlican, i fercera samo tako, i sa njim imas push-email (ako se registrujes na serveru)
Javi mi se na pp ili na alkosn@tesla.rcub.bg.ac.yu
Medjutim, najvise ces da naucis ako se sam malo pomucis. I zadovoljstvo je onda naravno mnogo vece :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

sodainc
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 18. Nov 2007. 05:35

Post od sodainc »

haj ljudi, evo, pridruzih se i ja klubu fanova e61,al imam mali problem sa svojim ljubimcem.Skinut je sa mreze orange, i ne mogu da sklonim postavku skracenica sa ekrana koje se nalaze uz desnu stranu ekrana.
za brda programa mi kaze da je "expired certificate".naravno ne za sve!!! flashovao bi ga,al ne znam kako!!!bas me nervira,uzasno!!!!!!! samo bi da imam symbian koji ne pripada ni jednoj mrezi!!!!
inace,fon je bruuukkkaaa!!!obozavam ga!!!

stvarno molim za pomoc :(((((((((

sodainc
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 18. Nov 2007. 05:35

Post od sodainc »

e da inace,moram da ponovim,telefon je ......... ma ne znam,mislim da su reci malo za njega
8) 8) 8) :wink: :wink: :oops: :oops: :oops:

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

sodainc za exiper sertificate stavi u podesavanjima za sat 2006 godinu i pokreni instalaciju i kasnije posle instalacije mozes da vratis na 2007, to ti je cela mudrost.
za update koristi program sa:
http://europe.nokia.com/A4579163 i tako ces onda imati naj noviji software.
sledeci put koristi opciju "izmeni", jer je zabranjeno uzastopno postovanje.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Odgovori