BenQ-Siemens EF81
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
GR-44, Daklem evo rezultata moje probre:
- instalirao sam fieldtest meni (uspesno)
- instalirao sam mini commander (uspesno)
- kopirao sam jar i jad fajl u /fs (uspesno)
- pokrenuo sam instalaciju preko filedtest menija - kobajagi je nesto odradio - ali nista se nije pojavilo
daklem konacni rezultat neuspesno
- instalirao sam fieldtest meni (uspesno)
- instalirao sam mini commander (uspesno)
- kopirao sam jar i jad fajl u /fs (uspesno)
- pokrenuo sam instalaciju preko filedtest menija - kobajagi je nesto odradio - ali nista se nije pojavilo
daklem konacni rezultat neuspesno
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
ljudi sad sam se stvarno sje** posto nisam uspeo da instaliram ovaj program malo sam krenuo da ceprkam po ovom fieldtestu i slucajno skroz ugasio
backlight i onda nisam uspeo da na slepo vratim a kad pod svetlom onako malo vidim ekran on ne reaguje kad stiskam 000000 da bi usao u field test i sad u nadi da cu uspeti d aga popravim ponovo ga flashujem evo vec je prosao ok 50 %
jel zna neko ako ne uspe flash sta bi mogao da uradim????????
MOLIM VAS POMOZITE MI SAD SAM STVARNO U PANICI Jer mi se ovo vec jednom desilo na proslom fonu pa sam morao da ga menjam za drugi ovi u prodavnici mi kao rekli da je pukoo flat kabl al tad sam isao na master reset
kad sam debil nije bio dovoljan jedan kvarr a ja jos ceprkam 
MNOOOGGGGGGGOOOOO SAM SRECAN RADI JESJESJESJES
Hvala bogu!
aj pozzzzzzz
MOLIM VAS POMAGAJTE LJUDI AKO BOGA ZNATE

jel zna neko ako ne uspe flash sta bi mogao da uradim????????
MOLIM VAS POMOZITE MI SAD SAM STVARNO U PANICI Jer mi se ovo vec jednom desilo na proslom fonu pa sam morao da ga menjam za drugi ovi u prodavnici mi kao rekli da je pukoo flat kabl al tad sam isao na master reset

MNOOOGGGGGGGOOOOO SAM SRECAN RADI JESJESJESJES

Hvala bogu!
aj pozzzzzzz
MOLIM VAS POMAGAJTE LJUDI AKO BOGA ZNATE
evo kad mrzi da citas
nema veze http://forum.allsiemens.com/download.php?id=68709 evo ti download ali brate malko prelistaj pre nego sto pitas na ovoj strani sam vec okacio jednu poruku 13-ti post ovaj link http://www.benchmark.co.yu/forum/showth ... 74&page=72 ccc
aj poz

- tomas.hokenberi
- Moderator
dodjoh,videh,procitah,odoh,skinuh,i to radi jee...,ljudi ne zamerite do pre tri meseca umeo sam samo da prepoznam kompijuter,a danas instalirao f58v,pa operu mini,pa mini comander,mada nije trebalo,nova verzija resila problem sa pozivima koji se ne registruju na telefonu,jos malo vremena i sve ce doci na svoje.GR-44,tomas.hokenberi.hvala.
Vranje, nema na cemu al malo listaj ovaj forum pa ces mozda naci jos nesto sto ti treba...
a preporucicuti i da gledas ovaj forum evo ti link koji ide tacno za ovaj fon http://www.benchmark.co.yu/forum/forumdisplay.php?f=35 tema se zove
BENQ-SIEMENS EF81 - sve na jednom mestu
to ti je to aj pozzz
nema na cemu,tu smo da pomognemo jednu drugima poz
a preporucicuti i da gledas ovaj forum evo ti link koji ide tacno za ovaj fon http://www.benchmark.co.yu/forum/forumdisplay.php?f=35 tema se zove
BENQ-SIEMENS EF81 - sve na jednom mestu
to ti je to aj pozzz
nema na cemu,tu smo da pomognemo jednu drugima poz

tako je ali postoje male finese a one cine tajnu svakog zanata,npr..otvorim brew comander na desnu stranu je tel. na levu programi kao srpski i hrvatski..i sta sada na komandu copy,on kopira ali ja u fon ne mogu da nadjem ,kako mi rece tomas.hokenberi treba mi bmc ,bar fajlovi i t9 fajlovi sve je tu....ali ko sto rekoh FINESE.... i konacno da ubacim srpski.
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
celawi mozda je problem u bit rate-u pesme koji si stavio, ili mozda u codecima za mp3, moze biti svasta, probaj da konvertujes u manji bit rate, pri tome koristi neki dobar konverter, npr.:
ImTOO 3GP Video Converter (koji inace konvertuje i .mp3 i ostale audio formate), preko njega mozes da podesis dosta opcija pri konvertovanju, ili snimi neke druge codece na kompjuter.
ImTOO 3GP Video Converter (koji inace konvertuje i .mp3 i ostale audio formate), preko njega mozes da podesis dosta opcija pri konvertovanju, ili snimi neke druge codece na kompjuter.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- tomas.hokenberi
- Moderator
kljun, celawi - EF81 ima problem sa MP3 sa malim bitrateom - tako da ne treba preterivati. Prestace da secka zato sto vise nece da pusta uopste. Na 160 i 192 kbps radi OK.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Sashko69 sta tu ima da te cudi, to je jedan propust proizvodjaca, mada mozda se to odnosi na sve benq-siemens telefone, mozda taj problem nije karakterisan samo za EF81, sva sreca sto nemam taj fon pa nemam muke sa time, mada ko je spreman da oprosti tu manu na ovom telefonu slobodno neka ga uzme.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- dejan87dex
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 12. Dec 2007. 01:41
- :: Lumia
Ma dobar je ef81!

Drugo kamera je solidna nesto malkice losija nego na k750,al sam prawio sa njim prilicno ok slike.
Sa njim i treba znati,kako i sta,jer je soft prilicno lose optimizowan,al opet za te pare nema jos uwek bolji Se, nokia ,ili neki samsung.
ko god ima nekix pitanja,neka ih postawlja,fon imam oko 6 meseci,i prosto mi zao da ga prodam...jer owaj fon wredi swaki ewro.Zop
Nokia N9 Cyan, Lumia 800 Black, Lumia 720 Black
- dejan87dex
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 12. Dec 2007. 01:41
- :: Lumia

Ewo jedno ludog tripa kod mog ef,pre dwa dana sam se bio konektowao na gmail,zatim sam to opet pokusao i gprs se zauwek izgubio iz fona,odno ga wrag!
Probao sam i drugu karticu,tj na 63 da se konektuje i nista ikonica planete nikako da se pojawi...i eto sad ga koristim samo za poziwe,poruke i narawno za fotkanje.
LJUDI I ETO POSLE SWIH TIH TRIPOWA,OBOZAAWAM GA!
Nokia N9 Cyan, Lumia 800 Black, Lumia 720 Black