Ubacivanje acoustic drajvera i ikona
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
hvala ti, ovaj je dobarMilančeBGD napisao:evo probaj ovaj original layout koji imam
http://rapidshare.com/files/74001361/LAYOUT.rar.html

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
Milance
Upravo sam radio na mom camdriveru, i uopste nije tesko barem to sto sam ja radio...
Upravu si sto si rekao da je tesko kopirati sto sa drivera od k850i nista mi se ne poklapa...
Uporedjivao sam neke stvari i kopirao sa cam drivera od Number1 i O.K. je.
Probao sam ga na moj tel. i extra radi, naravno da ima bugova ali i to cu uskoro fixirat...
Kad jos neke stvari sredim i fixujem bugove poslacu vam link, pa mozete probat....
Pozz svima
Upravo sam radio na mom camdriveru, i uopste nije tesko barem to sto sam ja radio...
Upravu si sto si rekao da je tesko kopirati sto sa drivera od k850i nista mi se ne poklapa...

Uporedjivao sam neke stvari i kopirao sa cam drivera od Number1 i O.K. je.
Probao sam ga na moj tel. i extra radi, naravno da ima bugova ali i to cu uskoro fixirat...
Kad jos neke stvari sredim i fixujem bugove poslacu vam link, pa mozete probat....
Pozz svima
Ej evo vam moj camdrive ovo je prva verzija i naravno da ima bugova al uz vasu pomoc nadam se da cu da sve to usavrsim.....
evo link
http://www.4shared.com/dir/4882942/1bcb ... aring.html
evo link
http://www.4shared.com/dir/4882942/1bcb ... aring.html
...nesreca pa to ti jeNumber1 napisao:...But due too the leaked beta 2.9 is nothing special anymore the beta contains pretty much everything people will probley steal all the code create there own drivers based on it before i have even released the final version myself, therefore 2.9 final will probley never be realeased or realeased alot later than i planned on.
anyway the newest 2.9 98% complete picture is here...
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
shalle, cim nadjem vremena probacu 
206, ma pusti ga... sad misli da je najbolji za modovanje, kao izbacio je za sve telefone cam drivere i sad jos samo da trazi da mu platimo da napravi novi cam driver
Iskreno gledao sam te slike sa njegovog drajvera i nisu uopste nesto
Genus je bolji
uskoro izbacuje novu verziju drivera sa EM(enhance night mode), ovo je bilo jako tesko odraditi cak ni number1 nije mogao da ubaci enhance night mode u svoj driver, i eto prvi je genus to uspeo...
Cekam da se ukljuce neki koji su radili modovanje cam drivera za k750i

206, ma pusti ga... sad misli da je najbolji za modovanje, kao izbacio je za sve telefone cam drivere i sad jos samo da trazi da mu platimo da napravi novi cam driver

Iskreno gledao sam te slike sa njegovog drajvera i nisu uopste nesto

Genus je bolji

Cekam da se ukljuce neki koji su radili modovanje cam drivera za k750i

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Genus je juce jos rekao da ce pustiti novu verziju (5.3) jos sinoc, ali nema ga jos. Kako si i sam rekao Genus je isto copy/paste developer (kopira dosta od Number1). Verujem da zbog toga jos nije izbacio driver- verovatno kopira sa ovog beta 2.9 drivera. po tvom misljenju koji je bolji Kopov 3.71 ili Genusov 5.0? izvini ako si vec pisao o tome. 

- MilančeBGD
- Expert
Radi genus dosta toga sam
eto sam je pronasao EM, sam je napravio podesavanja ISO pri koriscenju blica.Pre je kopirao i onda sastavljao, dok sad sve sam radi.
Ne verujem da kopira nesto sa tog beta drivera, mislim da to ustvari i nije pravi 2.9 drajver to je neka mesavina ko je neko napravio ili su slucajno ubacili k550 2.9 verziju od number1.Jer number1 je dao samo jednom clanu da testira taj drajver i odakle se onda pojavilo da skine?? Gluposti...
Po meni je bolji genus 5.0 kojeg koristim od kako je izasao, veoma mi se svidjaju ova podesavanja ISO, slike u document modu sa EV -2.0 su bas odlicne, takodje i po danu su slike sasvim i stvarno nemam primedbi, nema nikakvih bugova.

Ne verujem da kopira nesto sa tog beta drivera, mislim da to ustvari i nije pravi 2.9 drajver to je neka mesavina ko je neko napravio ili su slucajno ubacili k550 2.9 verziju od number1.Jer number1 je dao samo jednom clanu da testira taj drajver i odakle se onda pojavilo da skine?? Gluposti...
Po meni je bolji genus 5.0 kojeg koristim od kako je izasao, veoma mi se svidjaju ova podesavanja ISO, slike u document modu sa EV -2.0 su bas odlicne, takodje i po danu su slike sasvim i stvarno nemam primedbi, nema nikakvih bugova.
- MilančeBGD
- Expert
Koristi opciju Trazi pa ces naci sve sto je potrebno 
I nemoj da pises postove za redom....

I nemoj da pises postove za redom....

Genus Camera driver 5.4:
- Update from 5.0
- reduce sharpness and jpeg compression
- added super night mode
Super night mode:
- use twilightlandscape
- change EV value
+1.7 EV - ISO160, max exposure 1s
+2.0 EV - ISO100, max exposure 2s
Twilightportrait:
+2.0 EV - ISO320, max exposure time ~0.25s
Mozete skinuti
<<<OVDE>>>
SLIKA 1
SLIKA 2
SLIKA 3
- Update from 5.0
- reduce sharpness and jpeg compression
- added super night mode
Super night mode:
- use twilightlandscape
- change EV value
+1.7 EV - ISO160, max exposure 1s
+2.0 EV - ISO100, max exposure 2s
Twilightportrait:
+2.0 EV - ISO320, max exposure time ~0.25s
Mozete skinuti
<<<OVDE>>>
SLIKA 1
SLIKA 2
SLIKA 3
- MilančeBGD
- Expert
Znaci da bi upotrebili super night mode staviti twilightlandscape scene i pomerite udesno na +1.7 ili +2.0, videcete da ce kamera dosta usporiti tako da je potrebna vrlo mirna ruka 
Probao sam i slike su doooosta bolje, ali opet sum je prisutan, tj. crvene,plave,bele tackice ali opet one se mogu izbrojati koliko ih ima
i to je najbolje sto se moze izvuci iz ove kamere na k800i, ipak treba postojati neki sum, ne moze sve da bude onako kako vidite ocima. 

Probao sam i slike su doooosta bolje, ali opet sum je prisutan, tj. crvene,plave,bele tackice ali opet one se mogu izbrojati koliko ih ima

Sta moze bit sad toooooooooooooooooo?
Ubacivao sam neke ikonice, koje je neki clan stavio na 12 strani i sve to odradim na XS+ i sve se normalno zavrsi. Upalim telefon i ono mi nesto pise da je problem kod ikonica neke ikonice ima neke nema i tak to.... Poslije ja iskljucim tel. da bi vratio originalne ikonice od k800i i krenem da ga nakacim na XS+ kad ono nece da mi prijavi nista,pokusam ja nekoliko puta kad ono nece ni tel. da se upali samo svicka crvena lampica kod IC-a...........
Molim vas pomozite mi sta to moze bit?
Ubacivao sam neke ikonice, koje je neki clan stavio na 12 strani i sve to odradim na XS+ i sve se normalno zavrsi. Upalim telefon i ono mi nesto pise da je problem kod ikonica neke ikonice ima neke nema i tak to.... Poslije ja iskljucim tel. da bi vratio originalne ikonice od k800i i krenem da ga nakacim na XS+ kad ono nece da mi prijavi nista,pokusam ja nekoliko puta kad ono nece ni tel. da se upali samo svicka crvena lampica kod IC-a...........
Molim vas pomozite mi sta to moze bit?
- MilančeBGD
- Expert
- MilančeBGD
- Expert
skini http://www.kulankendi.com/index2.php?pStrona=download
odaberi "EROM Update" kad ti bude trazio user i pass kucaj ovo:
Login:kulan
Password:kulan
Kad zavrsis pritisnes Flash.Pre toga naravno moras da zakacis telefon, ali kacis tako sto drzis 2 i 5 /tastere.
odaberi "EROM Update" kad ti bude trazio user i pass kucaj ovo:
Login:kulan
Password:kulan
Kad zavrsis pritisnes Flash.Pre toga naravno moras da zakacis telefon, ali kacis tako sto drzis 2 i 5 /tastere.