nokia 6120 ili n73

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

ma ne znam vala, meni je dobar i pc suite , sta ce mi drugi .... Ma nisam imao prob, neg et kad ne koristim bolje je iskljucit... Isto tako sam smanjio osvjetljenje display-a ... Joj sve samo da duze traje baterija . ha ha ha

Resničanin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
:: Lumia 520

Post od Resničanin »

mazzy pa koliko dugo ti traje baterija? 8) :roll: Izgleda da cu imati para za polovan pa da vidim kolko kod tebe traje? i napisi kako ga koristis... :)
KISS ME I AM 93

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

Coa 12, baterijom sam totalno nezadovoljan, traje mi 2 dana, uz malo vise "barkanja" . Al to je ( kako citam po forumima) dobro. I osvjetljenje sam vratio na normalu. Al bar se ne puni tako dugo (1h -1.5h ) ,tako da mi nije problem. Telefon je sveukupno dobar,software je pravo stabilan. Koristim ga oko mjesec i pol i dosad mi nikad nije zastopao ili nesto slicno. Brz je samo tako, ako nije brzi od java telefona , onda je isti. ipak je to 369mhz...

Resničanin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
:: Lumia 520

Post od Resničanin »

Ama moj drug uzeo taj telefon( i ja se mislim da ga uzmem) i telefon spor za medalju. :shock: Udjes u Galeriju i cekas pola sata da ti loduje klipove, slike, ili pesme(bilo sta). A kad pusti preko music pleyera nadje pesme. Inace zadovoljan sam kako snima. Ali skroz napunio karticu. Igrica ima koliko hoces(naravno kad sam mu rekao "ATRESE" :D ). Jel mozes da pojasnis malo? :wacko:
KISS ME I AM 93

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

Coa 12, ja sam uzeo karticu od 512mb, i ne treba mi vise. Nekako bi logicno bilo da, sto je veca kartica i sto je vise napunis , to usporava telefon. ja tih problema nemam. meni leti pravo... Ja imam oko 80-ak slika i u roku od 2sec mi izbaci... Uzmi n73 pa uporedi , i vidjet ces koliko je brzi ....

Odgovori