Vincent, WLan wizard sigurno nije problem, a SMS wizard (Animated SMS) zauzme nešto više od 2MB i ne pruža mogućnost da se instalira na hdd, bez obzira gde su poruke.
Što se tiče kućišta za N91, u Mobisu kažu da ga nemaju, dok sam u privatnom razgovoru sa jednim od zaposlenih saznao da imaju samo prednji deo sa slajderom i da je oko 50€ sa ugradnjom.
Pre par dana sam sasvim slučajno otkrio jedan vrlo zanimljiv fenomen: kada se pokrene Music Player i odabere opcija "Phone" (sa desne strane) za slanje programa u pozadinu - kretanje po meniju, listanje poruka, imenika i ostalih stvari drastično se ubrzava. Telefon prosto leti! Očigledno da se tada aktivira famozno keširanje koje se koristi prilikom slušanja muzike i utiče na skoro sve što se tiče navigacije. Nije stalno aktivno, nekad radi i pošto se player ugasi, nekad prestane iako je player aktivan, ali ponovnim ulaskom i bacanjem u pozadinu telefon opet živne. Samo sam potvrdio priču da Symbian spravice mogu da rade mnogo brže, ali da Nokia iz nekog razloga to ne dozvoljava. Uspeo sam u par navrata da izazovem isti efekat i na N95 ali ne mogu da dokučim šta tačno treba izvesti.
Moj primerak "devedes'keca" je iz prve serije, fw 2.20.008. Probajte i vi, trebalo bi da radi, baš me zanimaju utisci!