Nokia N95 8GB
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Stefan33, pokusaj da nadjes objasnjenje u ovoj temi: viewtopic.php?t=9008&highlight=prebaciv ... uka+++komp
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Stefan33, uradi back up preko PC suite-a... postoji posebno opcija za back up poruka... Kad budeš vraćao poruke samo njih i vrati... Obrati samo pažnju da ti sve poruke na telefonu pre back up-a budu u Inbox-u, a ne u My folders odvojene, pošto te poruke ne možeš da vratiš preko PC suite-a... Ovo ti je najsigurnija i proverena varijanta... Neophodan ti je najnovija verzija PC suite-a...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina, pa ne znam tacno koju verziju imam,dobio sam na cdu sa telefonom,a preveliko mi je
da skidam s neta...nemogu da nadjem tu opciju jel ona bas u nokia pc suite ili u onom content copier??
edit:
idzo,na kraju nije ni rekao kako je resio problem,pa zar je moguce da nema nacina da prebacim poruke na komp i onda ih vratim...omg...a ja mislio smartphone...kaki im je to smartphone...
da skidam s neta...nemogu da nadjem tu opciju jel ona bas u nokia pc suite ili u onom content copier??
edit:
idzo,na kraju nije ni rekao kako je resio problem,pa zar je moguce da nema nacina da prebacim poruke na komp i onda ih vratim...omg...a ja mislio smartphone...kaki im je to smartphone...
ljudi aj pomagajte!dvoumim se da menjam n95 8gb za iphone.
najvise mi je da se kasnije ne pokajem.sta vi mislite?

note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Stefan33, ja koristim PC Suite V 6.85.14.1... Kad pokreneš PC Suite, klikneš na opciju File... Tu imaš opciju Back Up... Klikneš na to i otvara se content copier...I kad pokreneš Back Up imaš ponuđeno da biraš šta želiš da Back Up-uješ... Tu se nalazi i ta opcija za Messages...

peky@n93, definitivno N95 8GB... Problem sa I-phone je nedostatak aplikacija koje od njega mogu da naprave extra mashinu... Ali s obzrom na nedostatak tih aplikacija on je potpuno ograničen kao i neki Java fon...

peky@n93, definitivno N95 8GB... Problem sa I-phone je nedostatak aplikacija koje od njega mogu da naprave extra mashinu... Ali s obzrom na nedostatak tih aplikacija on je potpuno ograničen kao i neki Java fon...

Poslednja izmena od Ninolina u Pon, 11. Feb 2008. 06:52, izmenjeno 1 put ukupno.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
janka_88, kapoerista90, juce sam uzeo kao drugi fon k810i zbog posla,pa sam ga malo sredio zvuk,kameru...imao sam priliku da cackam iphone,ali od 4gb.neznam ni sam imao sam bas dosta,dosta mobilnih,ali sto kazr spajk za iphone ima nesto,sto te privlaci,ali se toga bojim da kasnije necu moci da ga se resim.neznam ni sam.da bas mi je taj lik rekao od koga sam uzeo k810 da nemenjam 95-icu niposto!a lik ima par jacih mobolnih w960,n95 8gb,k850.verovatno se malo razume.
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Aplikacija za iPhone IMA vec sada,a tek ce ih biti gomila kad Apple izda SDK za MacOS u njemu i uskoro krenu da se stancuju aplikacije kao na traci,a sto se tice dalje prodaje iPhone-a peky@n93 ne verujem da ces imati problema,koliko vidim u oglasima cim se pojavi iPhone vrlo brzo osvane novi post PRODATO,toliko je popularan da je to iznenadjujuce,ja ipak ostajem pri N73 jos neko vreme dok se ne poveca broj aplikacija za iPhone i dok ne vidim kakav je kvalitet izrade N95 8GB,onda cu odluciti!!
Pozdrav
Pozdrav

- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Stefan33 ima par programa za telefon koji rade taj posao, naime oni iskopiraju sve poruke pa ih prebace preko bluetooth-a, ir, ili usb-a gde god ti hoces i kasnije ih vrate u telefon kad to ti hoces, al neznam kako se taj program zove, nisam u toku sto se tice programa za s60 9.1/9.2 symbian telefone.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Stefan33, ja sam samo markirao poruke i prevukao u folder na kompu i ostale su mi.mada ih kasnije nisam ni vracao u fon.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Stefane pc suite koji si dobio uz telefon ima opciju back up poruka a evo i @peky@n93 ti je rekao drugo resenje,ne vidim sta je tu ne jasno.Iskreno moja misljenje je da nisi trebao kupovati n95 8gb ako ti je ovo problem.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Da li je potrebno da se gps nesto posebo podesi da bi radio? Pitam ovo, jer vec stvarno ne znam u cemu je problem. Ubacio sam mape, i mogu da ih pregledam offline, ali mi stalno u donjem desnom uglu stoji slika antene i pored nje tri zute tacke. Znam da sigurno nije problem u tome sto nema signal od satelita, jer je drug sa obicnom n95 uspeo bez problema da se locira.
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)
-
Dancsi, upravo je problem sto nemas signal tj. nisi lociran jer kada ti te zute tackice koje si spomenuo pozelene onda znaci da si uhvatio signal.Gledaj da kad hoces da te locira da si na otvorenom prostoru,tada mnogo brze radi gps
-
Jedino sto treba da podesis je da ti koriscenje Gps-a ne ide preko gprs-a a posto si ubacio mape sve bi trebalo normalno da radi.