LG Prada ili N73?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Candy032
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 28. Mar 2007. 23:10

LG Prada ili N73?

Post od Candy032 »

Sta mislite koji da uzmem?meni je prada prelepa al se bojim da ce se pokvariti :oops: :roll:pliz pomozite :smutny: :smutny: :smutny:

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Pa pazi sad, ni jedan se telefon ne kvari tek tako od sebe sam (ima izuzetaka ali nisi bas toliko malerozan :wink: ). Pa opet sve zavisi sta zelis. Prada ima extra izgled kao i TS odlicnog kvaliteta ali su ostale funkcije dosta losije od N73 tako da ako ti toliko nisu bitne funkcije, a izgled ti je jedna od glavnih stvari na telefonu i ne smeta ti razlike od oko 100eura onda uzmi Pradu a u suprotnom N73. pozdrav

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Poredis dupe i oko... jednostavno telefoni pripadaju totalno razlicitim kategorijama. Prada je modni telefon, sa ne toliko loshim specifikacijama, a N73 ima odlican software, i kriminalno loshu izradu. Obaska sto mi je ruzan, i sto ga dosta ljudi fura (patim za originalnoscu)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Naravno ko zeli da bude originalan nek uzme pradu ali posto na svu srecu ja nemam problema sa tim uzeo sam N73 ali opet prije nego sto je naglo pala cijena i postao veoma pristupacan. Opet sto kaze miodrage, razlicite su to kategorije i moras razmisliti sta ti zelis...

Odgovori