Ubacivanje acoustic drajvera i ikona

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Nikako...
Postoje razni program kao pngoptimizer ali to meni nista nije pomoglo...
Mozes probati ovako: nadji neke slicice koje se ne koriste, npr. imaju oni kineski znaci, onda ima kineski horoskop, ima jos nekih glupavih slicica, izbrisi ih i ubaci te nove ;)
Ali uglavnom svi brisu iste slicice, tako da ako vec imas neki patch gde su obrisane neke ikonice, nemoj te iste brisati jer ces zeznuti ceo softver...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

shallemne
Banned
Pridružio se: Ned, 10. Feb 2008. 08:31

Post od shallemne »

cek, cek cek ti to meni na brzaka objasni ja te brate nista nisam skontao!!!!! Koje da brisem a koje da ne brisem,,,???? npr. ja sma htjeo da napravim patch za bateriju, tamo sam nesto mjenjao i kad sam htjeo da ubacim pisalo mi je nesto too large uglavnom da ne moze da se ubaci, ima odredjena velicina kolika mora da bude slicica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Znaci ako hocu da ubacim punu bateriju ja ju moram prvo izbrisat pa poslije da ubacim tu PNG slicicu koju sam ja napravio, jel tako???

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Nadjes neke slicice koje ne upotrebljavas i izbrises, i onda posle ubacis bateriju sasvim opusteno.
Ja ti kazem nemoj brisati kineski horoskop jer uglavnom svi brisu taj kineski horoskop, ako vec imas neki patch gfx u telefonu onda proveri da li je neko izbrisao neke ikonice i koje, znaci ne mogu 2 patcha da imaju iste obrisane ikonice...

shallemne
Banned

Post od shallemne »

cekaj da cujes sta sam ja uradio! Ekstraktovao sam sve ikonice za bateriju i sacuvao u jedan folder, potom sam izbrisao sve ikonice baterije u ovom programu za editovanje, potom, potom sam uradio sta sam htjeo sa ikonicam adodao neke stvarcice i dodao ih normalno u program! Jos uvijek stoji tako nisam nista dirao sta mislis o tome??? Moze li tako?????

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ovako, stavis ikonice u folder, odes u program, zamenis ikonice(nemoj brisati stare) i sa desne strane trebalo bi da se pojavi da je ikona zamenjena novom i prikaz nove, dok je sa leve prikaz stare ;)
Takodje i tamo u listi i dalje stoji stara ;) Kad to zavrsis, prekotrolisi da li si ih dobro poslagao, i napravi patch ;)

shallemne
Banned

Post od shallemne »

Napravio sam neke patcheve za K800i R8BF003.... uskoro cu ih ubacit na net, javim vam kad sve bude ok!

milance citao sam na esato tvoje postove i tamo kazes da si iamo neki problem kada si mjenjao sw tj. kada si presao sa K810 na K800i r8bc004 da ti je ostao i poslije fleshovanja isti camdriver....tj. modovani???

meni se isto to desava poslije fleshovanja ostaje mi modovani camdriver i acoustic sto ne bi trebalo!!! sta je to i imal originalni novi camdriver za r8bf003 tj. neka nova verzija poslije 2.5??? ukoliko ima okaci mi plzzzz

206
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 12. Okt 2007. 00:51

Post od 206 »

MilančeBGD, shallemne, Ostli su vam cam driveri u folderu files to upload, prilikom fleshovanja... koji je ostao u folderu XS++, koji je bio na desktopu, bash kako kaze uputstvo... :wink:

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

shallemne, ne ja to nisam napisao... ;)
Ja sam napisao da sam posle flashovanja na k800i sw dobio novi camdriver 3.7... Nisi razumeo sta sma pisao.
Juce si me na msn to pitao i lepo sam ti odgovorio sta se desava i sta se desilo ;)
206, pogresno je shvatio moje postove ;)

206
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od 206 »

MilančeBGD, Pa dobro jel ti je camera driver 3.7 ili 2.5, :blinky: meni je sa poslednjim sw 2.5...
Garant ti je ostalo negde files to upload, kopov 3.7... pa kad si fleshovao povukao i files to upload.

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

3.7 :)
Nekoliko puta sam flashovao telefon i sa R8BC004 i R8BF003 i uvek mi je camdriver 3.7. :blinky:
Kad sam to rekao na esato i sense svi su me napali da lazem, cak sam stavio i sliku svog telefona gde se vidi da je 3.7
Onda sam ja extractovao taj camdriver i otvorio i lepo se vidi da je on 2.5, i kad sam taj extractovan ubacio u telefon onda je pisalo da je drajver 2.5 i slike su postale dosta lose.
3.7 mi je samo kad nista ne diram oko camdriver-a i slike su mnogo bolje, uopste nema suma i ISO je 250 u full auto modu, dok je sa extractovanim iz R8BC004 i R8BF003 i ubacenim naknadno preko xs++ ISO je 320 takodje i sa ostalim modovanim camdriverima je tako...

edit: ma nije 100%, koristim xs++ 3.1 i samo ubacujem custompack, ovo sve ostalo je original, cak sam skinuo i najnoviji custompack sa topsony, izasao u februaru...

206
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od 206 »

Milance ajde pogledaj ovo... otvori folder own custompack pa vidi da li si ostavio iFs folder ... nadji kopov 3.7 nema teorije da je samo tebi 3.7 a svima nama smrtnicima 2.5. Meni je bio 2.5

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ma nije 100% kazem ti skinuo sam novi xs++ probao sve sto sam mogao, cak sam flahovao jedno 10 puta telefon, vracao k810i softver i tu je bilo oko stoji 2.5
Znaci probao sam sve sto sam mogao, cak sam kacio i slike sa k810i i modovanim i k800i koji je tek stavljen.

206
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od 206 »

Milance, po tvom misljenju Genus ili ultimate standard/withan? Odosno kako ti se svidja ultimate 2.3? naravno ako si ga probao...

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Au ne znam sta da kazem :) Koristim i genus 6 i withan/vivid 2.3 i nekako sam vise bio zadovoljan sam genusom :roll: Ali posle slika na esato, sa k790i/a koji koriste ultimate withan 2.3 :blinky:
Mislim da cu koristiti ultimate 8)

igorrabrovac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 24. Feb 2008. 00:20

Post od igorrabrovac »

Ja sam dugo razmisljao koji telefon da uzmem, i uzeo sam K800.
Isao sam po ovoj temi i nesto naucio i malo sam ga nadogradio ali me zanima da li moze da se uradi nesto povodom jacine spikerfona i svimanja videa sa vecom rozolucijom? :unsure:

Slobodan_NS
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 20:48

Post od Slobodan_NS »

milance jel mozes da das link za tu temu sto ti imas na slici ??? EXTRA je
:)

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

206
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od 206 »

igorrabrovac, ne.
:dry: :uhuh: :dry:

Slobodan_NS
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 20:48

Post od Slobodan_NS »

e ljudi juce drugar prosuo pola solje kafe na moj telefon (tipke) i malo se tripovao prvih 3 sata a posle je normalno radio :D :D :D :D

Trojanac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Feb 2008. 07:29

Post od Trojanac »

Hvala ti MilančeBGD, uvek iskopas extra teme! Hvala sto ih ipak delis sa nama. :wink:

Svaka cast! :D
SE W880i, T250i, Nokia 6230

Odgovori