Promene kod "Prenesi"
Promene kod "Prenesi"
Ne plasite se... nije ukinuto prenosenje minuta i poruka...
Uvedeni su novi "Prenesi" paketi...
Evo linka:
http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3879
Uvedeni su novi "Prenesi" paketi...
Evo linka:
http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3879
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Lepo od Telenora , ali mi smo vecinom ovde pricali o mts-ovom ukidanju prenosenja . Tako da mislim da mts korisnici imaju i dalje razloga da se "plashe"
Inace , ti novi prenesi paketi su po meni gori od ranijih . Vec na prvi pogled se vidi da je obracunski interval 60+1 i da bi to pokrili , morali su na neki nacin da ublaze tu odluku i to sa povecanjem besplatnih minuta . Nista spektakularno po meni .
Thanks inace na linku mdenic85

Inace , ti novi prenesi paketi su po meni gori od ranijih . Vec na prvi pogled se vidi da je obracunski interval 60+1 i da bi to pokrili , morali su na neki nacin da ublaze tu odluku i to sa povecanjem besplatnih minuta . Nista spektakularno po meni .
Thanks inace na linku mdenic85
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Mnogo zanimljivo,malo su zeznuli sa zaokruzivanjem prvog minuta,ali neka cena mora da se plati!!Posto ovaj mesec cu sigurno prebaciti i min i poruke,nisam bio nesto ovde pa sam slabo koristio mob, ostacu na 250,a za sledeci cu videti ili 325,ali najverovatnije 700 i fiksni izbacam kroz prozor 

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
Ko uglavnom ima duze pozive ovo se stvarno isplati. Paketi lice pomalo na Vipove, zar ne? Mrzi me sada da uporedjujem, ali mislim da da... narocito ovo zaokruzivanje prvog minuta. Inace, prvi minut se zaokruzuje i kada trosite besplatne minute-provereno. To malo bode oci... ali OK.
Zasto nula, Daddy Yankee, ??
Zasto nula, Daddy Yankee, ??
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Pa nisu im toliko losi ovi novi paketi, po meni su bolji od telekomovih paketa a tu negde sa vip-ovim ( da nekazem jako slicni) .
Planirao sam kad mi istekne ugovorna obaveza kod telekoma (09.05.08.) da uzmem vip-ov broj ali sad mi te i telenor postao zanimljiviji.
Sacekacu od pocetka maja pa cu videti.
Planirao sam kad mi istekne ugovorna obaveza kod telekoma (09.05.08.) da uzmem vip-ov broj ali sad mi te i telenor postao zanimljiviji.
Sacekacu od pocetka maja pa cu videti.
and justice for all...
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
znaci vise mi stvarno nije jasno zasto se posle svake promene na paketima nadje neko ko ce da pita da li se naplacuje uspostava veze u pretplacenim kvotama????
dokle cemo tako?
naravno da se ne naplacuje
kada se se to ona uopste i naplacivala u skorije vreme unazad par godina?

dokle cemo tako?
naravno da se ne naplacuje
kada se se to ona uopste i naplacivala u skorije vreme unazad par godina?
Remember, remember
The 5th of November
The 5th of November
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
batancev, pazi ovako, lepo sam napisao da nigde ne pise ni da se naplacuje ali isto tako ni da se ne naplacuje... Dokle cemo? Dok sve lepo ne bude pisalo crno na belo? Naravno da kako meni tako i mnogima nije jasno mnogo toga al necemo dalje od teme. Sve u svemu, ako nesto nudis normalno je da napises i SVE uslove, prednosti, pogodnosti... Ipak ta uspostava vaze kad pogledas i nije toliko mala stavka ako neko ima nebrojano kratkih poziva. Po onom sto pise tamo da se zakljuciti da se uspostavljanje naplacuje. Pogledaj tabelu i bice ti sve jasno ili ti pak nece biti mnogo toga jasno kao sto ni meni nije ovo oko uspostavljanja veze...
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
- Kontakt:
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Ne,ti imas dva ponudjena vida paketa kod prenesi
1.ako imas vise poziva mesecno,a traju manje od minut vecina,onda uzmes "stari"prenesi
2.ako imas razgovore koji su dosta duzi od jednog minuta onda uzmes "nove"prenesi
po meni je ovo ok
,kome sta treba,to i uzme!

1.ako imas vise poziva mesecno,a traju manje od minut vecina,onda uzmes "stari"prenesi
2.ako imas razgovore koji su dosta duzi od jednog minuta onda uzmes "nove"prenesi
po meni je ovo ok

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
Prosto je neverovatno koliko se kod nas stvari brzo menjaju. Mene je zato strah da predjem na postpaid a razmisljao sam o tome jer mi se vise isplati. Sta ako potpisem ugovor a onda operater kroz par meseci promeni pravila i nametne mi nesto sto mi ne odgovara? Treba onda godinu ili dve dana da placam nesto sto nisam zeleo. A naravno, operaterima se moze da to urade i da ne trpe nikakve posledice.
Ovako, najbolje mi je da ostanem na prepaid-u i ako dodje do neke promene koja mi ne odgovara, prosto promenim operatera jer nemam nikakve obaveze prema istom.
Ovako, najbolje mi je da ostanem na prepaid-u i ako dodje do neke promene koja mi ne odgovara, prosto promenim operatera jer nemam nikakve obaveze prema istom.
meni je stari "prenesi" odlican. zasto? zato sto u paketu prenesi 125 imam vise od 250 poziva. desi mi se vise puta u toku dana da okrenem nekoga da kazem npr "stizem za 5 minuta", "javi se kad stignes".. ili slicno, dakle nisu ljudi ni svesni koliko toga se moze ispricati za nekih 30 sekundi. zato na zaokruzivanje nema sanse da pristanem 

::luv phonez::
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 09:10
- Kontakt:
Tačno djoxie, a i ako baš pričaš, mala je razlika. Sve u svemu psihologija ja čudo (i u mom slučaju
) tako da se svi vrtimo oko toga da ne pređemo mnogo pretplatu, a onda smo opet na ivici da ne iskoristimo sve minute i poruke. Možda je rentabilnije uzeti manji paket, pa ako se prekorači platiti malo više od pretplate, ili ako se neki mesec planira više priče (neko je pomenuo da mu se to dešava zbog posla), tada platiti veći paket. Zato kažem psihologija je čudo jer stvara utisak (a tako se i reklamira) da je to džabe, i da je šteta neiskoristiti. Utoliko su Miodrage, Vlada i ostali u pravu, jer oni pričaju koliko plate, ali veoma je prosta matematika koliko košta minut na pre a koliko na post paidu. Mada mogućnost "više" pričanja pravi novu vrstu navike, dok je prepaid varijanta bila zvati samo ako baš mora.
Ko ima prosečno duže razgovore, dobro je da ima malo više, a ko priča kraće imaće mnogo više razgovora, tako da je to dobro. Samo da zaista ne pređu samo na to, a da stare ukinu.

Ko ima prosečno duže razgovore, dobro je da ima malo više, a ko priča kraće imaće mnogo više razgovora, tako da je to dobro. Samo da zaista ne pređu samo na to, a da stare ukinu.

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO