Od 1. aprila Telekom uvodi 00 umesto 99 za pozive ka inostra

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Od 1. aprila Telekom uvodi 00 umesto 99 za pozive ka inostra

Post od MB maneken »

Telekom "Srbija" od utorka, 1. aprila, uvodi novi međunarodni prefiks "00" koji će biti korišćen prilikom ostvarivanja poziva ka inostranstvu.

Tokom probnog perioda, korisnici će moći da koriste i stari međunarodni prefiks "99", kao i novi prefiks "00", posle čega će u upotrebi biti isključivo novi međunarodni prefiks.

Pozivanjem starog "99" prefiksa korisnici će, tamo gde to bude tehnički izvodljivo, govornom informacijom biti obavešteni o nastaloj promeni.

U periodu korišćenja oba međunarodna prefiksa, korisnici sa pojedinih centrala neće moći da koriste uslugu "Zabrana međunarodnih poziva", o čemu će biti unapred obavešteni, a navedena usluga im u tom periodu neće biti naplaćivana, saopštio je Telekom.

(Tanjug/MONDO)

http://www.naslovi.net/search.php?q=tel ... _option=on

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

bilo je krajnje vrijeme, ja mislim da je u cijeloj evropi samo srbija koristila 99. i svak sa strane se normalno, pogubi kad dođe u srbiju.

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

Isto tako u celoj Evropi imas 112 za hitne pozive, Telenor u Srbiji ga nema. Isto tako u celoj Evropi imas besplatnu teh. podrsku, Telenor je u Srbiji nema...

Daleko smo mi od Evrope, ali znacice i ovaj "mali" korak. U stvari ovo je veliki korak za korisnike a mali za Telekom :) .

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

na svu srecu iskljucio sam i nulu i devetku tako da mi ovo dodje veoma dobro.sada ima samo jedan broj o kome moram da vodim racuna :oops:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Odgovori