Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Cak ni reset telefonnia ni flesh ne mogu pomoci,jednostavno to se desava na skoro ako ne i svakoj 73-ojci.Veovatno je sofvterski problem u pitanju,mada ja mislim da se meni to pojavilo kad sam prvi put updateovao softver. 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
ljudi moze li mi neko dati kakv savjet,kupio sam n73 music prije mjesec dana,prije dva dana poceo da steka,kad ga ugasim cekam po pola sata da se pokrene,pjesma koja mi je zvono je na kartici medjutim karticu ne registruje a pjesma i dalje zvoni pri pozivu!!??kakv je to problem?vjerovo sam u nokiu ali me razocarala nadam se na trenutke
nema sanse ni da pogledam ni slike niti muziku da pokrenem sa kartice,kao da je nema u tel.
u cemu je problem ne znam?vjerujem da je do kartice
nema sanse ni da pogledam ni slike niti muziku da pokrenem sa kartice,kao da je nema u tel.
u cemu je problem ne znam?vjerujem da je do kartice
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Meni se desavalo u zadnje vrijeme ALI SAMO PONEKAD i to veoma rijetko (jednom u nekoliko dana) da kada hocu pristupim mem. kartici preko file manager-a jedno se pojavi natpis NO DATA i onda izadjem i udjem nekoliko puta i onda se pojavi. Opet mislim da je kod tebe pitanje softvera pa uradi update u slucaju da ti je neka starija verzija a nebi bilo lose da reinstaliras softver ako ti je vec neki noviji i isto tako bih ti preporucio da uradis format kartice, pa nakon svega toga uradjenog mislim da nebi trebalo biti problema a ako se opet bude isto desavalo velika je verovatnoca da nesto sa karticom nije u redu. pozz
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 03. Apr 2008. 00:07
Ljudi, imam jedno pitanje.
Zelim da kupim N73 Music Edition i zvao sam neke mob shopove sa ovog sajta. I svi u paketu nude razlicito. Ja sam hteo da pitam gde moze da se nadje ovaj mob u BGu u full pakovanju, jer mi je bitno da ima karticu od 2gb, da ne bih morao da je kupujem posebno kao i slusalice HS 28 cini mi se, jer sam cuo da su jako dobre a i imaju adapter za 3.5mm bananicu, kao sto verovatno znate. Gde god da sam zvao nigde nisam nasao ove slusalice i karticu u paru, dakle il daju jedno il drugo. Posaljite mi molim vas preko foruma u kojoj prodavnici i za koje pare se to moze naci. Ako ne zelite da reklamirate, posaljite mi na mail sstavric@verat.net. Naravno, znam da se u Royaltonu i ComTradeu to moze naci ali je i cena previsoka. Gde god da sam zvao cena je oko 250E.

Still Alive and Well...
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 03. Apr 2008. 00:07
*darkado: pretpostavljao sam ja da je to previsoka cena kao i da je te slusalice tesko naci, pa sam zato resio da pitam ljude sa foruma. Ok, pod pretpostavkom da ne dobijem te slusalice, gde i za koje pare mogu da nadjem fon? Kod mene u Zajecharu je u jednom shopu 240E (ali je sa TIM mreze) a u shopu koja je zastupnik Nokie cak 300E 

Still Alive and Well...
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
milos89d, to je izgleda softverski bug, dešava se sporadično baš na N73. Ako se ne varam, problem je otklonjen u novijim verzijama firmvera. Doduše, postoji mala baterija u samom telefonu koja služi za pamćenje datuma i sata. Kada se ona isprazni izgube se podešavanja ali tek kada se skine glavna baterija.
● PRAVILA FORUMA ●
- janka_88
- Expert
Ljudi nesto nisam siguran ali me zanima da li slusalice i adapter za N73 ME sto se trebaju dobiti u pakovanju, tj. adapter AD-41 i slusalice sa 3.5mm model HS-28 rade bez problema sa na obicnoj N73. Mislim znam da ce telefon prepoznati i pustati muziku ali da li telefon prepoznaje komande na tasterima (tog adaptera) kada se pritiskaju jer sam probao jedne sa neke nokije serije 5xxx i nisu radile kontrole na slusalicama osim za javljanje i pojacavanje muzike.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 04. Apr 2008. 01:38
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
"janka_88"Ljudi nesto nisam siguran ali me zanima da li slusalice i adapter za N73 ME sto se trebaju dobiti u pakovanju, tj. adapter AD-41 i slusalice sa 3.5mm model HS-28 rade bez problema sa na obicnoj N73.
Radice bez problema 100 %
Radice bez problema 100 %
XIAOMI Mi 11 midnight grey
- janka_88
- Expert
darkado, zbog toga sam se i pitao. Isti su oni hardverski ali me zanimalo da li na obicnoj rade komande na slusalicama kao sto je premotavanje pesama, unapred, unazad i te stvari, zbog softvera nisam bio siguran da li obicna N73 podrzava te opcije. Ovde u Banja Luci nema kupiti tih slusalica a moram naruciti iz Beograda ili Zagreba a ne baca mi se bezze 15-20 eura ako ne rade komande na obicnoj. hvala na odgovorima, pozz
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Nokia_uNliMiTeD nema xenon blic, ima led, prednost led-a je sto moze da sija duze vreme, a prednost xenon-a je sto je jaci, uz xenon ne mozes da pravis video klipove, tj. xenon ne moze da bude aktivan dok rec. video klip, led moze da ti bude i kao lampa...
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album