kupovina sx1

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
mitar
Banned
Pridružio se: Ned, 23. Jan 2005. 15:45
Kontakt:

kupovina sx1

Post od mitar »

zdravo momci imam jedno pitanje za vas (hitno je)
imam samsung e600 (4 mjeseca star).koliko jos moram da dodam da bi uzeo nov siemens sx1.unapred zahvalan
The Bloody Alboz

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Hmmm, pa ja mislim da ti je bolje resenje 6600, ali ako si bas zapeo za siemens onda oko 100e, mozda malo manje vise, ali tako. Zavisi za koliko para uspes da prodas e600...

Mada opet ti savetujem nokiu 6600, mnogo se bolje i stabilnije pokazala od sx1... :wink:

balansero
Banned
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 13:00

Post od balansero »

Potpuno tacno, nemoj "zapinjati" sto kaze popste za Siemensom bez potrebe. U odnosu na 6600 cist krs. Ne podrzava sve programe koje i 6600, a o ostalom (dizajnu, tastaturi...) da ne pricam

mitar
Banned
Kontakt:

Post od mitar »

da u pravu ste vi ali ja nemam vise novca da dodam a da bi uzeo 6600 treba da dodam oko 135 eura a ja nazalost nemam ni 100 eura da dodam za siemens imam samo 85e.eto u tome je problem
The Bloody Alboz

balansero
Banned

Post od balansero »

Onda zadrzi e600 i uzivaj u polifonim melodijama i lepom dizajnu. U svakom slucaju ribe ce te pre pogledati sa njim nego sa 6600 ili sx1 8)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hehe...drzi ga josh pa chekaj dok padne cena 6600...mislim da ne vredi kupovati sx1...
A koliko dobijash za taj tvoj e600.... :?:

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Nemoj SX1, brzo cesh ga zamrzeti... :)
Kao shto su predhodnici rekli, sachekaj josh malo pa vidi...
:wink:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Da, nemoj SX1, procitaj samo review na ovom sajtu i smucice ti se. 8)
Eh, sjecam se kad sam ja bio zapeo za SX1, prije nego sto je trebao da izadje jos, mada tada nista nisam znao... :oops: :P

mitar
Banned
Kontakt:

Post od mitar »

hvala vam ali zelio bojim se da samsungu e600 cena drasticno pane posto su sad izasli novi modeli samsunga pa zato bih zelio da ga na vreme zamenim
The Bloody Alboz

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Pa pazi...

Ja ne znam, ali da li ti bas toliko treba symbian?????
Ako ti ne treba, bolje uzmi 6230 ili jos bolje SE k700 (210e).
A opet ako bas mora da bude symbian, onda eventualno nadji dobro ocuvan polovan 6600 ili nov 3650. Od siemensa bolje bezi. Nije ni on bas toliko los, a je stvarno pun mana i bagova, uzasno je spor... :wink:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

da ne ulazimo u f-je ali da izgleda mocno izgleda...
Slika
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2004. 21:52
Kontakt:

Post od X »

Bezi sto dalje od siemensa :!: Spori su, nekvalitetno uradjeni, bagoviti i cena im pada neverovatno brzo :evil:
Qtek S100 WM6.1
Motorola MPx200 WM2002 fabricki

balansero
Banned

Post od balansero »

Samo se ti drzi svog Samsunga, nece njemu toliko da "pane" cena kao Siemensu, osim naravno ako sx1 ne proglase za antikvitet sobzirom na zastupljenost. I nije nizasta nego da se drzi u vitrini.

mitar
Banned
Kontakt:

Post od mitar »

da u pravu ste siemens je pun bagova i spor to sam i ja cuo ali ja sam zelim dobar i lep fon za prilicno malo novca (e600 + do100evra dodatak).ako vi imate neki drugi predlog onda kazite ali ja sam mislio da za toliko novca ne mogu uzeti bolji fon. ako imate neki drugi predlog molim vas pomozite
The Bloody Alboz

balansero
Banned

Post od balansero »

Samsung mozes preko oglasa prodati za 170 Evra, jos 100, to je 270! Ako hoces symbian telefon onda 6600 i da ti ostane para, ako neces - izbor je veliki, napisi sta ti se svidja.

mitar
Banned
Kontakt:

Post od mitar »

:D :D pa ne zanm bas ali ako ti imas nesto da mi predlozis kazi mi.pa zapravo ja bih zelio neki lep fon sa mnogo funkcija.
The Bloody Alboz

balansero
Banned

Post od balansero »

I lep i sa mnogo funkcija? Ima ali ne za te pare :D :D :D Salim se, lepota je relativan pojam, 6600 je poveci telefon (ali manji od sx1), lici na sapun ali po funkcijama za te pare ne znam ima li bolji. Moje misljenje je da se neces obrukati u kaficu kad ti zazvoni. Znaci - 6600, ali sivi, ne beli.

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

Prije svega većina ljudi na forumu nije ni vidjela, ni držala, a kamoli se "poigrala" sa sx1.

balansero
SX1 - 109x56x19
6600 - 109x58x24
reklo bi se čista matematika, imaš već nekoliko ispada zbog toga što pričaš o nečemu sa čime nisi upoznat, zato drži se telefona koje si isprobao, nije uredu da savjetuješ na slijepo, bez ljutne 8)

druga stvar, neko je pomenuo testove na sajtu, i oni su prilično subjektivni, svak nešto voli a nešto ne voli, konkretno za SE s700 nije ni pohvaljen sem za ekran a super je telefon (imao, ja i akki :D i popste ako se ne varam), dok je samsung e800 nahvaljen do zla boga, drugim rječima nije test božije slovo :wink:

Sx1 sam imao 3mj, igrom slučaja, imao ga u prodaji pa da pronosam. Kad se navikneš na tastaturu djeluje extra dok kucaš poruku, za neke igre je savršena, ribe se primaju na njega samo tako, jer djeluje skuplje nego što jest, a i extravagantan je što meni mnogo znači. Pobrini se da ima nov software i za bug-ove ne brini.
Jedina mana po meni je što sa njim nisam dobio memorijsku, ali bože moj odeš, vidš, kupiš to nije problem.

Siemens nije neka extra firma, ali ja i sada koristim kad idem na skijanje, trčanje, trening m65 i super je, isto tako mislim i za sx1, imćeš nešto što malo ljudi ima, bar meni to mnogo znači, uvjek će biti pitanja koji je to telefon je.. te, jest jak...
a ti onda im još pustiš severinu da vide šta sve symbian može.

6600 jest bolji, ali je isuviše masovan, sad ga svak ima, čak i ljudi koji ne znaju šta je symbian. Ako ti to ne smeta onda je bolji izbor za tebe. :D

mitar
Banned
Kontakt:

Post od mitar »

havla ti milex.da i ja sam tako mislio iako je pun bagova cuo sam da se to moze sada popraviti instaliranjem novog softvera.i to je plus sto izgleda drugacije od ostalih kao sto ti kazes pa ce svi biti odusevjleni kad ga vide.takodje u poslednje vreme pala mu je cijena.vidim da kod vas kosta 229e a kod mene u cg kosta oko 250.ja mislim da mogu uzet i ako dadam manje od 100 evra (+e600) posto su ovde samsung telefni u poslednje vreme veoma popularni
The Bloody Alboz

StormScion
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 09. Mar 2005. 10:42

Post od StormScion »

Evo ovako cisto da dodam , vishe mi se smucilo kako ljudi kinje i zezaju simense kao bagoviti i spori imao sam sx1 9 meseci a najbolji ortak mi je imao 6600 ( kupio ga je 3 meseca posle mene ) , i sve u svemu i ja sam koristio jako mnogo 6600 i sx1 i sve sto mogu da kazem jeste da sx1 >>> 6600 ( u cemu se on slozio ) , ne zato sto ne voim nokiu kao sto mnogo na ovom sajtu mrze siemens , nego zato sto to zaista nije istina ... npr sto se tiche bagova ko je koristio 6600 zna da kada prebacujesh gif fajlove ( na ne updateovan simbian ) telefon jednostavno poludi i nema mu druge nego da mu formatirash sve ... inache nece da radi ... dok mi se sx1 gasio 1-2 puta u 2 meseca , sto je cak manje od najobicnijih samsungovih telefona koje svi mnogo hvale i koji su mi padali i 10 puta u mesecu ... Sve u svemu taj simbijan se dize u nebesa , a on i ne nudi toliko mnogo koliko skida memoriju i usporava brz telefon .... sve se na kraju svede na mp3 eventualno na po koji filmic ... pogledajte samo ( vec pomenuti ) s700

I sto se tiche tastature , na nju sam se navikao u roku od nedelju dana i kucao sam poruke brze nego na normalnim telefonima zato sto nema sudaranja sa drugim tasterima posto su stvarno veliki ... i sto se tiche stereo zvuchnika , znachi ko kupuje takav telefon polse 1 mesec ga jednostavno izgustira i onda sluzi kao normalan telefon i kao mp3 player ( bar meni ) ... zato mi je stereo jako vazan ...

I samo ajde da kazem sto se tiche 65 serije naravno da ima bagova itd i da ima promashaja kod simensa ali npr sada ce decko misliti da su siemens telefoni spori ili bagoviti sto npr m65 nije ili cx65 ( koji ima dodushe loshu plastiku ) ali zato npr cxv65 koji sada imam je odlican telefon , brzi i manje bagovit od t630 npr koji isto ima moj brat ...

Mislim ne kapiram kako ljudi toliko mogu da vole nokija i kada se pomene ta rec ljudi padaju sa nogu , ljudi to su vashe pare , teshkom mukom ste ih stekli , pa nemoj gledati kako se zove nego probaj da li je stvarno TOLIKO dobro kao sto se ... iz lichnog iskustva znam da nokija moze da napravi odlichan telefon ( imao sam 6230 ) i stvarno skidam kapu ali generalno gledano svaki 5 telefon je dobar , tj vredan para koje za njega date . Kao sto mi je cale zamalo prodao nekom liku ( ima 30 god studira ) , 2210 za cinimi se da je lik ponudio 300 E , mislim gospode boze , jbg nokija je nokija , decko nije mogao da veruje , kao cuo je da je siemens losh i da je SE s*anje , a samsung preskup ... samo je bilo :lol: :lol: . Znachi tako mi krivo sto ljudi tako jednostrano gledaju ima toliko dobrih samsungovih , simensovih SE i motorola telefona a ljudi bacaju pare tako uludo ...

ok nadam se da necu biti banovan od strane ovih zagrizenih ljubitelja nokije :D :roll: ... thx
Siemens fan
and the last scion

Odgovori