Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Sad naleteh na zanimljivu aplikaciju, TimeBar v1.6. Dobija se sat koji konstantno stoji bez obzira na to da li je u meniju, porukama ili gde vec jer sat stoji u donjoj liniji tj. tamo gde ga podesis. Postoji i opcija da obavestava na svakih npr. pun sat i sl. Sve u svemu, nekom nista nece znaciti a nekom ce dobro doci pa ko voli nek' izvoli...
- napalm death
- Mobil manijak
- napalm death
- Mobil manijak
Znali neko u programu Call Manager kak oda vidim ko me zvao. Znaci kada imam propusten poziv od strane nekoga sa Black liste ili nekoga ko nije u listi pozeljnih.. kada ulazim u program pise mi imam recimo 2 propustena poziva. Ali gde da vidim koja... gde god da odem ili sta nastimam nikako mi nema brojeva koji su me zvali. Ima nesto pise primljeni, propusteni i birani brojevi ali pise da je lista prazna.
Log je stavljen na 10 dana.. predpostavljam da memorise brojeve u toku 10 dana ali ja ih nigde ne mogu naci. Znaci samo znam kada me neko zvao kada treperi ona ikonica i kada udjem u sam program pise koliko imam propustenih ali nikako ne znam ko me zvao
Log je stavljen na 10 dana.. predpostavljam da memorise brojeve u toku 10 dana ali ja ih nigde ne mogu naci. Znaci samo znam kada me neko zvao kada treperi ona ikonica i kada udjem u sam program pise koliko imam propustenih ali nikako ne znam ko me zvao
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
napalm death, pa trebalo bi kad udjes u program da ides na option pa view call rcords. Meni radi ko zmaj. Inache probaj josh jedan meni jako dobar program: Easy Reject. Ja imam jedan problem sa njim, pa me zanima da li je samo do mene ili i kod tebe, naime, isprazni bateriju za 1 dan.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Mislim da je neko ranije pominjao u nekoj temi da kod dumb Nokija može da se snima razgovor na neku foru, pritiskom na neki taster ili tako nešto... Da li isto može i za smart Nokije, ili mora neki program? Ako mora, koji biste mi preporučili da najmanje opterećuje radnu memoriju?
Hvala!
Pozdrav!
Hvala!
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Vincent najbolje ti je u tu svrhu da koristis program call recorder pro a imas i ultimate voice recorder ali mislim da ovaj prvi manje opterecuje ram.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- napalm death
- Mobil manijak
miodrage, ma nece ..jednostavno ne prikazuje nikakve brojeve.. samo pise no data.. a stvarno bi voleo da znam o me zvao ali ..nema veze.. probat cu nesto izmisliti
Imam ja neki blacklist program koj dobro obavja posao, prikaze log.. jedino sto nemam nekih oznaka dal je neko zvao sve dok ne udjem u njega i ne vidim log.. ali on je samo za black list..
sad instalira onaj Killer ili sta vec koji ima i blacklist i whitelist ali prvo mo nedozvoljava da stavim obe liste.. kaze ime liste vec postoji.. nidje veze.. a ond pusta pozive, nista ne blokira..
mahh.. nista, trenutno mi treba blacklist a i onako trebam dobiti par poziva sa nepoznatih brojeva tako da nebi smeo drzati whitelist
Imam ja neki blacklist program koj dobro obavja posao, prikaze log.. jedino sto nemam nekih oznaka dal je neko zvao sve dok ne udjem u njega i ne vidim log.. ali on je samo za black list..
sad instalira onaj Killer ili sta vec koji ima i blacklist i whitelist ali prvo mo nedozvoljava da stavim obe liste.. kaze ime liste vec postoji.. nidje veze.. a ond pusta pozive, nista ne blokira..
mahh.. nista, trenutno mi treba blacklist a i onako trebam dobiti par poziva sa nepoznatih brojeva tako da nebi smeo drzati whitelist
- napalm death
- Mobil manijak
Znali neko i jedan program za pregled slika osim Resco Viewe. Znaci treba mi da mogu gledat slike ali i da ima prikaz kao thumbnails i da je podeljeno po folderima.. evo smori se trazeci ali sve neuspesno. Evo skinuo sam 4.50 verziju Resco Viewe i ne da mi prikaz slika poredane po folderima vec samo onako nabacane.. a podela po folderima ima samo kada prikazuje mem telefona..
- napalm death
- Mobil manijak
hvala evo skinuo sam v6.13 (cesto naletim na ovaj program ali uvek ga preskocim).. ima sve sto mi treba, ima landscape mod.. ali... program je dosta spor.. svaki put kada udjem ili izadjem iz foldera on stalno radi refresh thumbnails slicica.. a to ne radi brzo..
al ajde, morat cu se nekako strpiti.. inace sam jako razocaran sto se tice symbian 9.1 (barem na nokiama) i manipulacije slikama i klipovima.. ja jos nisam cuo da ima neko resenje neki program koji radi logicno i sa klipovima i sa slikama.. i da ima thumbnails i da se moze deliti po folderima.. svakom nesto fali i svaki (bar meni) vadi zivce..
al ajde.. valjda je reseno to na novijim verzijama sybian tipa 9.3
al ajde, morat cu se nekako strpiti.. inace sam jako razocaran sto se tice symbian 9.1 (barem na nokiama) i manipulacije slikama i klipovima.. ja jos nisam cuo da ima neko resenje neki program koji radi logicno i sa klipovima i sa slikama.. i da ima thumbnails i da se moze deliti po folderima.. svakom nesto fali i svaki (bar meni) vadi zivce..

al ajde.. valjda je reseno to na novijim verzijama sybian tipa 9.3
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Evo jednog programa za koji ste vjerovatno odavno culi ali posto sam se upravo vratio iz grada moram da ga odje opisem jer je bila extra zezancija sa njime...cijelu noc smo se sprdali jer sam ga dao i drugu da ga instalira na njegov N95, tako da ovako pijanima extra je pao
Rijec je naravno o programu Lightsabre
Evo jednog linka za one koji nijesu culi za program da vide o cemu se radi
http://www.youtube.com/watch?v=fq749dOdI84
p.s.
na ovom klipu je prikazana starija verzija programa, ova koju ja imam mnogo bolje izgleda i zvuci, cak moze da se bira i boja kojom ce da svjetli...i da pokrece se tako sto se otvori slajd i onda se cuje zvuk paljenja sablje... tako da bas ostavlja utisak svetlosnog maca iz ratova zvezda

Rijec je naravno o programu Lightsabre
Evo jednog linka za one koji nijesu culi za program da vide o cemu se radi

http://www.youtube.com/watch?v=fq749dOdI84
p.s.
na ovom klipu je prikazana starija verzija programa, ova koju ja imam mnogo bolje izgleda i zvuci, cak moze da se bira i boja kojom ce da svjetli...i da pokrece se tako sto se otvori slajd i onda se cuje zvuk paljenja sablje... tako da bas ostavlja utisak svetlosnog maca iz ratova zvezda

Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- napalm death
- Mobil manijak