Samsung X820 - Ultra Edition 6.9

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
mihajlovic
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39

Samsung X820 - Ultra Edition 6.9

Post od mihajlovic »

Slika

Slika

Specifications:

- Triband GSM + EDGE
- 2.0 megapixel camera
- 1.9-inch 220 x 176 pixels TFT display with 262.000 colors
- 80 MB built-in memory
- Music and video player
- Bluetooth, USB and PictBridge
- Digital power amp
- Document viewer, TV-output and offline mode
- Size: 113 x 50 x 6.9 mm
- Weight: 66 gram[/b]
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

jao kako im je u ovoliki telefon moglo sve stati , tj. ima dobre funkcije a tezak je samo 66 gr. :o i 6.9 mm 8) :wink: :D

Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

66g je stvarno za pohvalu :) Dizajn mi i nije bas nesto,malo podseca na c100 ali su funkcije ok.Videcemo jos koja ce biti cena kad stigne...
MNJIH!

systemize
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 10. Jun 2006. 20:33

Post od systemize »

Cuo sam da mu je jedina mana sto je prelagan, tako da ti moze ispasti iz djepa a da i ne primjetis :) meni je nekako ekran premalen...

Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

systemize, da je josh malo laksi mogao bi ga vetar oduvati kada ga ostavis na stolu i sl. :) :) :) To bi bio problem,srecom sa 66g to se nece desavati :D
MNJIH!

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

systemize napisao:Cuo sam da mu je jedina mana sto je prelagan, tako da ti moze ispasti iz djepa a da i ne primjetis :) meni je nekako ekran premalen...
i meni se cini da je ekran premalen , ali nije , on je velik 1.9 incha 8) ;) :D

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Debljina je "za oduseviti :)", samo da je duzina malo manja. Trebalo bi da pokusaju da naprave najmanji moguci telefon sa displayom od 1,9 incha sa akcentom na MP3, mada moze i neka kamerica...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

sneza
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 21:51
Kontakt:

Post od sneza »

ej ja ga imam ,,,dobar je mada se nadam da ce d 830 uskoro izaci na trziste ,,inace ja se javljam iz Libije ,,,kupila sam ga ovde za 250 eura ,,,kompletan ,,,cd, conector za internet ,,slusalice punjac itd ,,,,nije los za nas zenske ,,,samo da je malo kraci ,,,super je tanak i nije kompliciran ,,,slikovne poruke ne salje i ne prima kao uostalom svi samsungovi telefoni ,,zvuk mu je odlican o kameri da ne pricam kao i D600 na suncu izgubi nesto od vidljivosti a displey je ogroman ,,,,sto jos da vam kazem ,,,,sve u svemu ocjena 4 :roll: i nije za duge nokte ,,,,zenske oprez !!! :smutny:
pocetnica koja voli mobitele

rsbl06
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 14. Avg 2006. 18:34

Post od rsbl06 »

sneza kaze"slikovne poruke ne salje i ne prima kao uostalom svi samsungovi telefoni". Da li to znaci da mu ne "frcera" mms...ne kontam bas to,a hocu da ga kupim. Ima l' neko da mi to malo pojasni?? :smutny:

T-Zex
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 23. Jun 2006. 08:18

Post od T-Zex »

I mene interesuje da li radi taj MMS i da li ovaj fon može da se poveže sa kompom kablom (USB)? Razmišljam da li da uzmem njega ili Motorolu V3x...

sneza
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 21:51
Kontakt:

Post od sneza »

tekstovna poruka u kombinaciji sa slikom jok ,,,,mms ok ,,,, 8) sto znaci ako neko zeli da ti posalje sms sa malim likom ili nekom slikicom kao sto je kod nokie ,,toga nema na samsungu, :shock: mms poruke idu ok to nema frke ali sms ---text only :smutny: usb funkcionira i lako komunicira sa PC 8) jos nesto ???????? :roll:
pocetnica koja voli mobitele

Sn1p3r
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 18:59

Post od Sn1p3r »

Nije losh, ali nije to za muskarce mashina.... Ekran je widescreen sti nije tako lose se pokazalo na testovima 8)
HTC Touch Diamond, Vertu Ascent Ferrari 1947, LG KC910 Renoir, Nokia e90, SE P990i.

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Dugacko a tanko, uzas.... Verujem da ce dosta njih da se probude jegnom sa ovim telefonom iz dva dela :lol: . Meni se nimalo ne svidja. :(
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Sep 2004. 11:53

Post od Schkomi »

MENI SE SVIĐA! ALi mi se još više sviđa model Z370.. koji ima i UMTS, ali i memorisjku karticu, što je ultra prednost. Jes da je malo deblji 12.9, ali mi se doooopada.....:D

rsbl06
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 14. Avg 2006. 18:34

Post od rsbl06 »

Gde se mogu download-ovati igrice za ovaj model,ima li iko ista sem ovog freekick-a i bobby carrot-a,s obzirom da je displej duzi nego visi/siri?? :| Dajte mi neki sajt??
P.S. Ako se malo obrati paznja niko se nece buditi sa telefonom iz dva dijela,a ako neko misli da se plastika duzine 10ak cm i debljine 7 mm ne moze slomiti pod tezinom osobe(50-150kg),ili namjerno-rukom (kao sto ga ona zenska lomi u onom video isjecku) puno se vara! Pa naravno da se lomi, nije celik! :dry:

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@rsbl06: ja sam tu poruku napisao pre nego sto sam znao taj snimak tako da... Znao sam da ce to i da se desi jer se to vidi iz aviona, a i snimak je dokazao.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

VladaII
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 09:20

Post od VladaII »

E fazon, truba je sto ozivljavam vec mrtve teme, ali ono, nije mi losh fontele i trea mi neshto lagano i jednostavno kao ovo za 2. telefon. E sad znam da je sljamsung sto se baterije tice ljiga, ali imao li je neko ikustva sa baterijom ovog modela. Predpostavljam nesto tipa dva dana itd... ?
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110

kalup
Banned
Pridružio se: Sre, 18. Apr 2007. 11:59

Post od kalup »

ekran uopshte nije mali dosta je shirok samo mana mu je shto nema memorisku karticu inache telefon je OK

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

VladaII, fon je extra,ekran ekstra,kamera takodje (nisam mogao da werujem :blinky: ),nosio sam ga mesec dana proshle godine i extra me sluzio,ali baterija je :uhuh: ,swako wece sam morao da ga drzim na punjachu... :wink:

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Tako nesto... Mozda ti izdrzi dan i po ako ga manje koristis al ovako je ok... samo zbog bat sam uzeo 6233 pre njega
Nokia E71... Elegant, but deadly

Odgovori