ClearBoost - iPhone antenna case
The Girffin Technology case conceals a built-in booster antenna that captures more of the available wireless signal and sends it to the internal antenna of your iPhone.
madness99, pa to je 90E za 8 GB. Ti izracunaj da li ti se to isplati. Ne znam, ja ni 1 Gb karticu nisam uspeo da popunim, nije da ne mogu muzikom i budalastinama, ali mi to stvarno nije potrebno.
Samo da javim vernim ljubiteljima iPhone-a da je potvrdjeno da ce novi iPhone 3G biti predstavljen od strane Steve Jobs-a 9. Juna, a da ce biti pusten u prodaju odmah nakon predstavljanja, a ne na kraju godine kako se ranije spekulisalo!
Originalni tekst mozete procitati >>OVDE<<
Jedno pitanjce... jel 8 gb najmanji koji se moze uzeti ili se prodaje ovaj i od 4gb? sve vise me privlaci da ga uzmem... mozda da cekam drugu generaciju?
Ja imam od 4 gb, i u principu ni to nisam popunio...ali ako hoces bahato uvek moze vise....jos uvek nisam probao da prebacim neki film...
Nemojte da zapinjete toliko sada, tek treba da popune "nedostatke" koje su "slucajno" izostavili...blutut, kameru, video zapis...file manager... ali ako ste toliko nestrpljivi ondak samo napred
Apple Iphone 4S, Nexus S 16gb, Nokia E71, Nokia 7110
Evo i jedne glasine, a to je da ce novi 3G iPhone izaci u 3 razlicite boje!
Naravno,ovo je samo glasina, tako da nije bas 100% sigurno!
Izvor: >>shinyshiny<<
Zavisi gde. Kod nas ne koristi,al negde drugde,gde ti nije potrebno 100 eura za 3 sekunde video poziva se verovatno koristi a i ljudima treba Mada se slazem sa tobom Spajki.
znam da je rano pitati ali mozda je neko nesto iskopao ili saznao
dali postoje jos neke razlike izmedju standardnog iphona i 3g verzije,osim 3g-a
dali je bt file transfer omogucen?
tekt, Ma verovatno nije, jer mogli su ga osposobiti i na normalnom iPhoneu da su hteli... Ali svakog dana se ocekuje program koji ce to omoguciti, tako da to nije daleko...
do j... e kad se ta cuvena BT funkcija osposobi mozda cu se vratiti na iphone,ali cu tad morati da ozbiljno razmislim i uzmem wirles ruter da bi iphone pokazao sta ume.pozz
Ja juce uzeo 8GB model i moram reci da sam odusevljen kako je lepa sprava. Jeste da ima par nedostataka u softveru ali njegov izgled i interfejs sve to baca u senku
Sto se tice Bluetooth-a, transfer i sve ostalo radi izmedju dva iPhone-a, tako da ce to moci vrlo lako da se hakuje jer njegov "Plavi Zub" podrzava file transfer i ostale tehnologije koje su potrebne za to.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.