Nokia 6120
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Jel neko zna da li se moze u MOBISu proveriti da li je 6233 kupljen kod njih?
Imam telefon, imam i garantni list, zalepljen sticker koji se slaze sa IMEI na kutiji kao i sa stickerom ispod baterije, kao i sa warranty kodom u telefonu.
Jedino sto mi smeta je sto nisam dobio originalni punjac za njega, a i ovaj sticker na garantnom listu je odlepljen sa sredine lista pa zalepljen sa desne strane lista.
p.s. Ima pecate i Mobisa (okrugli) i Quadra-e (pravougaonik)
Imam telefon, imam i garantni list, zalepljen sticker koji se slaze sa IMEI na kutiji kao i sa stickerom ispod baterije, kao i sa warranty kodom u telefonu.
Jedino sto mi smeta je sto nisam dobio originalni punjac za njega, a i ovaj sticker na garantnom listu je odlepljen sa sredine lista pa zalepljen sa desne strane lista.
p.s. Ima pecate i Mobisa (okrugli) i Quadra-e (pravougaonik)
imam jedno pitanje, tice se ubacivanja muzike u telefon.kada je ubacim u telefon konbertovanu u m4a, i kada uradim update Music library, telefon mi zakuca, u Music library nista ne ubaci, i sledeci put kada udjem u mUsic library joypad je potpuno nefunkcionalan,ne mogu da se krecem preko njega,ne reaguje klik na njega,i nikako ne mogu update-ovati Music library, i stoji mi no tracks.To se desava ako ubacim desetak pesama konvertovanih u m4a(a ostane slobodno memorije i do nekoliko mb-a), ako ubacim do 5-6, sve radi bez greske.ukoliko muziku konvertujem u aac, radi bez problema (s tim sto je tada broj ubacenih pesama do 7. posto koristim memoriju telefonu, pa toliko stane).kod mojih drugova oba nacina rade besprekorno, pa me interesuje u cemu je problem?cini se kao da kada ubacim veci broj pesama on se zapuca, mislim da bi se to desilo i sa aac formatom da moze da mi stane vise pesama.
telefon je nov,kupljen prosle nedelje.
telefon je nov,kupljen prosle nedelje.
Danas sam kupio ovaj telefon. Telefon deluje ekstra. E sad, ja sam dosao kuci i odmah sam stavio da se puni.
Ne znam da li sam pogresio. On je bio u onom off-line modu, mislim nisam ga bas totalno ispraznio. Takodje punio sam ga nekih 3h. Neki drugar mi je rekao da ga punim-praznim par puta s'tim da u tim ciklusima punjenje traje 12-15h. Ja sam i na ovom forumu citao da to za novu generaciju baterija nije potrebno.
Sobzirom da ovde zaista ima puno kompetentnih ljudi, zelim da vas pitam da li sam negde napravio gresku? Da li to eventualno moze da se 'ispravi'?
Ne znam da li sam pogresio. On je bio u onom off-line modu, mislim nisam ga bas totalno ispraznio. Takodje punio sam ga nekih 3h. Neki drugar mi je rekao da ga punim-praznim par puta s'tim da u tim ciklusima punjenje traje 12-15h. Ja sam i na ovom forumu citao da to za novu generaciju baterija nije potrebno.
Sobzirom da ovde zaista ima puno kompetentnih ljudi, zelim da vas pitam da li sam negde napravio gresku? Da li to eventualno moze da se 'ispravi'?
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
zeldi, milion puta raspravljano
Pročitaj viewtopic.php?t=1595
Pročitaj viewtopic.php?t=1595
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
steins, pogledaj ovu temu... Nokia zvanično izbacila "Firmware Updater"... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
prrijatelji dragi,
imam par pitanja
ovo mi je prvi symbian telefon i jako sam glupava s tim
1. kako da izmenim redosled ikonica po glavnom meniju?
2. kako da formatiram karticu kad mogu samo da udjem u gallery i tu su folderi standardni, nigde mi nema kartice oznacene
inace ubacila sam je direktno ovde sa starog telefona. nista nisam dirala.
3. dajte mi kakve god zelite savete za symbian pocetnika jer se bas gubim s ovim,
bojim se da ne zabrljam nesto
hvala
imam par pitanja
ovo mi je prvi symbian telefon i jako sam glupava s tim
1. kako da izmenim redosled ikonica po glavnom meniju?
2. kako da formatiram karticu kad mogu samo da udjem u gallery i tu su folderi standardni, nigde mi nema kartice oznacene

inace ubacila sam je direktno ovde sa starog telefona. nista nisam dirala.
3. dajte mi kakve god zelite savete za symbian pocetnika jer se bas gubim s ovim,
bojim se da ne zabrljam nesto

hvala

- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
kada udjes u glavni menu imas ikonicu tools... udjes u tools i imas ikonicu memory.. udjes u memory i ides options i imas opciju format mem. card
ikonice menjas tako sto ides na zeljenu ikonicu pa onda options move.. i onda je pomeris gde hoces,
tesko je unaprd davati nekome savet za symbian telefone.. sta te god interesuje i gde god zapnes tu smo da pomognemo
ikonice menjas tako sto ides na zeljenu ikonicu pa onda options move.. i onda je pomeris gde hoces,
tesko je unaprd davati nekome savet za symbian telefone.. sta te god interesuje i gde god zapnes tu smo da pomognemo

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Pa ako si je prebacila mora biti u file menageru u memoriji telefona u Sounds,osim ako posle prebacivanja nisi formatirala memoriju telefona.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- napalm death
- Mobil manijak
- napalm death
- Mobil manijak
ima temu u vezi sertifikata viewtopic.php?t=14568
znaci, sertifikat sluzi da potpises aplikaciju, da bude validna.. da radi, kada se aplikacija, tema, igra ..bilo sta, kada se potpise vredi narednih 3 godine od datuma kada je potpisana
kada dobijes aplikacije, teme, igre kojima je istekao sertifika, tada ce ti pisati da se ne moze instalirati jer je sertifikat istekao.. tada na telefonu vacas datum u nazad recimo jednu godinu.. i onda normalno instaliras i onda opet vratis datum u normalu, recimo sada vracas datum u 2007 godinu..
a kada ti pise error sertifikat, onda tema nie ni potpisana.. znaci ti je trebas potpisati.. ako ti treba sertifikat pogledaj ovu gore temu sto sam ti dao, nadam se da kinezi jos uvek rade..
sve aplikacije potpisujes samo za svoj telefon, znaci na svoj IMEI (serijski broj) , ima i aplikacija koje su potpisane za sve telefone
vecinu aplikacija ne treba potpisati, a eto, zadesise da neke treba, pogotovo novije aplikacije dodju bez potpisa
znaci, sertifikat sluzi da potpises aplikaciju, da bude validna.. da radi, kada se aplikacija, tema, igra ..bilo sta, kada se potpise vredi narednih 3 godine od datuma kada je potpisana
kada dobijes aplikacije, teme, igre kojima je istekao sertifika, tada ce ti pisati da se ne moze instalirati jer je sertifikat istekao.. tada na telefonu vacas datum u nazad recimo jednu godinu.. i onda normalno instaliras i onda opet vratis datum u normalu, recimo sada vracas datum u 2007 godinu..
a kada ti pise error sertifikat, onda tema nie ni potpisana.. znaci ti je trebas potpisati.. ako ti treba sertifikat pogledaj ovu gore temu sto sam ti dao, nadam se da kinezi jos uvek rade..
sve aplikacije potpisujes samo za svoj telefon, znaci na svoj IMEI (serijski broj) , ima i aplikacija koje su potpisane za sve telefone
vecinu aplikacija ne treba potpisati, a eto, zadesise da neke treba, pogotovo novije aplikacije dodju bez potpisa