Najbolji operater u Srbiji (Telenor vs M:TS vs VIP)

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge

Koji je operater najbolji u Srbiji

Glasanje se završava Čet, 15. Apr 2010. 18:01

Telenor
6
30%
MT:S
12
60%
VIP
2
10%

Ukupno glasova: 20

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

miodrage napisao:Daddy Yankee, povoljniji po ceni i ni po cemu drugom.
Svaki drugi komentar je suvišan.

Ti si ispao pametan sa tim promocijama, i tu ti svaka čast, ali ne možeš reći da je "obični" prepaid kakav je danas u ponudi, po bilo čemu bolji... (možda eto što je nekima to "sigurnije", ali meni je sigurnije da ne moram gedati stalno koliko imam na računu i slično...)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Sto se gledanja na rachun tiche, to nisam morao proteklih jedno 5 godina jer sam uvek imao dovoljno. Ono sto je jos meni dobro je sto ne moram svaki mesec da uplacujem, nego kad imam para, uplaticu. Drugo stvarno ne znam kako i gde ide uplacivanje, ali mene extremno smara i mrzi da stojim u nekom redu. Sreca pa skoro sve rachune mogu da platim preko neta.
I najgore od svega mi je sto ako recimo i predjem na postpaid (i ne svidi mi se) nema teoretske sanse da ga vratim na prepaid. Ovaj broj imam od 2000. emotivno sam vezan za njega, i kao sto neko reche, ne da ga za sve pare ovog sveta. Nadam se da ce i ovde RATEL da odobri apsolutno vlasnistvo nad brojem, a onda da vidimo cija majka crnu vunu prede :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Kaze se "cija majka plinske boce puni" :D Nego, pa mozes i racun od post pejda da platis preko racuna, bez cekanja u redu, kao i sve ostale racune sto placas... Stize ti u identicnom pakovanju i obliku kao i racun za fixni tako da nema bas nikakvih problema... Ja doduse ne razmisljam o takvim stvarima, ionako sam skoro svaki ili svaki drugi dan u posti tako da mi ne pada tesko da tutnem onoj na salteru racun da ga provuce :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa znas kako, da naletim na neku zgodjusnu curicu u posti ni meni ne bi bilo tesko, ovako kako uvek nalecem na namrgodjene brkate babe... a u redu iste takve klimaktericarke stoje, prosto mi se gadi pri samoj pomisli na tako sto. Plus to, ovo je najbolji nacin dopune, SMS-om. Ako od toga ima sta komotnije.... Mada evo sad gledam Raiffeisen banka je uvela mogucnost SMS naloga: preko kompa sve odradim, stigne mi SMS, i moram njime da potvrdim transakciju. Odlicna stvarchica :) Sve jedno, do kraja leta a verovatno i jedan deo jeseni jos ostajem prepaid... a nakon isteka svih promocija, ako ne daju nesto bolje... pa videcu....

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Naravno, bilo bi suludo da ne iskoristis to sto ti se pruza, mislim na tu promociju od proslog leta. I ja sam to isto uradio pa mi stize par stotina dinara svakom meseca i par kg-a poruka samo sto meni to isitce koliko vec u junu ako se dobro secam. A post pejd... Prica za sebe, al' u svakom slucaju ti nece pobeci kad god da se odlucis da predjes na njega. Jedino to oko vlasnistva nad brojem i prelaska sa pri na post pa ponovo na pri pejd i onda jos tako i kod ostalih provajdera... Pa di bi nam bio kraj :D Valjda cemo i to doziveti...

laki star
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 12. Jun 2008. 20:36

Post od laki star »

vip je najkul. najkorektniji su i najbolje rade svoj posao. nisu najbolji, ali su dovoljno dobri. a cene su im još bolje.

mt:s -> državna firma. neka hvala. a koncentrisali su se na cg i bosnu, ostavljajući nama preopterećenu mrežu, pitam se zašto, zaboga.
telenor -> jesu jankvalitetniji, ali ja nisam spreman da platim taj kvalitet. tj. najskuplji su.

to je moje ukratko mišljenje o našim operaterima.

Rudde
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 15. Jun 2008. 01:19

Post od Rudde »

Koristim VIP i svidjaju mi se. Malo za promenu. MTS mi je postao dosadan. Zasto da koristim iskopirane usluge kada VIP to prvi uvede? :D

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

recimo zato što vip ima najmanje kvalitetnu mrežu 8)

Rudde
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 15. Jun 2008. 01:19

Post od Rudde »

Preterujes, VIP je sve bolji i bolji, tako da taj faktor i nije toliko bitan za izbor operatera. Al' ako ti je uvo kao u slepog misa, potpuno druga prica, onda ja tu nisam kompetentan :)

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

1.mt:s

2.VIP

3.Telenor

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

slažem se 101% 8)

Misha V
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 15. Feb 2006. 14:15

Post od Misha V »

Rudde napisao:Preterujes, VIP je sve bolji i bolji, tako da taj faktor i nije toliko bitan za izbor operatera.
Ako tebi kvalitet mreze nije bitan faktor za izbor operatera, ti onda i ne treba da koristis mobilni telefon! Naravno, ako je prvi i jedini kriterijum cena usluge, to nas vraca na zakljucak iz prve recenice! Tako da... :uhuh: :uhuh: :uhuh:
Poslednja izmena od Misha V u Ned, 15. Jun 2008. 20:50, izmenjeno 1 put ukupno.

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

vip je jos mlad operater ,ne moze sve preko noci i za nekoliko meseci mts gradi mrezu vec 10 godina i kavalitet nije jos savrsen telenor takodje uz pomoc vodafona to ce biti uradjeno ali jos jednom ne moze sve u roku od 24 h mnogo smo mi komplikovana drzava a jos kada se tome doda telekom i ratel koji nedozvoljavaju neke bitne stvari u mobilnoj telefoniji onda se situacija za vip kao i za sve neprednije opcije ne samo sto se tice mobilnih dovode u zapetljanost ravnu gordijevom cvoru :x lelekom love ratel :lol:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

sigi, ajde 'leba ti kreni da koristis makar tacku i zarez, ne moras velika slova, jer citati tvoje misli ovako kako ih ti nabacas je strasno. Sta si ti imao iz srpskog jezika?
Imas ok ideju, samo ne umes da je iskazes. Pa usredotochi se malo na pravopis. Cilj i ovog kao i svakog drugog foruma je da ljudi medjusobno razmenjuju misljenja, a preduslov za to je da znaju to svoje misljenje i da NAPISHU.

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

rekoh da je stvar u vremenu vip je ovde tek nekih 10 meseci koristi nacionalni roming i nemoze njihova mreza biti ista kao i lelekomova od kog zavisi
boli me za pravopis ko da je tvoj bolji nisam imao srpski jezik u moje vreme se to zvalo drugacije :lol: :D ziveo sam u nekoliko kombinacija ovih nasih prostora nekih 6 komada :P
znas ti na sta ja mislim ali ovde mnogi samo kude vip a neshvataju da smo komplikovana monopolom okovana zemlja :(

mladja@sd
Banned
Pridružio se: Uto, 12. Feb 2008. 05:22

Post od mladja@sd »

Vip je nula!
Telekom se slikta sirotinji koja trosi po 50din kredita mesecno!
Telenor je apsolutno najbolji za "one" koji koriste telefon!

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

1. MTS (najpovoljniji)
2. Telenor (najprofesionalniji)
3. Vip (los je signal i jos uvek nestabilna mreza)

Znam da je mali off, ali nemam gde da postavim pitanje... Koliko se kredita dobija uz novu kupljenu VIP pre-paid sim-karticu?
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Koliko se kredita dobija uz novu kupljenu VIP pre-paid sim-karticu?
kosta 200din dobija se 200din kredita + 1000 sms-a koje traju do avgusta...

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

Mislim da poruke traju do kraja jula 2008...

http://www.vipmobile.co.yu/cm/private/p ... /index.php
iPhone je najbolji telefon na svetu. Tacka.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

vuchko987, ne bih se slozio sa tobom oko stavki 2 i 3. Oko broja 1 se slazem, ali ovo drugo jok. Vip je sasvim solidan (zaista nemam zamerki), kartica u kinezu rastura. Sto se Telenora tiche, daleko su oni od profesionalnosti, to je sve samo sjaj koji treba da zaseni, i naravno... nesto je trulo u drzavi Norveskoj :D Spolja gladac, iznutra jadac - vrlo prosta definicija Telenora.
mladja@sd, lupetas... pa sta ima Telekom od onih koji troshe po 50 din mesecno? Zasto bi neko za istu uslugu placao vishe kod Telenora, kad iste usluge pod istim uslovima moze da dobije jeftinije kod drugih operatera?
sigi, izvini sto ti tek sad odgovaram i ja sam ziveo u svim tim kombinacijama, i ja sam imao srpsko-hrvatski jezik u skoli (nesto sam starija generacija), ali sam ipak toliko nauchio da piskaram, cisto da ljudi mogu da slede tok mojih misli. Nije tesko, samo treba probati

Odgovori