pomoc oko displaya k750i please

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
sab88
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 12. Jul 2008. 18:15

pomoc oko displaya k750i please

Post od sab88 »

Ako ima neko da mi pomogne, bio bi mu vrlo zahvalan. Evo o cemu se radi! moj display je pukao, kupio sam novi, ali kad ga prikljucim samo svetli ali nema slike. Neki su rekli da treba UPDATE da radim,ali dzabe, tamo mi pise da azuriranje ne moze da mi radi jer je softwear aktuelan. Sve sam probao, i nista..... Molim vas bilo ko!

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

sab88,

prvo pravilo.....nikad ne kupuj deo da ga sam ugradis.....nego plati majstoru da ti to odradi,i pitaj kolika je garancija na popravljeno....

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

sab88, ako si lepo ugradio display (sto inace nije toliko komplikovano, vec samo treba biti strpljiv i pazljiv), onda verovatno treba samo da fleshujes telefon, naravno pod uslovom da nisi nesto zeznuo pri zameni display-a! :roll: :wink:
Jel ti se ekran samo pali-gasi?

sab88
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 12. Jul 2008. 18:15

Post od sab88 »

Flashovanje sam odradio i sad mobilni funkcionise strava! Zahvalan sam ti McLaren! 8) Stvarno si CAR.....
:roll:

Xan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 01. Jun 2007. 04:41

Post od Xan »

gde si kupio displej? treba mi isto za k608 iliti k600... moze pm ako je reklama.. takodje, ako neko drugi ima neki info... zvao sam servis uvoznika, niko mi se ne javlja...

..i da li se uz displej dobija i staklo na masci? kako se to menja?

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Display je jedno, a maska je drugo, kod maske sa suprotne strane oslepiš plastiku kod ekrana i staviš novu ( možeš i kinesku A klase jer ne vredi kupovati original za sitnu stvar ako je sve resto cakum pakum )
Nokia Lumia 630

Odgovori