Nismo se ucutali nego su nam moderatori odjednom obrisali dvije strane postova
Inace dobre su slike skroz, mada i nisu toliko "umjetnicke" da bi bile u crno-bijeloj tehnici, ali dobro, stvar ukusa...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
janka_88, dobre slike ,pogotovo ova prva.Nekako mi se cini kad sam vec kod N73 da je pravio bolje fotke jedno 4/5 v. softvera unazad,sto je malo cudno...
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Pa i meni se cini da je pravio bolje fotke prije, tj. cini mi se da prije nije bilo onog zamucenja u gornjem lijevom cosku sto bar mene strasno iritira. I sa ovim zadnjim softverom cesto zna brljaviti ako slikam nesto u daljini pri automatskim podesavanjima i zamuti se totalno slika sto se sa prethodnim verzijama softvera nije desavalo. Uglavnom bolje su slike nego na prethodnoj verziji koju sam imao koja je od novembra cini mi se....
Aj da ozivim malo temu sa komsijskim macetom...
Mode: close-up
postavljen samo blic na off jel generalno nije bio od koristi, jer bi sve u pozadini nestalo a macak ostao slep
ISO sensitivity high - da skratim vreme expozicije da slika ne bude mutna
vece je vec palo sto se vidi jer je sve mracnije
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.