Nokia N82

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

meni ne krcka jer se ne pregreva :-)))) ali tacno je da vecina krcka ali ne bas svi kao npr 6233 itd :-)

materijalmen
Banned
Pridružio se: Pon, 28. Apr 2008. 06:03

Post od materijalmen »

Ja prosto ne mogu da verujem, moj 6290 bio bolji od ovoga. :x :x
koci :x skripi :angry: kao da imam puze posle 6290...a imam i taj problem sa socivom... :cry: :cry:
ali imam zadnju verziju softvera, ne razumem kako moze da bude toliko spor ovaj tel...i zasto krcka kada slikam... :x :x :x
poceo sam mrziti ovaj telefon... :x :x

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Kako mislis spor? Odradi format kartice i telefona ( *#7370# - ali tu gubis imenik, poruke...) i onda bi trebalo biti sve uredu!

Ono sto si pisao da ti se skloni sa sociva 1-3 sek ima svaki N82 i to je unutra u kameri! Znaci kad otvoris poklopac posle 1-2 sekunde ti se skine TO i pojaviti se slika na displeju, to znaci da ti se kamera ukljucila i da je mozes koristiti!

Sta ti krcka kad slikas, na sta mislis?

materijalmen
Banned
Pridružio se: Pon, 28. Apr 2008. 06:03

Post od materijalmen »

IDzO,
radi takve stavri kakve pre moj 6290 nikada! Naprimer djem u galeriju za slike..koci..kada izadjem u glavni meni koci..ne kazem da UVEK, ali ponekad. I kazem lepo da osetim da je spor, neznam dali si gledao npr kod 6290-a kako to sve lepo ide.
Pa kada udjem u app.manager, i tamo moram dosta cekati itd itd...
Ok, znachi to kod sociva svima tako, mada ovde jedan clan pisao da njemu odmah se vidi slika na ekranu, nije vazno.

Krcka, kada hocu praviti slike, i kada fokusira, baci xenon-ludilo opasno je extra jak-, i kada procesuje sliku isto krcka. Ovaj zvuk nije jak, ali kada sam u sobu onda se cuje.
hteo sam odraditi taj format,ali onda izgubim mape za gps kje naravno pojma nemam kako da instalira...kod mene je jos sve fabricko znas a nisam jos hteo da napavim ni hack za unsigned applications itd...
sta ti preporucujes, jel slobodno da ja formiram karticu pa onda lepo ubacim garmin mape ili koje su bezplatne?/ja nemogu verovati da ako koristim gps nece da ujede kesh sa simkartice :ohmy: /

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Nisam gledao kako je na 6290, ali odradi format i mem telefona i mem kartice i trebalo bi da bude u redu!
Sto se tice GPS poslacu ti na PP objasnjenje za Garmin bez placanja mapa tj ne skida $ sa racuna! (nije komplikovano ali treba malo da se potrudi da se skonta)
To krckanje pri obradi slika ne znam sta jer meni ne krcka ali se cije neki zvuk ali to je jer kamera mora da fokusira i da odradi svoje posle slikanja! ;)
Nema veze to sto ti je fabricko jer ti mozes odratidi format bez problema!

benens
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 09. Jun 2008. 03:33

Post od benens »

Primio sam postavke od mts-a za wap/gprs .... i kad hocu da surfujem kaze da odaberem pristupne tacke.Odaberem MTS GPRS WAP (ima i mts internet,mts mms,.....) i nece da radi. Pise : -nije uspotavljena veza za paketni prenos podataka- . Sta da uradim (tacan postupak)?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

benens, idi na ove dve adrese i isprati korake. Nema veze sto je za 6630 jer SMS koji salje MTS ne sadrzi neke parametre da bi radilo kako treba! Mislim da passwordi ne valjaju!

GPRS: http://www.mts.telekom.yu/doc/gprs/Nokia_6630_gprs.pdf
MMS: http://www.mts.telekom.yu/doc/mms/Nokia_6630_mms.pdf

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Imam ja na e65 app welcome i u njoj settings wizard koji se aktivira posle svakog reseta tel i ubaci podesavanja,ali ta podesavanja nikad ne rade jer im fali username,tj mts :) Od svog prvog symbiana,tj od 6600 sam rucno podesavam i pravim profile za gprs,mms,http,za javu i to je prosto
Note IV N9100 dual

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Ja nemam ni jedan jedini problem koji ti upravo opisujes... Ne razumem... :S Strasno... Mora da ti zapao los komad...
Nokia E71... Elegant, but deadly

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33

Post od markosvaba »

kapoerista90 nije mu zapao los komad nego decko ode na stanice sto mu je idzo dao i podesi rucno makar je to 1minut

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

markosvaba, mislio je na materijalmenove probleme sa kamerom i kocenjem! ;)

sale987
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 04:00

Post od sale987 »

Kako baterija dere kod njega, jel moze nekako na 2 dana? :D A mogu mislit kako opada kad se koristi GPS :P
Moji mobovi: >> 1.nokia 3310, 2.Siemens MC60, 3.SE k700i, 4.SE W800i, 5.SE k800i, 6.SE k850 Now

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan

Post od markosvaba »

Care meni drzi 2dana a neispustam gps iz ruke :D realno po ceo dan u busu skreni levo,desno itd...
Ljudi me gledaju .

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Meni u proseku 3 dana... Al ne koristim GPS toliko, nemam potrebu. jedino sto srce bateriju poprilicno jeste WiFi... Al opet... nije strasno :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

E ovako: neki dan su poceli programi sami od sebe prestajati raditi (Ogg, Opera mini, LCG dzukbox, task man...) i kada ih pokrenem samo odradi refresh i ostane u meniju i nece da pokrene program! Danas sam opalio format telefona i mem kartice i sve programe ponovo instalirao i kada sam restartovao fon programa nije vise bilo! Sada kada pokusavam instalitrati programe (ponovo) za svaki ispise nesto u fazonu da ne moze da se instalira!!! Probao sam i hack ali jbg nije dalo rezultate (ostao mi je samo Xplore i Task man a ovi ostali nista)!
Sta mi je ciniti?

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan

Post od markosvaba »

Ja imam ogroman problem poceli da mi pucaju pikseli na kameri samo pri videu i jedna na kameri kada slikam inace nemam nikakvih problema sutra idem da zemenim telefon necu da cekam max 45 dana

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Idzo,softver je jos dosta problematican i meni se slicno desavalo.
Mora da nisi dobro uradio hack,probaj ponovo.Ja sam ga radio vec 7/8 puta bez problema.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan

Post od markosvaba »

Hack? sto ne update na novu verziju ?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Pa zato sto je zadnja verzija 20.0.06 i ta mi je i verzija u fonu! ;)

Nemam volje i snage da se veceras o5 njakam sa instalacijama i sada kontam zato Araphel i Azimuth hvale WM! :)

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan

Post od markosvaba »

Pa vidi idzo to ce se uskoro popraviti ja nemam te probleme. Imam isti sw. Svaki update donosi nesto novo i popravlja staro

Odgovori