Nokia N95

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
zllaja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 09. Dec 2007. 01:09

Post od zllaja »

Cini mi se da je to u temi o N95 8GB,i ja sam to vidio,vrati se stranicu-dve unazad i mislim da ces naci

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

darkonda, Novi slajd

I Miškoni je napisao nije to novi slajder, takvo rešenje se već nalazi u N95 8GB, samo su ga primenili i na staru varijantu 95-ice!

Vaske1507
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 13. Sep 2008. 01:19

Post od Vaske1507 »

Mapa Srbije koju sam skinuo sa Nokijinog sajta nema cak ni sve gradove Srbije a kamoli ulice i ostale detalje. Cak ni Beograd, Novi Sad nisu ucrtani. S druge strane citam na ovom forumu da su mnogi zadovoljni mapama. Pominju se mape od 6mb. Ova sa Nokijinog sajta je 3.8mb. Molim sve da me upute na sajt gde mogu da skinem detaljniju mapu. Unapred hvala

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

VASKE1507, mapa nije bila 6 nego 8mb i ona je imala ucrtane ulice najvecih gradova, i ta mapa se skidala sa nokia map loader-a, ali su je vec neko vrijeme skinuli i stavili ovu novu koja ne sluzi nicemu. Ja sam na srecu snimio staru mapu na hard disk tako da je jos uvijek imam, ali pored garmina koji takodje imam u mobu ona mi ne treba nizasta.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

IDzO, reci mi, jel mogu da da kupim ili nadjem negde taj slider pa da ga ubacim kod mene u n95, jel ima gde to da se uzme?
Poslednja izmena od darkonda u Pon, 15. Sep 2008. 02:36, izmenjeno 1 put ukupno.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Iskreno da ti kazem: Nemam pojma!!!
Lik sa tog sajta je reklamirao fon tj slajd i u Nokiinom servisu su mu u obicnu N95 stavili slajd iz 8GB verzije!
Da li bi tebi hteli to kod nas u Srbiji uraditi iako ti je tel pod garancijom ne znam ali probaj nesto da iskombinujes!
Pokusaj da dobijes informaciju telefonom u Alpha Copy-ju ili Mobisu!

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

Hmm pa da, vidim kod druga da n95 8gb ima stvarno bolje odradjen slider.. ostaje mi samo da po servisima trazim, mozda se i nadje neki :)

Fantom31
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 13. Sep 2008. 20:04
:: GT-N7100

Post od Fantom31 »

Da li neko moze da mi okaci link za GARMIN MAP i app. za automatsko okretanje slike na ekranu (ako je to moguce, negde sam procitao da to moze).

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Jul 2007. 20:24

Post od mile500 »

Obrisao sam mobitubiju sa fona i kada sam hteo da ubacim novu verziju kaze mi sertifikat istekao,pa sam pokusao da instaliram ovu koju sam obrisao verziju medjutim isto...

Molim pomoc....

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

mile500, vratim datum na telefonu unazad par mjeseci ili godinu dana...

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Jul 2007. 20:24

Post od mile500 »

e uradisam tako stvarno si strucnjak.skidam ti kapu.....
:D :D
Nego kupio sam n810 i da ti kazem instalirao sam nov softver juce sam ga kupio,i sve radi odlicno prezadovoljan sam,samo jedino sto neradi je dvix preko neta ali sam :cry: :cry: jer cu morati da ga dam caletu jer hoce da mu dadm a on ide sutra i vraca se za na nekoliko meseci tako da :cry: :cry: i neciu moci da ga testiram detaljno,a sto se tice skyfire tu isto moram da cekam i cekam,pa bi te molio ako znas jos neki program koji je slican skyfiry.....

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

drugari, uporedjivao sam n95 i n82 na areni i za n95 ne pise da ima - Accelerometer sensor for auto-rotate, a n82 ima!
da li je moguce i da li je to veliki nedostatak?

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

To sam i ja mislio,ali too je nokia krila u tajnosti 3meseca,samo treba plugin da bi radio .
Nokia C6

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Ne treba ni plugin vise, sa novim SW-om akcelerometar na N95 ODMAH radi, bez ikakvih dodatnih instalacija!

mile500, ne mogu da se sjetim nijednog programa slicnog skyfire-u sad...ako naidjem na nesto javljam...

belacxx1
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 23. Jun 2007. 01:22

Post od belacxx1 »

LJudi jeste malo smesno ali moze li objasnjenje kako da iskljucim 3G na n95 jer dere bateriju... Prebacio sam ga preko NSS na Euro 1 i instalirao najnoviji FW... Pa sad nema kao pre da se bira TOOLS> SETTINGS> PHONE> NETWORK 3G ili Dual MOde... nego nesto drugo ne mogu da se setim posto je fon ortakov... ajd ako postoji bilo kakav nacin da se iskljuci pomozite. Hvala unapred!

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

belacxx1, podesava se tu dje si rekao, samo sto na kraju odaberes GSM ;)
Nije se nista promjenilo najnovijim SW-om sto se toga tice!

belacxx1
Novajlija
Novajlija

Post od belacxx1 »

Ne znam kako ali ja na FW 21.0.016 kad odem u TOOLS> SETTINGS> PHONE> NETWORK imam samo Operator selection: Automatic/manual, i Cell ifo display: On/Off....... nema nigde da se promeni na GSM...

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkonda »

Kod mene na 30.0.015 ima... očekiran je Duo rezim, ima jos UMTS i GSP...

Za sta sluze ti rezimi GSM i UMTS....?

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

gsm - da ti telefon radi na gsm mrezama i gprs standardu (kao i na edge-u takozvani 2.5g)
umts - da ti telefon radi na 3g standardu (brz internet,video pozivi...)
duo - da rade oba rezima (taj rezim trosi vise baterije tako da ako ne koristis 3g za net i video telefoniranje onda najbolje da namestis GSM jer ona najmanje trosi bateriju).
A N D R O I D

belacxx1
Novajlija
Novajlija

Post od belacxx1 »

Izgleda znam gde je problem...u telefonu... Na pozadini na poklopcu baterije stoji slika broja 3
Izgleda je verzija telefona samo za 3G... e sad postoji li nacin da se resim toga :D ?

Da i dal se nekom dogadjao bugg ili sta vec da telefon kad je pun i kad se nakaci na punjac stalno pokazuje da se puni i kad ga skinem baterija traje krace nego sto bi mozda trebalo...?

Odgovori