MTS novosti
ja mislim da ste vi drugovi malo poceli da od ove teme pravite naucno fantican film ,ljudi zivimo u srbijici lelekom republici dok je nam naseg lelekoma, ratela i ostale monopolisane bagre  

zaboravite na bilo sta od gore nabrojanog ,jednostavno nevredi nam lupati glavu oko pustih zelja i snova mante se japana opasno je za zdravlje nastavite sa temom ako ima sta da se napise pametno doce neko od ovih vrhovnih pa ce je zakljucati ili sve pobrisati i onda kakva korist  

miodrage, evo ti primera ja gledam serije preko neta svaka serija ima minimum 400MB ja odgledam po 10 jednu za drugom i eto ti odmah 4GB ko iz sale,a uzmi u obrzir kako je nasam mreza traljava moze da se desi da u 3 ili 4 serije mi stane ili se izgubi veza pa opet ispocetka pa izracunaj..a ajde da gledam serije manjeg kvaliteta recimo minimum 150MB i to 10 serija i eto ti 1,5GB od sale pod uslovom da je veza stabilna pa sada ti lepo uzmi i izracunaj svaki dan po da skrtarim 600MB x 30 dana a u sve to nisam uracunao surfovanje programe koje nekada dostizu i do 100MB i slike po par desetin Megabajta nedeljno i ponekad skinem neki film od minimum 800MB razne druge stvari...Evo pa malo racunaj
Za sigi,upavu si slazem se sa tobom ali moras da svatis da uopste nema nista zanimljivo da se pise o paketima mts-a jer ih nema uopste mislim dobrih paketa svi paketi su u fazonu pricam ti pricu ili tacnije prodajem ti maglu...

Za sigi,upavu si slazem se sa tobom ali moras da svatis da uopste nema nista zanimljivo da se pise o paketima mts-a jer ih nema uopste mislim dobrih paketa svi paketi su u fazonu pricam ti pricu ili tacnije prodajem ti maglu...
- mb011
 - Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
 - :: Sony Xperia M4 Aqua
 - :: Nokia 208

da ali to sto nema sta da se pise neka onda skloni ovu temu na kraj foruma, pa ce se "iskopati" kad bude nesto zanimljivo, a ne ovako pricati neke stvari koje veze nemaju sa promocijama mts-a vec sa diskusiojm koja skoro da uopste nema veze ni sa temom ovog celog sajta.mile500 napisao: Za sigi,upavu si slazem se sa tobom ali moras da svatis da uopste nema nista zanimljivo da se pise o paketima mts-a jer ih nema uopste mislim dobrih paketa svi paketi su u fazonu pricam ti pricu ili tacnije prodajem ti maglu...
- Daddy Yankee
 - Banned
 - Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Daddy Yankee, nista te nerazumem ja sam otisao na sajt mts-a i nigde nisam nasao da pise 10GB za mobilni telefon......molim te ako mi je to promakao napisi mi sajt da to vidim posto neverujem da tako nesto postoji, a sto se tice skidanja moj telefon koji sam kupio skoro je N810 tako da jedino sto moze da me ogranici da negledam serije ili bilo sta je memorija ako serija ili film prelaze karticu koja je 8GB.....
A kada si na pisao (NEĆEŠ SKIDATI SERIJE PO 400MB NA TELEFON) neznam na koga si mislio jer mi to niko nije rekao......

A kada si na pisao (NEĆEŠ SKIDATI SERIJE PO 400MB NA TELEFON) neznam na koga si mislio jer mi to niko nije rekao......
citat: (otkad je n810 telefon??? zar nije to internet tablet?)
Za djoxie: u pravu si jeste internet tablet,ali isto tako ima i funkciju telefona evo u mom moze da se stavi katica mobilne mreze.....Samo meni bi on sluzio vise za internet nego za telefoniranje posto ja nenameravam da mi to bude fon........

Za djoxie: u pravu si jeste internet tablet,ali isto tako ima i funkciju telefona evo u mom moze da se stavi katica mobilne mreze.....Samo meni bi on sluzio vise za internet nego za telefoniranje posto ja nenameravam da mi to bude fon........
- VeNoM
 - V.I.P. MobilniSvet.com

- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
 - :: Sony Xperia Z5P
 - :: Sony Xperia Z

jednom mi je jedan profan sa gradjevinskog pričao da ima tablet nokiju u kojoj koristi sim.tada sam mu pokazao 7710misleći da je to taj ali kaže da nije i da je ovo mnogo veće.nisam video šta ima jer nije poneo sa sobom ali mislim da ne laže...mnogo

Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
						Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Ja sam kupio n810 u radnji doneo mi covek koji se vratio iz Nemacke pre 4 dana nisam ga uopste pitao da li moze da se stavi kartica mobilne mreze nego sam tek kasnije video da ima mesto za sim karticu mada me to uopste nije zanimalo.....a da stvar bude jos gora cale mi je uzeo i pobegao sa n810 na put vraca se za 4 meseca... tako da sam se 

popizdeo samo sto sam ga uzeo......

- 
				skeptichni chicha
 - Mobil fan

- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

- Daddy Yankee
 - Banned
 - Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

- 
				skeptichni chicha
 - Mobil fan

- Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

- mb011
 - Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
 - :: Sony Xperia M4 Aqua
 - :: Nokia 208

bio sam siguran da sam u ponudi mts expressa danas pre podne video nokiju 6220 classic... sada ga nema. da ga je jos neko video mozda... ne verujem da se tako brzo prodao... cena je bila oko 10200+pdv za mix1000 na dve godine, i oko 12500+pdv uz mix 1000 uz ugovor na 12 meseci...
correct me if i'm wrong, but... a mozda crva nije ni bilo...

correct me if i'm wrong, but... a mozda crva nije ni bilo...
Ja imam 6120, koji je super. 6220 ima mnogo bolju kameru!
Nokia 6220 by mt:s
http://www.mtsmondo.com/shop/detaljnije.php?d=61

Nokia 6220 by mt:s
http://www.mtsmondo.com/shop/detaljnije.php?d=61