Igor88bg, koje mape koristiš? Upravo sam pročitao na gps-srbija.com da se žale da lokacija kasni... Ja još nisam istestirao pa ne mogu da tvrdim...ali zahvaljujući Sensei-u sutra ću isprobati!
Scg 17 ne mogu da skinem 18 garmin 5.0 a sa 4.20 je radilo VRH inace jeste lep interface al dzaba kada je usporen i satelit sporije nalazi i to dosta sporije od 4.20
Meni na 5 sporije hvata satelite, ali kad uhvati to je to, radi kao zmaj. Novi interfejs je mnogo lepsi i jednostavniji. Trenutno ima probleme sa glasom, tj. uopste mi ne govori gde da skrecem, ali cu ga srediti uskoro.
Drugari treba mi mala pomoc, namuci se ziv da instaliram ovaj Garmin na telefon probao sam sve i vise ne znam sta da radim, skinem sve lepo i stavim na karticu ceo folder koji skinem i onda instaliram sis file programa i kad odem u aplikacije da pokrenem Garmin on se kao upali prikaze mi samo neku sliku tipa Garmin i odmah me izbaci iz aplikacije instalirao sam ovaj najnoviji 5, a pre toga nisam imao nista instalirano i stvarno ne znam gde gresim, a i prvi put mi je da instaliram aplikaciju ovog tipa na telefon pa ako bi neko mogao da mi pomogne da mi malo pojasni sta da radim!!! U pitanju je N82!!!
bigmag po tvom opisu stvari izgleda da je problem sto ti prebacujes Garmin folder sa jos jednim Garmin podfolderom pa ti to pravi problem. Prebaci Garminov folder koji cim otvoris na tel imas foldere tipa apps,help,cache,voice...,i zatim instaliraj .sis file pa probaj tad da ga pokrenes.
Sta je to userguide? Kako da ga obrisem? Ja sam isao samo na kompu seutp i kada je kopirao na karticu ja sam instalirao garmin pa ubacio mape. Sta treba da mu uradim? Ps ovaj garmin ima losije hvatanje satelita jer mi PUCA konekcija non stop.
Pa kucas onu sifru 25 brojeva i skines:-) samo sto imas limit downloada... Probaj pa javi moze tako. Ja cu probati kada budem pri kompu ps a koji ti link imas?
Ako ga nisi ti lično instalirao onda ga sigurno nemaš! Pogledaj u folder POI i tamo ako slučajno imaš file MPFullEurope.gpi obriši ga! Ili smanji detalje na mapi na Normal...mozda je to!
Ja ću vjerovatno da se vratim na 4.80 dok ne izađe 5.10(ili koji već) Igor88bg, probaj da stavis na NORMAL pa vidi kako je onda... U svako slučaju petica je znatno sporija!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.