Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Zanimljivi ovi tips&tricks!
Imao sam ja na N82 ovaj flip silent program i dobro dodje u nekim situacijama !
Imao sam ja na N82 ovaj flip silent program i dobro dodje u nekim situacijama !
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
IDzO, sto imao?
si obrisao ili ti nesto ( da kucnem u drvo) nije u redu sa mobom...
Madnes99, mozda sa TS telefonom nije, al multimedijalno jeste.
Vlada Zem, slazem se.. I mene nervira sto ce ih verovatno biti koliko i N95 i 6300 (Neverovatno, u Delta City-u sam prekjuce brojao, svaka druga osoba, bukvalno, ima N95 ili 8gb :S)

Madnes99, mozda sa TS telefonom nije, al multimedijalno jeste.
Vlada Zem, slazem se.. I mene nervira sto ce ih verovatno biti koliko i N95 i 6300 (Neverovatno, u Delta City-u sam prekjuce brojao, svaka druga osoba, bukvalno, ima N95 ili 8gb :S)
Nokia E71... Elegant, but deadly
Pa videcemo i to
jer iPhone ima po meni odlican kvalitet i jacinu zvuka a to do sad nisam video ni na jednom telefonu sem na n91 ako bude isti kvalitet zvuka onda ce biti odlican telefon.Jer po meni sem Symbiana nema neke narocite prednosti

iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- kapoerista90
- Expert
kapoerista90, samo sam obrisao program kao i masu drugih jer sam tresnuo format kada sam apdejtovao sw pa sada nikako da se nakanim da vracam nazad programe koji mi trebaju! 
Stisle studentske obaveze pa se nema puno vremena za ladjenje kolena!

Stisle studentske obaveze pa se nema puno vremena za ladjenje kolena!

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
O čemu pričaš?
"gde iphone gubi jedino sto je iphone od metala"
...pa ko tu gubi?
A i iPhone 3G je plastikaner, inače...
"iphone 3G 16gb u usd je samo 299 dolara", ne postoji država "usd", a ta cena na koju "misliš" je na ugovor sa operaterom, čisto, think...
Glupo je poređenje 5800 sa iPhone, evo ga jedno n5800vsIPhone
"gde iphone gubi jedino sto je iphone od metala"
...pa ko tu gubi?

"iphone 3G 16gb u usd je samo 299 dolara", ne postoji država "usd", a ta cena na koju "misliš" je na ugovor sa operaterom, čisto, think...
Glupo je poređenje 5800 sa iPhone, evo ga jedno n5800vsIPhone
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- tehno maniac
- Mobil manijak
Vrlo zanimljiv razvoj teme...
Evo sta sam ja nacuo
According to the rumour's, Nokia 5800 is going to appear in "Teletabis the 8th generation versus Mickey Maus" next episode. So, don't missed it, watch carefully.
U toku su pregovori sa Itchy and Scratchy Show
Evo sta sam ja nacuo
According to the rumour's, Nokia 5800 is going to appear in "Teletabis the 8th generation versus Mickey Maus" next episode. So, don't missed it, watch carefully.
U toku su pregovori sa Itchy and Scratchy Show

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- kapoerista90
- Expert
- tehno maniac
- Mobil manijak
Negde da, negde ne,
"In some items, for example in lists, first short tap moves the focus to the item and second short tap performs the function. Then for example the application menu works with one tap."
izvor
Drukčiji je tip ekrana od iPhone, o tome smo već pričali. Meni to i nije baš velika mana, kad se pojavi "višak" na ekranu pojaviće se i "klizač" sa desne strane za skrol.

"In some items, for example in lists, first short tap moves the focus to the item and second short tap performs the function. Then for example the application menu works with one tap."
izvor
Drukčiji je tip ekrana od iPhone, o tome smo već pričali. Meni to i nije baš velika mana, kad se pojavi "višak" na ekranu pojaviće se i "klizač" sa desne strane za skrol.