Nokia N95 8GB

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Problem je sto ne trazis hack napravom mestu ☺☻ Salim se.Poslao sam ti sada detaljno uputstvo sa alatom za hack sakojim ces da uspes to da odradis ali ispostuj moje uputstvo.Sada iam i univerzalni hack za sve os pa cak i za os9.3 koji se sastoji u jednoj instalaciji i radi perfektno
Note IV N9100 dual

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

instaliraš trk v2.8.9 i rešen problem sa instalacijom nepotpisanih aplikacija :wink:
16 godina na forumu MOBILNISVET

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Zoreli,sta ti je to trk 2.8.9? nisam uopste cou za takvu app pa me interesujer o cemu se tu radi i kakva mu je funkcija
Note IV N9100 dual

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

HEj ljudi, hocu n95 8Gb da ga ocistim, da bude potpuno kao kad sam ga kupio (tj moj drug :) ), pa ako moze neko da mi kaze proceduru... Jel treba samo da se formatira kartica preko PC-a i da se tel vrati na fabricki podesen, i onda uradim novi softver i to je to...jesam li u pravu??

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ako nabacis novi sw neces ga moci hakovati i neces moci instalirati programe kojima je potreban sertifikat!
A telefon formatiras sa *#7370# i formatiraj memoriju telefona, a to ne moras na kompu!

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

Cekaj, telefon formatiram sa *#7370#, to jest onihh njegovih 6-7 Gb kolko je vec.... i on tu obrise sve sto je instalirao one programe silne, teme... a kako telefon c: vracam na ono staro, tj kao kad sam kupio?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Taj kod vraca telefon u prvobitno stanje i brise podatke sa C particije!
A imas negde u Toolsu da formatiras mass memory, ako se ne varam, i to je da formatiras tih 8gb!

Barabo
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 27. Okt 2006. 20:07
Kontakt:

Post od Barabo »

imam jedan problem,kad hocu da povezem fon na usb preko data transfer,na fonu mi pise mass memory may be not ussed during this time,u my computer se pojavi ona ikonica za ali kad kliknem na nju izbaci mi ovo,kao pita me preko cega da otvorim...ne znam sta da radim sad,ako moze neko da mi pomogne,do sad je sve lepo radilo...e da imam jos jedan problem stalno kad ga otkacim sa usb-a pokusava da mi ponovo instalira garmin ili sta vec...
evo i slikeSlika
Slika

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Probaj desni klik na removable disk, pa onda "explore".Meni je to jednom upalilo :wink:
Nokia C6

Golub
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 22. Jan 2005. 12:40

Post od Golub »

Pozdrav svima, imam jedno pitanje!
Posedujem ovaj "drlog" od telefona jedno 4 meseca, ali sam se tek danas susreo sa jednim problemom !
Naime prilikom snimanja (video zapisa) dolazi do prekida (seckanja) filmica, da li neko zna sta je u pitanju, podesavanja su fabricka, a ja sam jedino primetio da se crvena diodica u tom momentu pali, gasi !?
Uff,.. al' sam Vam objasnio,.....!
...sta, nije vam jasno,... e pa bice vam jasno...

MiLaN_93
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 17. Nov 2007. 02:05

Post od MiLaN_93 »

Jesu i n95 i n95 8gb zlo dobri telefoni, ali mislim da je glupavo bacati kesh na njih... Uvek sam gotivio klasicne telefone, skroz prosecnih funkcija... Mislim dobro n95 nema funkciju tipa : e n95 aj mi zavi sarmu... I ona ti zavije sarmu xD

Rapid
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 17:33

Post od Rapid »

Ortak mi je kupio ovaj fon (valjda), evo o cemu se radi:
telefon izgleda kao n95 8gb, ali ima i slot za memorijsku sa strane, a koliko sam video na slikama,
pravi n95 8gb to nema, vec samo obican n95.
Sta je u pitanju, posto me smara i paranoise se da nije neka kineska kopija, il' slicno? ;p
5530XM

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

Pa vidi da li ima symbian.Misli da se radi o kineskoj kopiji.Okači slike menija ovde da vidimo :wink:
Nokia C6

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

Rapid, ja sam cuo da su tim kopijama kineskim stavili slot za memorisku, verovatno tvoj drug ima bas jedan takav...ako ga je platio kao da je orginal zesce se z....moze se prepoznati po zvuku koji je specifican, bas kineski ili ukucas neke od sifri za Nokiu, jer na kinezima nebi trebalo da funkcionisu...

Rapid
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Rapid »

Hmm, sve deluje kao da je pravo, sem tog slota.
Ima symbian, ali sve na telefonu jako sporo radi, a i ekran samo pobeli iz cista mira i onda se vrati u normalu.
Nije ga platio kao original, donesen je iz inostranstva, pa ga je dobio za male pare, ja licno sumnjam da je ukraden...
Lik me sad juri da mu uradim update firmware-a, jer misli da ce tako srediti problem oko brzine i beljenja ekrana, je l' moguce ovako unistiti telefon?
Posto ne znam koji firmware da stavljam, n95, ili n95 8gb? :/
5530XM

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

Nemoj ništa stavljati.Nema symbian.To je sigurno kopija (ima samo sličan meni)
Ukucaj *#7370# i ako ne reaguje onda je kinez :wink:
Nokia C6

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Takodje mozes da mu kucas i *#06# i ako ti imei ima kombinaciju brojeva i slova onda je to cistokrvan kinez jer nokia ima samo brojeve kada je imei u pitanju
Note IV N9100 dual

Rapid
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Rapid »

Kinez je u pitanju, cisto da vam javim.
A i uspeo je da ga vrati predhodnom vlasniku, tako da nema problema. : )
5530XM

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ma samo bezi od kineza kao djavo od krsta i nemas da brigas.Ti kinezi nemaju symbian,to mogu samo da te lazu oni sto ti kazu da ima,a nema ni navigaciju
Note IV N9100 dual

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

A kako instalirati accelerometer plugin?Ja nešto instalirao i ništa se ne dešava :smutny:
Da kažem nekoliko reči o N95 8gb (porediću ga sa N82)
Dizajn je prilično ciglast i debeo (možeš da staviš telefon na sto kad gledaš film ;D), ali je meni elegantiji od N82 i n95 (obične) zbog crne maske i hromiranih umetaka.Završna obrada je neuporedivo bolja nego na N82, sve je čvrsto, ništa ne krcka.
Na slajd imam zamerku.Nije poluautomatski!?!?Znači moraš ti do kraja da ga guraš, a to me nervira posle samsunga raznih.
Ekran je ogroman, i prelep!Stvarno sam se oduševio!Jedini problem jeste što je 320x240 rezolucija nedorasla 2,8" ekranu, pa se to malo vidi i tako :) .
Što se tiče interfejsa, on je identičan onom na n82 (ali NAPOKON sa mogućnošću hacka, koji sam odmah uradio i to naravno uspešno
:) )Čini mi se da je malo brži nego n82.
Zvučnici rasturaju N82 u pojam, izuzetne su jačine, i imaju PRAVI stereo zvuk.
Kamera je naravno bolja na N82, jer ima poklopac i xenon blic.Slike po danu su iste, ali se zato noću blic na N95 pokazao dosta lošijim nego na N82 (koji može čitavu sobu da osvetli).
Igranje n-gage igrica je kao na pravom gamepad-u zbog tastera na duplom slajdu koji znatno olakšavaju igranje.

Mislim da se nisam zeznuo, samo kartica od 8GB košta oko 2k dinara :)
Nokia C6

Odgovori