motorola mpx200,problem sa mrezom

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
StaCuKadSamNarcis
Banned
Pridružio se: Uto, 20. Jan 2004. 19:03

Post od StaCuKadSamNarcis »

ja stvarno nemam pojma o cemu pricate? moja mpx200 je sa neke "amena", ili nesto tako mreze i nisam nikada bio nedostupan, sem kada mi je fon ugasen! 8) prijem signala stvarno i nije neki, ali moze da se zivi sa tim, u odnosu na prethodnu nokia-u 3660 (90% mesta pun signal), stvarno je slab. Ali boze moj, dve crtice, dve crtice. Sta da se radi. Samo kada pogledam koliko raznoga software-a ima na netu, koristio bih ga i da nema mrezu uopste. :D :D
We live together, we die together!
Bad boys for life!

bradovic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 19. Maj 2005. 16:47
Kontakt:

Kao grom iz vedra neba

Post od bradovic »

Ne znam da li je neko video komentar na sajtu za ovaj telefon na www.mobilnisvet.com ali neko je napisao da je problem u debljini kartice tj. da je kartica suvise tanka za ovaj telefon i da gubi kontakt... Samo da napomenem da sma i ja od onih sto su imali 32k pa sam presao na 16k misleci da je problem u tome i naravno nista od toga... i dalje sam imao problema sa signalom tj. imam signal ali sam nedostupan (tu sledi gasi pa pali). Sve sto treba da se uradi jeste da se stavi papiric dovoljno debeo , izmedju kartice i baterije, da moze da se zatvori poklopac. Ja sam to uradio ima jedno 2-3 nedelje i da kucnem u drvo nijednom nisam bio nedostupan a telefon nikad ne gasim. Moram da priznam da mi signal varira ali sam dostupan... E da uradio sam i resetovanje telefona (master reset). Takodje sam primetio da mi i baterija duze traje. Tako da nema to veze sa verzijom Windows-a. Pozdrav

Odgovori