iPhone 3G

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

..::Bobby::.. napisao: Cena-to je jedan prestizan tel i iskreno,nije za svakoga...
Vidiš...ovde si pogrešio
iPhone nije uopšte "top class" a ni prestiž.
On je samo šminka sa dobrom propagandom.
A uzgred budi rečeno ima daleko prestižnijih modela za šminkanje.

Što se tiče aplikacija... sve što ima iphone ima i većina modela telefona u njegovom cenovnom rangu, pa i mnogo više od njega.
Pa čak i njegove kineske kopije ;)
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

..::Bobby::..
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 15. Jan 2009. 01:58

Post od ..::Bobby::.. »

On je samo šminka sa dobrom propagandom ----- A sta su ostali prestizni telefoni??? :dry: :uhuh: upravo to... kao i sve ostalo apple...zasto bi jedan mali iPod shuffle kostao 50e?! zato sto je APPLE iPod...ista situacija i sa iPhoneom.. :roll:

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

..::Bobby::.. napisao:zasto bi jedan mali iPod shuffle kostao 50e?!
Da bi izmuzli pare od onih kojima IME više znači od same funkcionalnosti ;)
Rebel in heart.

Redovni učesnik
Redovni učesnik

upravo to-zato sto je APPLE iPod...ali iPhone stvarno jeste ql..i to je to...ne funkcionalan..To je velika,lepa igracka sa extra ekranom :wink: i cisto hir...kad ga iznosam,paa touch pro : )))

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

U različitim kulturama pojam kiča je različit pa tako i pojam šta je "ql"
Još stari latini su rekli...De gustibus non est disputandum (o ukusima ne treba raspravljati).
Izigraj se ti lepo sa njim i neka te lepo služi i batali se rasprava tipa "ja ga imam i time je on najbolji"
Rebel in heart.

Redovni učesnik
Redovni učesnik

ma de bre jesi normalan,naravno da nije najbolji...On je tel za jednu noc xD :lol: :lol: :lol:
Uskoro pada Touch Pro..Ili Innov8 8)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Neko je pomenuo da se 2 iPhone-a ne mogu povezati. Pa moram da kazemd a to nije istina, mogu da se povezu WiFi-em, ima jedna divna aplikacija, i posve je free, zove se Discover.
E sad objektivno od mene o ovom parchetu hardvera:
Cena je po meni preterana. Da je smekerski, jeste, i retko ko ko ga je uzeo u ruke nije pozeleo jos malo da ga drzi. Ekran je odlichan, mozda rezolucija nije nekima po volji, ali zaista je ekran fenomenalan, i uporedjivao sam ga sa jos dosta top modela, ma nijedan mu nije za prineti, osim recimo Touch HD, i Touch Pro. APlikacija ima gomila, i svaki dan se izbacuje enormno mnogo istih, jer se preko SSH sve radi. Za sve neverne Tome - YouTube, pa kao i ja da ostanete zabezeknuti kad vidite sta sve pojedini freakovi rade sa ovim telefonom... To je nehumano. Intuitivnost je ono sto me je odusevilo kod ovog fona, stvarno extra.
Sto se iTunesa tiche mogu sam da kazem da gluplji komad softvera verovatno ne postoji ni na jednoj platformi, niti ce ikad da bude napravljeno tako neko djubre. Ono je apsolutno strasno. Toliko ogranicenja da to boli.
Izvinio bih se ovom prilikom moderatorima, ali bih molio da sledecu deo texta ipak ostave u originalu iz razloga gde zivimo, i kojem narodu pripadamo.
Jebem ih u copyright i sva ostala sranja. Kao pokusavaju da zastite neku intelektualnu svojnu... rezultat svega toga - bez zaista visokog znanja, nemas kompletan pristup svom telefonu - PATHETIC!!!
Eto, to mi je jedina i osnovna zamerka. Jeste, podrzavam pirateriju 200%, jer pojedine aplikacije su zaista bezobrazno skupe. Kad bi cene bile normalne naravno da bih bio protiv piraterije, ovako, s obzirom na limitirane budzete, i sto je jos gore nemogucnost da nesto platim, a zelim, jer smo iskljuceni iz svih svetskih tokova, e zato podrzavam pirateriju, i neka im crkne krava :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Redovni učesnik
Redovni učesnik

Imas SVAKU aplikaciju iz appstorea koja se placa(a i sire) na jednom sajtu... A cena...pa zavisi,kolko si ga platio??? 8)

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Ovo je klasičan primjer zaljubljenika u iPhone, takozvani Mac-lover, i jednostavno ne postoji način da se ta sorta ubijedi da je bilo šta na Apple-ovim proizvodima loše. Ljubav nije loša stvar, pustite čovjeka da voli ono što se njemu sviđa, ako je on srećan i mi smo. Jedino ne shvatam kod tolike ljubavi potrebu da se TOLIKO zatvaraju oči pred nedostacima i da se svi ostali ubjeđuju da je iPhone savršen telefon. Čovječe, uživaj u iPhoneu i pusti nas da uživamo bez njega! Priznajem da je za osnovnu funkcionalnost TELEFONA iPhone super, odličan ts, lijep interfejs (ja nisam baš oduševljen, ali radi super), ali da je telefon mnooogo ograničen u smislu naprednijeg korišćenja to stoji bez daljnjeg, osim ako si voljan da se posvetiš hakerisanju, ali od toga je bolje zarađivati nego se igrati iPhone-om, koji je, razumimo se, lijepa igračka. Svaka čast zaljubljenicima koji će se posvetiti silnom poslu oko pretvaranja iPhone-a u upotrebljiv smartphone, ali ja bih ga kupio tek kad ni mi ga neko tako sredio i za mnogo manje novca, jer ovoliko ne vrijedi. Kako može biti prestižan telefon kog nosi milion ljudi? I to zaljubljenih Apple-pozera? Prestižni su Nokia 88xx serija i Vertu telefoni, a za njih njihovi zaljubljenici ne pričaju da su savršeni...
Izvinjavam se moderatorima, but my chains have been severely yanked! :)
Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Redovni učesnik
Redovni učesnik

NIKO nije rekao da je iPhone savrsen telefon... :roll: zato sto je DALEKO od toga... I sam sam rekao da je iPhone lepa,velika igracka... :? Ja tako nekim postovima ostajem shokiran :blinky: :o :shock:

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

Meni jedina stvar koja na apple stvarima ide na zivce i sto je po meni velika greska jeste sto pri menjanju kompa mora da se brise sve.Bilo bi lepo da su dozvolili barem dva kompa npr za laptop i desktop jer ovako poludim :) svaki put brisanje :angry:
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

madness99, pa o tome pricham. Jebo ih copyright i sva ta legal bullshit!!!
Elem, jeste ogranichenost sa BT veliki nedostatak, ali meni licno bas i nije, jer stvarno jako retko nadjem kod drugih nesto sto vec nemam, ili nisam video.
A da dodam jos inemogucnost menjanja baterije... Stjupidno do bola...

LuCiFeRkO
Banned
Pridružio se: Sre, 20. Feb 2008. 10:22

Post od LuCiFeRkO »

postoji nacin da se koriste 2 ili vise kompa za sinhronizaciju.
Potreban je samo Hex Editor....ja sam kod sebe sredio desktop i laptop, tako da ne moram brisati... ;)

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

poshto nemam wifi kutji a iphone pc suite ima prilichno malo aplikacija a i jako je bagovit, da li postoji neki nachin da sherujem konekciju rachunara sa telefonom. kod wm uredjaja je to jednostavno do te mere da samo utaknesh usb kabl. sad za ovaj fon googlam sto godina i nishta nisam nashao.
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

Redovni učesnik
Redovni učesnik

Zavisi sta ti treba-ono malo dublje ili bukvalno muzika slike itd?? Muzika slike itd moras preko iTunesa,a za ono npr menjas fontove itd ti treba ssh...
AAAA,shvatio sam sta zelis...pa nema nista,ja mislim da je to to... Nabavi wifi ruter :wink:

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

mrzi me :D
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

bokiboki
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 29. Jun 2007. 16:11

Post od bokiboki »

E ovako nakon petnaestak dana koristenja I phone-a, koji sam napominjem dobio kao poklon mogu istaci neke prednosti i neke mane koje sam primjetio. Svakako napominjem da meni mobiteli ne predstavljaju neku bitnu stavku u zivotu te da uopste ne zelim ulaziti u razno razne prepirke koji je telefon bolji i slično.

Kao prednosti bih istakao dizajn, touchscreen, display. brz software i svakako imidž koji ga prati.

Mane su meni prvenstveno u činjenici nepostojanja izvještaja o pristiglim porukama, svrstavanja svih SMS-a (ulaznih i izlaznih) u isti folder, nepostojanje blica, nepostojanje video recordera (ovim putem molim preporuku za neki software za download), nemogućnost setovanja profila (da isključim kada hoću i vibru i zvono), nepostojanje klasične knjige upustva koja objašnjava sve funkcije na telefonu itd itd....

Eto to bi bilo ono što mene muči, možda čak većina vas i zna rješenje ovih problema pa pomozite :)

Pozdrav

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

bokiboki, da iskljucish i vibraciju i zvono, odes u settings pa sounds, i u silent stavis vibracija OFF, i onda na prekidachu imas da ti je telefon potpuno silent. Uputstava imas koliko volis da skines sa neta... Za download gomile stvari iPhone mora da ti bude jailbreakovan, i onda Cydia = sveto pismo!

Cola15
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 05. Mar 2007. 23:27
Kontakt:

Post od Cola15 »

hahaha, a sto se tice kamere, telefon je vise namenjen muzici, mislim apple je poznatiji po mp3(4) plejerima (barem meni), a nije za fotkanje, ako hoces dobar foto aparat kupi ga :) sto mi je i nekako razumljivije, ja nikada telefon nisam koristio kao fotoaparat ;)

Izvinite za off, ali mislim da nekim ljudima nije jasno da nijedan telefon i nijedan aparat ne moze zameniti neki drugi aparat, ko sto ne mozes naci krusku na jabukovom drvetu :)

Jos jednom se izvinjavam moderatrima i svim ostalim.
Sk8 OR DiE -- iPhone 3G 8GB

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

bokiboki, znachi koliko do juche sam koristio E61 i profili mi uopste nikad nisu trebali. Ja inache koristim samo 2 profila - ON i OFF. Nekada davno sam imao za kuci profil bez vibracije, kad sam vani sa vibracijom, ako treba samo vibro ili silent... Sada mi je samo vazno ringer on ili off. Ili telefon. Drugo me ne interesuje.

Odgovori