Tutorial: Firmware hack na s60 3rd telefonima

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Odgovori
kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

milann jel to isto kao i ono pre 2 strane?
ako nije, onda okaci ponovo na rapid ono pre 2 strane, jer je iskoriscen limit za skidanje.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

kljun,imas link ka svim potrebnim file-ovima za novu verziju hack-a na prvoj strani ovog topic-a. Link radi provereno. :D
Sorry milann-e. 8)
Poslednja izmena od Fox u Pet, 30. Jan 2009. 19:28, izmenjeno 1 put ukupno.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Okačeno je, mada sve to sad imaš i na prvoj strani.

edit: brži bio Fox.

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

ok, uradio sam i radi, fala, nego sad nece da mi snimi apptrk, krene snimanje i error.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Da li bi mogao neko da mi posalje na mail ovaj najnoviji hack koji probija zastitu na novijim verzijama softwera?Pokusao sam da ga skinem sa rapida i nikako ne uspevam.Moj mail je toda81@gmail.com
Note IV N9100 dual

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Ne znam zašto kačite na rapid kad mnogo ljudi ne može da skida sa njega, a i svaki fajl ima ograničenje na samo 10 skidanja.
Mnogo je bolji file front, pa čak i megaupload.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Sensei, zasto ne bi mogli skidati sa Rapida?
Inace ako neko ima premium nalog kada okaci neki fajl na Rapid onda se moze skidati neograniceni broj puta, a ogranicenje 10x je za free usere.

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

IDzO, zato što imaju glupa ograničenja kao što je količina fajlova koje možeš skinuti odjednom, pa onda moraš da čekaš ne znam ni ja koliko. Ali to nije ni blizu toliki problem kao onaj koji imaju korisnici sa shared ip adresom(uglavnom wireless korisnici), kad samo 1 od njih skida sa rapida(a to je u 99% slučajeva) svi ostali moraju da čekaju da on završi! Tako da često se desi da danima, pa i nedeljama, ne mogu da dođu na red!
Ja ne znam nikog ko bi davao pare za premium account kad postoje bolji sajtovi za to, a još su i besplatni!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Sto se tice free naloga cekanje je 15 min posle skinutog fajla i jedan fajl se moze skidati (ne moze vise od jednom to moze samo premium).
To za deljenje IP adrese nisam znao jer uglavnom s kime sam god pricao, a da imaju vajrles, nisu imali problema sa skidanjem preko Rapida. Kako to da vise korisnika ima istu IP adresu?
Pa ne moras platiti premium nalog, ima mogucnosti da za dzabaka koristis premium user. Google daje odgovor na sve! :)

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Kod jedinog wireless provajdera u mom mjestu svi imaju shared ip adresu, mada pričaju da će to uskoro promjeniti.
Znam da postoje i drugi načini da se "dobije" premium account ali o takvim stvarima je zabranjeno pisati na forumu a i malo ljudi to koristi ;)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ima li sanse da mi neko posalje ovaj hack na moj mail ili da mi ga uploaduje na moj sajt pa da ga ja okacim ovde i da ga najjednostavnije moguce mogu svi skidati
Note IV N9100 dual

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Ne znam da li se moze poslati mejl jer meni ispisuje ovo kada saljem: "Hack.zip contains an executable file. For security reasons, Gmail does not allow you to send this type of file."

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Zasto su mi obrisali post kad sam ostavio ovde link gde se skida hack bez problema i moze svako da ga skine?Samo sam zeleo da pomognem ljudima koji ne mogu da skidaju sa rapida hack
Note IV N9100 dual

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

IDzO, preimenujes u .jpg i onda zeznes GMail. Samo primaocu naglasis da uradi re-rename. Ja uvek tako radim.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

milkobgd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Avg 2008. 19:09

Post od milkobgd »

toda 81 ili ko drugi, treba mi objasnjenje. Skinuo sam hack i tamo pise
Uputstva za hakovanje novih verzija firmware.potrebno je imati sertifikat da bi instalirali ovaj hack!
1. Instalirajte aplikaciju MapDrives v1.00 DiskAdmin Unsigned.sis (potrebno je prvo sertifikovati)...

Sta znaci imati sertifikat i sertifikovati?
nisam bas neuk za mobilne ali ovo ne znam, hvala.

hvala na odgovoru IDzO!
Poslednja izmena od milkobgd u Sub, 31. Jan 2009. 20:29, izmenjeno 2 puta ukupno.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

miodrage, hvala na informaciji! ;)

milkobgd, bez validnog sertifikta se ne moze instalirati ni jedan program. Hak omogucava da to zaobidjes.

Evo ti citat iz teme koja je u podforumu Nokia i koja se zove Tutorijal kako doci do sertifikata (mozes i nju da prelistas malo pa ce ti biti jasnije):
milann napisao:Evo još jednog načina, mnogo lakši nego preko Kineza. Ja sam danas oko 17h poslao svoj IMEI i stigao mi je cert već oko 21h. I što je najvažnije radi odlično :)

Sign any app on new firmware & any firmware

1. You need cert. with your imei on http://cer.s603rd.cn/ (it takes one day to recieve, after requesting go to http://cer.s603rd.cn/ again and enter same info, You will redirect to links, just click on first)
2. download s60SignSis_V1.0.SIS install and choose Your recieved cert. from http://cer.s603rd.cn/

Slika

Slika

Download

thanks to Mosho

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Nikako mi ne ide instalacija Modo-a :| Stalno izbacuje: Aplikaciji nije dodeljen potreban pristup :wacko:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od milann »

Pokreni mapdrives koji si instalirao, on će se odmah zatvoriti i onda probaj sa instalacijom Modo-a .

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Opet izbacuje istu poruku... :dry:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od milann »

Koju metodu si probao, sa prve ili pete strane? Probaj obe jer se donekle razlikuju i valjda će neka da zavergla :) A probaj i da vratiš datum na telefon.

edit: umesto Modo-a probaj i ovaj http://www.speedyshare.com/191662554.html

Odgovori